Originally Posted by 10lukhisse Risk yoksa mevduat, Mevduat x2 ise mecbur risk olacak. Originally Posted by traderpanda mevduat harici risksiz getiri diye bir olay mevcut değil risk seviyenizi belirlemeniz gerekiyor. Originally Posted by mrfatih üstadlar daha iyi bilir ama ZPC-TPF-EIB-EIC-OSD-YAC-IBB gibi fonlar popüler Satisi t+2.3 olanlari sevmiyorum eib ve eic kendini duzeltirse full girerim .osd ve tpf iyiymis takibe aldim .
Originally Posted by paramanya Satisi t+2.3 olanlari sevmiyorum eib ve eic kendini duzeltirse full girerim .osd ve tpf iyiymis takibe aldim . 2side T1 yazıyor
Originally Posted by mrfatih 2side T1 yazıyor Satışta; Yac t3, zpc ve ibb t2 . osd tpf eib eic t1 Birde birşeyi anlamadım tefasta alis satis saati 17.30 olan t1 fonu saat 13.30 u gecerse ertesi gun almis gibi mi sayıyor.
Zaten bu gidişle kırmızı ile kapatırız Sent from my iPhone using Tapatalk
121 altı geliyor. Kırmızı kapanacak gibi
Cümleten geçmiş olsun. Sonunda başladı. Seans çabuk kapansın Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 Cümleten geçmiş olsun. Sonunda başladı. Seans çabuk kapansın Sent from my iPhone using Tapatalk artıya geçti tekrardan son dk ler ürkütüyor sabahtan beri tık yok son 1 saat ekrana kitletiyor
Originally Posted by mrfatih artıya geçti tekrardan son dk ler ürkütüyor sabahtan beri tık yok son 1 saat ekrana kitletiyor İnvestingde boş yere kumarhane demiyorlar[emoji3] Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum Rules
Yer İmleri