Sayfa 752/996 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,009 - 6,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

1. eski beyaz pamuklu atlet iğne iplik kalın paket lastiği ile 3 tane yaptım kullanıyorum..
    sorun çıkarmadılar hiç..

Ahmetg Guest

3. Gel de Bora Bey i arama seviye arşa çıktı yine.....

4.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    yahu marketten çıkan birinden maskesini ödünç alsaydın.
    çıkışta geri verirdin
    Ben hep öyle yapıyorum.
    Yalnız çıkışta kimseyi bulamıyorum.

G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

5. Bora bey abi biz kimsesizlerin maskesi idi yav

Dön abi dolar topik bekler seni
    Maskesiz gezme/gezdirme seni ve de seni seveni

Şiir bilem yazdık işte yav e daha ne edek )

Möhüm not
    Namına gıyabi şiir yazılmış tek ve yek forumdaşsın
    Not2
    Jmk Bey Abi okumasın kazaen , kıskanır sonra )

6.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Bende onu anlamıyorum,adamın 9 bin şubesinden birinde asgari ücretli çalışansın,nasıl işledilerse,banada denk gelmişti;bizim xxx,biz şöyleyiz böyleyiz,bir gün birine dayanamadım sordum;kardeş mağazada hissen falan var mı?
    Ben de işine ve işyerine sahip çıkan insanlara çok saygı duyuyorum. Kaç para alırsa alsın.

Şu bakımlardan iyi bir buluyorum;

-Hizmet alan açısından daha iyidir, ilgilidir. (Mağazaya gelirsen gel gelmezsen neyime demez)

-Çalışanın kendi ruh sağlığı açısından iyidir. (Burada çalışmam patrona yarıyor diye içi içini yemez)

-İşveren açısından zaten iyidir.

7. Yalnız bu covit fena ha
    Ben şüpheliyim bu covit çift yönlü bence
    1 hayvandan insana
    2 insandan insana
    Geçişli mi acaba diye
    Cunki 1 no için konuşursak
    Mesela almanyadada dolu ev hayvanı yani pet var ama sahipliler (aşıları tam yani) o yuzden belki büyük yıkıcı etki yaşamadılar
    Sokak hayvanının bolcana gezdiği yerlerde ki rakama da gel bi bak Kıyas et sonra

Alıntı Originally Posted by subcomponent Yazıyı Oku
    kesinlikle haklısınız.
    ve perakendede çalışan aile dostu arkadaşlarım da var, her gün moral konuşmaları yapıyoruz.

ben bu genç arkadaşa da yüklenmek niyetinde filan değildim. kendisi biraz değişikti. "polis görse ceza keser sana" diye başladı, "tamam çağır gelsin" dedim, ben polemik olmasını istemiyordum. sanıyorum ki polis diyorlar, millet de korkup gidiyor, ben öyle anladım.
    kendisi dikildi başıma (benden de bi 15-20 cm filan uzun boyu maşallah) "bizim her ilçede 9bin şubemiz var, biz koca firmayız, şirketin emri var, kimseyi almıyoruz" diye yine kendisi söyleyince o "9 bin şube var, yani bakkal dükkanı değilsin, 9 bin şubelik kurumsal yapın nerede kaldı o zaman?" bahsi o şekilde açılmış oldu.
    kendisi bana patronu, şirketi savunacağına...
    "abla ben de biliyorum bu deli saçması bir şey, mantıksız ama bize de böyle dediler, kusura bakmayın" dese, bitmişti orada. tartışma filan olmazdı.

ekleme:
    yahut o koca 9bin şubeli şirket kapıya, bir A4 kağıda böyle böyle, alamıyoruz içeri diye bir yazı bile mi yazamamış?
    Böyle insanları çözemiyorum. Şirketine sahip çık ama hatalarına sahip çıkma. Dediğiniz gibi o da hata yapmış

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 752/996 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •