Sayfa 752/997 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,009 - 6,016 arası.

Konu: Viop XXXIII

Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    Bir ani erken seçim kararı piyasaları nasıl etkiler?
    Düşüncem,
    erken seçim kararı ile birlikte satış başlar. Bir süre sattıktan sonra aşırı satılanların bir kısmı geri alınarak tepki yapılır ve yataya alınarak seçim sonucu beklenir. Seçimden A.K.Partisi çıkarsa küçük ralli, muhalefet çıkarsa büyük ralli.
    AMA, seçimden kaos çıkarsa 1.20 doların altına gideriz. Dip ne olur, onu da kaosun derecesi belirler.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seçimde iki sonuçtan biri çıkar.
    Mecliste çoğunluğu kaybetmiş ama cb ye devam reis
    Meclisi de cb yide kaybetmiş reis.
    Birincisi kaos
    İkincisi aydınlık.
    Birinci şıkkı değiştirmek için seçim yasasını değiştirmeye çalışıyorlar.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Damat istifa etti dolar düştü. Bence de seçime gitsinler coşar borsa dolarda düşer. Bunlardan daha kötüsü gelemez tarihte
    Haklısınız borsa coşar faiz düşer çünkü Biden söz verdi desteğim sonsuz dedi.ABD büyükelçisi Kılıçdaroğlunu görüşmeye çağırmış.Ü.Çeviközle gitmişler.Dediklerini yaparsak sorun yok.Bunlarda para çok.Fakat benim kafamı karıştıran Biden İstanbul a Kostantinapolis diyor.Ayrıca HDP ye önemli iki yada üç bakanlık diye tutdurabilir.İçerdeki gencecik FETÖ cüleri salın diyebilir.Yani iyi düşünmek gerekiyor bence.Bilemiyorum belki bunların hepsi hayal olabilir.Biden bizi karşılıksız destekler belki.Olabilirmi?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Tostumu yedim ,dersime çalıştım,oyun planı hazır.

%70 ve %30 dan oluşan 2 yönlü plan var..hedef haftalık 30 puan.

Bir yöne kırılım olmadıkça tradeye devam.Olur da kırılım olursa başka.

Kanımca asıl hareketler salı başlayacak.

......ve Haziran ayının ilk yarısı başka son yarısı başka olmalı..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    kuş böyle demiş...olabilir...zaten normal süresine 1 yıl gibi bişey kalıyor...

https://twitter.com/ankara_kusu/stat...15011493355523

6.  Alıntı Originally Posted by baymetin Yazıyı Oku
    Haklısınız borsa coşar faiz düşer çünkü Biden söz verdi desteğim sonsuz dedi.ABD büyükelçisi Kılıçdaroğlunu görüşmeye çağırmış.Ü.Çeviközle gitmişler.Dediklerini yaparsak sorun yok.Bunlarda para çok.Fakat benim kafamı karıştıran Biden İstanbul a Kostantinapolis diyor.Ayrıca HDP ye önemli iki yada üç bakanlık diye tutdurabilir.İçerdeki gencecik FETÖ cüleri salın diyebilir.Yani iyi düşünmek gerekiyor bence.Bilemiyorum belki bunların hepsi hayal olabilir.Biden bizi karşılıksız destekler belki.Olabilirmi?
    Kimsenin seçilmesine gerek yok koltuk boş kalsa bundan daha kötüsü olmaz. Ama gitmemek için emin ol biden ile ortak olur. Putin ile ne isterse o olur. Arada çin de olur. O bunları yaparken siz polıtıka dersenız. Baskası bıden ile putin ile çalışma yapınca satılmıs dersiniz. Sizin mizacınız bu değişmez. Ülkede talan edilmeyen satılmayan yer kalmadı ama hala ülkeyi muhalefet satmıs muamelesi oluyor. Üniversitelerde arastırma konusu olmalı.

7.  Alıntı Originally Posted by baymetin Yazıyı Oku
    Fetoculerde eleme olur silahlı eylem teşebbüsu farklı bankaya sendikaya üye olanlar ayrı yada üye olmamakla birlikte bilerek isteyerek yardım etme suçu da ayrı. Bunlar zaten adil bir yargılama ile suçsuz insanlar. Böyle bir mantıkla yarın canım sıkıldı b partisi ve üyelerini terörist ilan edip içeri tıkip malına mülküne el koymak seçilmiş belediye başkanlarıni milletvekillerini de görevden almak hukuki değil. Tabi gerçek suçlu ile suçsuz ayırt edilmelidir. CB seçimini alan belediye seçimlerini kaybetse bile kayyumla alabilir.

Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Kimsenin seçilmesine gerek yok koltuk boş kalsa bundan daha kötüsü olmaz. Ama gitmemek için emin ol biden ile ortak olur. Putin ile ne isterse o olur. Arada çin de olur. O bunları yaparken siz polıtıka dersenız. Baskası bıden ile putin ile çalışma yapınca satılmıs dersiniz. Sizin mizacınız bu değişmez. Ülkede talan edilmeyen satılmayan yer kalmadı ama hala ülkeyi muhalefet satmıs muamelesi oluyor. Üniversitelerde arastırma konusu olmalı.
    [emoji122][emoji122][emoji122][emoji106][emoji106][emoji106]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 752/997 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •