Normalde boyle keskin dususler nadir olur belki hatali hesaplama vardir %13 oldu ise banka ve belirli holdinglerde ters yakalanmis olabilirler muhtemelen muharrem ince ruzgarina kapilip erken mi pozisyonlandilar bilinmez bir miktar da bu eksi belki viop vs taraftan da olabilir sirketi ararsaniz detayli bilgi verirler ilgili bir sirket hatirladigim kadariyla
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aradım Müge hanım la görüştüm. kaldıraç kullanımı fazla olduğundan bazan bu tür durumların olduğundan bahsetti ve bu fonu herkese önermediklerini, en az bir yıl ve üzeri lazım olmayacak para ve çok sağlam sabrı olanların düşünebileceği bir fon olduğundan bahsetti. bazan terste kalınıp çok sinir bozucu durumların olabildiğini ve herkesin psikolojisinin bu durumu kaldırmayacağını, bu durumun da doğal olduğunu söyledi.
hjb ne zaman aksiyon alacak ,28 mayıs a kadar 0,06 % gidecekse cıkalım bari ?
amanın aman aman, zamanın zaman zaman, bizim aksiyon ne zaman terelli. ömrümde böyle terelelli bir fon görmedim. ilk başlarda milleti heveslendirdi, sonra ppf kadar dahi getiremeyen, üstelik stopajlı ve 2 gün valörlü bir fon oldu. bu gün de ppf altı getiri ve çıkışlar devam ediyor.
İlginç şeyler olmuş. OBP, %7, NRC %5, NHY %4 getirmiş.
Hata yoksa varya 😀
Atlas portföyun AHU kodlu fonu alınamıyor. 1 adet bile almaya kalksan iptal geliyor. Bir bilgisi olan var mı?
Yer İmleri