Sayfa 753/919 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon
Arama sonucu : 7345 madde; 6,017 - 6,024 arası.

Konu: DOHOL - Doğan Holding

1. Arkadaşlar 3.90 da kacabildim, açıkçası hala çok ucuz hala da girmek için fırsat kokluyorum ama 190 milyon lot dile kolay illa bir kısmı serseri şekilde ortalarda dolanıyor ya co gibi güçlü bir oyuncu girecek ya da bir süre konsolide olacak ben alamasam da hak ettiği en az 5 liralara gitsin isterim benle giderse daha da memnun olurum ama şu durumda bu kadar mal piyasaya saçılmışken aceleci olmamakta sabırlı olmakta fayda var naçizane. Herkese bol kazançlar.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Borsada algı çok önemli.
    Aynı algıyı paylaşıyoruz.
    Çok dağıldı tahta.
    Toparlaması zaman alacak.
    Ayrıca sabah 3.52 iken. Bu ne dedik?
    Dolar düştü ya. Senin tüm numaran dolarmış algısı anlık geldi.
    Algıların konuşulması gerekiyor..
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Arkadaşlar 3.90 da kacabildim, açıkçası hala çok ucuz hala da girmek için fırsat kokluyorum ama 190 milyon lot dile kolay illa bir kısmı serseri şekilde ortalarda dolanıyor ya co gibi güçlü bir oyuncu girecek ya da bir süre konsolide olacak ben alamasam da hak ettiği en az 5 liralara gitsin isterim benle giderse daha da memnun olurum ama şu durumda bu kadar mal piyasaya saçılmışken aceleci olmamakta sabırlı olmakta fayda var naçizane. Herkese bol kazançlar.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    SM-J415F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by FİLOZOF16- Yazıyı Oku
    Borsada algı çok önemli.
    Aynı algıyı paylaşıyoruz.
    Çok dağıldı tahta.
    Toparlaması zaman alacak.
    Ayrıca sabah 3.52 iken. Bu ne dedik?
    Dolar düştü ya. Senin tüm numaran dolarmış algısı anlık geldi.
    Algıların konuşulması gerekiyor..

SM-J415F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Valla pek de algı falan değil.Az buz lot satılmadı,gavur da satıyor,okullu nun da sattığı lotlar kağıdın dengesini bozacak miktarda.Ben de baya çıkış yapmıştım, son kalanları verdim.Dolar tatsız gitti,öyle kağıdı uçuracak harici dahili çok da parlak bir görünüm bu ara ben de bulamadım.Kağıt sağlam,ilerde gene mutlaka dönmek isterim,ama bu aralar borsa bu kadar yeter.

4. tepki yükselişi değilse 3.49-3.52 civarı ikidir yukarı fırlayışına destek hüviyeti de atfedebiliriz, alışlar sıklaştığına göre buralarda fiyatlama piyasada makul görülüyor.

5. Her ne kadar operasyon yemiş olsa da yıllardır kıramadığı 0.33 dolar civarlarındaki direnci parçalayıp geçmesi olumlu. Son iki haftadır 0.57 dolardaki direnci geçmeye çalıştı ama geçemedi. Dolayısıyla ara destek olan 0.47 dolara çekilebilir. En başta da dediğim gibi böyle bir kağıtta teknik vs konuşulması ne derece mantıklı o ayrı konu tabi.

Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

6. Bugün iyi silkeleme yaptılar endekste, olan bizimkine oldu. yarın önceki fiyatına pullback yapar.

7. Sent from my iPhone using Tapatalk

8. Sağ omuzu bile doğru düzgün yapamadı bence uçuşa hazır görünüyor ama tersten

Sayfa 753/919 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •