Sayfa 753/1001 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,017 - 6,024 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Seç,m öncesi Öğretmenlere seyyanen ortalama 2000 tl zam + %30 verdiler...Öğretmenlerinde sesi kesildi...
    Kimsenin sesi kesilmedi ama memurlar fazla ses çıkaramaz. Doktorlar hariç, onların ikamesi yoktu, öğretmenler gık dese yuzbinlerce atanmayı bekleyen aday var.
    O üç beş bin zam da bir ayda erir. Maaşlı çalışanlar enflasyonla başedemez.

Her gün çay içtiğim çaycı bir bardak çayı bir kalemde 4 liradan 6 liraya çıkardı, yüzde elli koydu. Öyle üçer beşer ellerini korkak alıştırmiyorlar, ellişer ellişer yapıyorlar.

2. [QUOTE=Westwind;6288466]Yorumsuz.
    [url]https://twitter.com/ersoyakif1/status/1617932136614617088?s=46&t=iileaZvxY8TPjOpPBQ24ygB u

Bu twitter'da ki kurguya ya da "Söz"e değil "Öz" e bakarak karar vermek lazım.!
    Bugün Türkiye'nin % 90 'ı Kasapların ve Marketlerin "Et veya "Balık" reyonlarını sarrafiye vitrinini izler
    gibi bakarak iç geçiriyorsa, mesaj amacına ulaşmıştır.
    Hangimiz her ay 1 kg. pirzola, bonfile, kalamar vd. balıkları rahatlıkla alabiliyor.!!

3.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Memurların maaşı açık olduğundan karşılaştırma ve nefret objesi olarak toplumda sık kullanılıyor, üç beş bin zam herkesin gündemine giriyor. Halbuki memur maaşı kaç olursa olsun insanı zengin etmez. 15 olsa ne olur 25 olsa be olur ancak bir tık daha rahat yaşar.
    Özel sektördeki maaşlar kimsenin çenesini yormuyor.
    Bir motokurye bir profesör kadar kazanıyor deyince ama kuryenin işi çok ağır profesör tüm gün yatıyor slayttan ders anlatıyor deniyor. Bakış açısı böyle olunca da ülke bir yere gidemiyor.
    Güzel gözlem. Bu toplum hep komşunun tavuğuyla uğraşmış, kaz görmüştür. ABD li toplum bilimcilerden oluşan üst akıl bizim tüm özelliklerimizi bizden daha iyi bildiklerinden bir ülkenin dibine dinamit nasıl konur uygulamalı yürütüyorlar.

6 ay öncesine kadar Altılı masa umudumu artırmıştı. Artık tamamen ülkenin ivme kaybedeceğine inanıyorum. İktidar zaten artık hiç bir gizli saklısı olmadan tam gaz '' Yeni Türkiye '' sevdasında. Beni üzen , ATATÜRK adıyla , resmiyle, fikirleriyle muhalif olan kesimi soyanlardır. Adam da her türlü usulsüzlük, arsızlık, menfaatçilik varken bedenine Atatürk ismini kazıtıyor, sosyal medyada sürekli Kemalist görünüyor . Bu tipler nedeniyle toplumda Atatürkçülere tepkiler artıyor. O kadar ki ; böyle tiplerle iş yapacaksam, bir organizasyona katılacaksam dahi uzaklaşıyorum.

Yeni tanıştığım insanlara mesleğimi, memleketimi ve siyasi görüşümü özellikle söylemiyorum. Her şeyden ama her şeyden ayrışan bir toplum olduk.

4.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Güzel gözlem. Bu toplum hep komşunun tavuğuyla uğraşmış, kaz görmüştür. ABD li toplum bilimcilerden oluşan üst akıl bizim tüm özelliklerimizi bizden daha iyi bildiklerinden bir ülkenin dibine dinamit nasıl konur uygulamalı yürütüyorlar.

6 ay öncesine kadar Altılı masa umudumu artırmıştı. Artık tamamen ülkenin ivme kaybedeceğine inanıyorum. İktidar zaten artık hiç bir gizli saklısı olmadan tam gaz '' Yeni Türkiye '' sevdasında. Beni üzen , ATATÜRK adıyla , resmiyle, fikirleriyle muhalif olan kesimi soyanlardır. Adam da her türlü usulsüzlük, arsızlık, menfaatçilik varken bedenine Atatürk ismini kazıtıyor, sosyal medyada sürekli Kemalist görünüyor . Bu tipler nedeniyle toplumda Atatürkçülere tepkiler artıyor. O kadar ki ; böyle tiplerle iş yapacaksam, bir organizasyona katılacaksam dahi uzaklaşıyorum.

Yeni tanıştığım insanlara mesleğimi, memleketimi ve siyasi görüşümü özellikle söylemiyorum. Her şeyden ama her şeyden ayrışan bir toplum olduk.
    Küçük yaştaki erkek çocuklara yapılan tacizler konuşuluyor dönem dönem sosyal medyada. Bu konu da söyleyeceklerin var mı?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Küçük yaştaki erkek çocuklara yapılan tacizler konuşuluyor dönem dönem sosyal medyada. Bu konu da söyleyeceklerin var mı?
    Neden imalı yazdığını anlamadım ama mutlaka hoşuna gitmeyen bir şey olmuş ! Bırakın erkek çocuğunu, kız çocuğunu taciz etmeyi, normal bir yaşamda hiç bir insanın hakarete bile uğramasını kabul etmek acizliktir. Çevremde taciz olayı duymadım ama ekranlarda her gün seyrettiriyorlar. Hem de İktidar kanallarında. Kadın proğramlarında , haberlerdeki vurdu- kırdı- çete olaylarında ve hatta yemek proğramlarında bilinç altına işlenen konular çok tehlikeli. Toplumun temel taşlarını böbrek taşı gibi kırıyorlar. Adam çıkmış ekrana karısını kaçıran diğer erkekle münazara yapar gibi konuşuyor.
    Yemek proğramında yemeğin nasıl yapıldığını ( öğretici değil ) göstermek yerine dedi kodu, kavga , entrika izlettiriyorlar.

6. Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

https://twitter.com/ProfDemirtas/sta...8loqzlcSQ&s=19
    Gidivan okusun .belki ekonomiyi anlar.

Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku

Şimdi bişeyler yazacağım şu yazdıklarına gene hoplayacaksın neeeyyyyseee
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 753/1001 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •