Sayfa 754/1120 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon
Arama sonucu : 8957 madde; 6,025 - 6,032 arası.

Konu: Foreks Haberleri

*erdoğan: (kılıçdaroğlu'nun açıklamaları) dekont dediği kağıtları ne gazetecilere ne adli makamlara vermedi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*erdoğan: (kılıçdaroğlu'nun açıklamaları) o kağıtların ne olduğunu şimdilik bir kendisi bir de onları bu zatın eline tutuşturanlar biliyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*erdoğan: (kılıçdaroğlu'nun açıklamaları) ispat et, cumhurbaşkanlığını bırakacağım, siyaseti bırakacağım

Fed Başkanı Janet Yellen, Fed'in kısa vadeli faiz oranlarını
    yavaş yavaş artırma patikasında ilerlemeye devam edeceğini söyledi
    ancak Fed'in Aralık ayı toplantısında faiz artırıp artırmayacağı
    konusunda yeni bir sinyal vermedi.
    Yellen, Kongre Ortak Ekonomi Komitesi'nde yaptığı konuşmada,
    "Gerek ABD'de gerekse global ekonomide büyüme giderek daha geniş
    tabanlı hale geliyor. Zayıf enflasyonun büyük olasılıkla geçici
    olduğunun kanıtlanmasıyla federel fon faiz oranlarında kademeli
    artışların devam etmesini beklemeye devam etmemiz uygun olacak" dedi.
    Komite toplantısı için hazırladığı sunumda Aralık ayında bir
    faiz artırımı olasılığı konusunda yorum yapmayan Yellen, ekonomide
    ivmenin devam ettiğini vurguladı.

*erdoğan: (kılıçdaroğlu'nun açıklamaları) maden tüm belgelerin elinde olduğunu söylüyorsun, kürsüden sallamayı bırak, milletimizle ve ilgili mercilerle paylaş, git savcılara teslim et

*erdoğan: (kılıçdaroğlu'nun açıklamaları) iddia edildiği gibi yurt dışına giden tek kuruş yok

*erdoğan: (kılıçdaroğlu'nun açıklamaları) mustafa gündoğan bana ne zaman özel kalem müdürlüğü yapmış, çık ispat et

*abd'de 3.çeyrekte öncü gsyh %3,3 (önceki %3,0)

Sayfa 754/1120 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •