hiç bir özelliği yok. endeksi mum grafikleri ile takip ediyorumborsanın dün anlamsız eksi bugünde anlamsız artı oluşunu rüzgar olarak kabul ediyorum. eğer yarın ve önümüzdeki bir kaç gün hem yükseliş olur hemde maldan çıkma olursa , onlar uçurmadan yamaç paraşütünü açıp derenin öbür tarafındaki yolun başında beklemek gerekir.
bu rakamlar %2,5 luk dilimlerdir 4 tanesi %10 a tekabül eder. 2009 dan beri bütün hisselerimde bu aralık ve rakamları kullanıyorum
diyelimki yarın bu işlemleri girdik .işlem oldu veya olmadı. hissenin kapanış fiyatı xx oldu.
1-ertesi gün aynı tabloyumu giriyorsunuz yoksa kapanış değerine göre yeni rakkamlarmı oluşturuyorsunuz?
2-ilk emirleri seanstan öncemi yoksa seans açılıp fiyat gördükten sonramı gönderiyorsunuz?
bugün hiç bir şey olmadıysa bile bir şey oldu. her şey yükseldi. altın dolar borsa...
yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.
evet özbek konuya çok ciddi baktığınız bu sorulardan anlaşılıyor ve işin püf noktasına geldiniz.
önce bu günü bir değerlendirelim. bu gün ne oldu.
bugün elimizdeki 2,28 den olan hisseyi 2,35 ten satmışız. en son yaptığımız işlem bu
bu şu anlama geliyor
elimizdeki kademelerde 2,35 ve yukarısında hisse var 2,28 ve altında hisse yok
bu durumda
241 e satış satılırsa 2,35 e alış
247 e satış satılırsa 2,41 e alış
254 e satış satılırsa 2,47 e alış yazıyoruz
öbür tarafta da
2,28 e alış. gelirse 2,35 e satış
2,21 e alış. gelirse 2,28 e satış
2,14 e alış. gelirse2,21 e satış yazıyoruz
bizm seansla açılış kapanışla bir ilgimiz yok. sabit hisse fiyat kartelamız var oradaki rakamlara göre al sat yapıyoruz.biz elimizdeki en son sattığımıve aldığımız fiyata göre alım satım yapıyoruz.
seans kapanınca bizim kaçta alış kaçtan satış yazacaüğımız otomatik belli oluyor.
Yer İmleri