Sayfa 754/1000 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,025 - 6,032 arası.

Konu: Viop - XXVI

Senin zararın, benim karım .......

böyle düşünmen daha sağlıklı ..........

Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    sanada selam olsun keyfin yerinde nerden zamanında zarar yazdınız

bir aptalın veya cahilin, ki çok var ..........

en büyük sorunu olayın farkına varıp, tedavi edici aksiyonlara geçememesi .......

mesela bu forumda bir sürü hisseci var ve kısa süre içinde büyük zararlara uğradılar .......

ama hala kendi zararına ve yanlış pozisyonuna bakacağına aptalca doğru söyleyenlere ve akıllılara sataşıyorlar ......

cahilin zararına gülmekten başka yapılabilecek bir şey yok ........

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Aptallarla ne Yapmalı?
    https://www.idefix.com/Kitap/Aptalla...=0001893125001

Bu kitabı almalı..
    Önümüz,sağımız solumuz doldu,taştı..

3.  Alıntı Originally Posted by ZigZag Yazıyı Oku
    Senin zararın, benim karım .......

böyle düşünmen daha sağlıklı ..........
    zaman her şeyin ilacıdır sen keyfinde ol ben zarar yazım sende kazan ama buraya gelip benim gibi stopta zarar yazan kişilere kinayeli kinayeli laf sokman yersiz ayıptır kazandıysan kazandın ne yapalım bu gün kazanırsın ama ALLAH büyüktür yarın büyük zarar yazdıgında yine buralarda ol

Allahın benim yanımda olmadığını nerden biliyorsun ?

Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    zaman her şeyin ilacıdır sen keyfinde ol ben zarar yazım sende kazan ama buraya gelip benim gibi stopta zarar yazan kişilere kinayeli kinayeli laf sokman yersiz ayıptır kazandıysan kazandın ne yapalım bu gün kazanırsın ama ALLAH büyüktür yarın büyük zarar yazdıgında yine buralarda ol

zig zag
    düşüyor diyon ya...
    haftaya stoplamadan hafta sonuna kadar short gir.
    bakalım ne oluyor.?

Sen de boş boş burada yazacağına, dediğin gibi poz al ........

Dediğin şekilde poz alsan 50 kere sıfırlardın .......

Bu arada nerde ne poz alacağımı sana mı soracağım ?

ben senin saçma planlarının deneğimiyim ?

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    zig zag
    düşüyor diyon ya...
    haftaya stoplamadan hafta sonuna kadar short gir.
    bakalım ne oluyor.?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    borsalarin iyi olmasi icin cok az sebep var , ozellikle abd ve avrupa borsalarinin.

oncelikle pandemi ve secimler nedeniyle buyuk bir belirsizlik sozkonusu ! ayrica pandemi oncesine dayanan piyasalarda mevcut olan muaazzam durgunluk ve devletlerin asiri borcla durumlarini cevirmesi ! ayrica piyasada sirketlerin f/k'si gozonunde bulundurulursa bu piyasa fiyatlarinin mantik seviyesini coktan astigi asikar

borsalarin tek sansi kazanc acisindan alternatiflerinin olmamasi !? faizler negatif, altin ve gumus gibi gereksiz madenler de artik epey primli ! bir tek bitcoin turunden kripto paralar var ! onlarda hukuksal bir altyapiya sahip olmadigi icin cogu kisi tarafindan guvenilir bulunmuyor

bu paradoks nasil asilacak bakalim, borsalar yukarimi ? asagi mi ? olacak

bist acisindan bakildiginda bizim piyasamizda 30-40 top sirket hissesi bedava ! ama yabanci olmadigi surece para kazanmak kolay degil

yabanci da bizim ulkemize niye gelsin ? su an icin bir sebep goremiyorum

Hele şükür aklı başında biri çıktı .......

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    borsalarin iyi olmasi icin cok az sebep var , ozellikle abd ve avrupa borsalarinin.

oncelikle pandemi ve secimler nedeniyle buyuk bir belirsizlik sozkonusu ! ayrica pandemi oncesine dayanan piyasalarda mevcut olan muaazzam durgunluk ve devletlerin asiri borcla durumlarini cevirmesi ! ayrica piyasada sirketlerin f/k'si gozonunde bulundurulursa bu piyasa fiyatlarinin mantik seviyesini coktan astigi asikar

borsalarin tek sansi kazanc acisindan alternatiflerinin olmamasi !? faizler negatif, altin ve gumus gibi gereksiz madenler de artik epey primli ! bir tek bitcoin turunden kripto paralar var ! onlarda hukuksal bir altyapiya sahip olmadigi icin cogu kisi tarafindan guvenilir bulunmuyor

bu paradoks nasil asilacak bakalim, borsalar yukarimi ? asagi mi ? olacak

bist acisindan bakildiginda bizim piyasamizda 30-40 top sirket hissesi bedava ! ama yabanci olmadigi surece para kazanmak kolay degil

yabanci da bizim ulkemize niye gelsin ? su an icin bir sebep goremiyorum

Sayfa 754/1000 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •