Sayfa 755/964 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765805855 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 6,033 - 6,040 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Hocam güzel diyorsun. Ben de aynı şeyleri biliyorum. Bunlar blokeyi açtırmak istiyor. Var bir planları diyorum.
    Hisseyi yükseltsinler çekip gideyim diyorum. Kimseyi savunduğum yok. Sadece şu 30 milyonun ki açsın spk. Alıcı nın planı da vardır mutlaka diyorum. Kimseye de dava açmayın dediğim yok. Zaten böyle bir hakkımda yok. Herkes serbest sonuçta.
    Yani bu böyle nereye kadar gidecek.
    Hocam bunlarin acelesi olmadigini biliyorsunuz...

Peki yine 18 kuruslara dusurup 6 ay 1 yil sonra sizin dediklerinizi yaparlarsa hangimiz direnebiliriz...

Sunu demek istiyorum.. Siz yukseltirler diyorsunuz ben garantisi yok diyorum...

Ve ornek veriyorum bloke konulana kadar gözü kapali her kademeden verdiler diyorum...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2. Adamların nasıl avukatları varsa spk yı bile alt ettiler. Gk da zaten mücadele şansı yok. Z.t nin 400 milyon lotu var. Ne derse o oluyor.

3.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku

Peki yine 18 kuruslara dusurup 6 ay 1 yil sonra sizin dediklerinizi yaparlarsa hangimiz direnebiliriz...

Ve ornek veriyorum bloke konulana kadar gözü kapali her kademeden verdiler diyorum...

Kesinlikle doğru. Ama benim için şahsın adıma konuşuyorum 35 ile 15 arasında bir fark yok. Direnebildiğim kadar direnirim.
    Ama 35 ile 60/70 arasında fark var. Çeker giderim artık. Yani aşağı mı verecekler yoksa yukarı yapıp aşağı mı verecekler bilinmezlik burada. Bende burada yazan bazı arkadaşlar gibi bu fiyattan satacaklarına inanmıyorum. İllaki bir yukarı yapar diye düşünüyorum. Bu bir risk evet. Şahsi görüşüm bunlar. Böyle olacak demiyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Kesinlikle doğru. Ama benim için şahsın adıma konuşuyorum 35 ile 15 arasında bir fark yok. Direnebildiğim kadar direnirim.
    Ama 35 ile 60/70 arasında fark var. Çeker giderim artık. Yani aşağı mı verecekler yoksa yukarı yapıp aşağı mı verecekler bilinmezlik burada. Bende burada yazan bazı arkadaşlar gibi bu fiyattan satacaklarına inanmıyorum. İllaki bir yukarı yapar diye düşünüyorum. Bu bir risk evet. Şahsi görüşüm bunlar. Böyle olacak demiyorum.
    Katiliyorum. 👍

5.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku

Dediğiniz gibi garantisi yok. Ama bu dünyada hiç birşeyin garantisi yok. Şahsen ben hem SPK nın hem de şirketin bizden bıktığını düşünüyorum. Çünkü bizim gibi organize olabilen başka bir yatırımcı grubu olduğunu düşünmüyorum. Bizden kurtulunması için de yapılması gereken belli. Hisse fiyatının yükselmesi. İnşallah tez vakitte yükselirde hepimiz artık normal yatırımcılar gibi oluruz.

6.  Alıntı Originally Posted by taktaktakatak Yazıyı Oku
    Dediğiniz gibi garantisi yok. Ama bu dünyada hiç birşeyin garantisi yok. Şahsen ben hem SPK nın hem de şirketin bizden bıktığını düşünüyorum. Çünkü bizim gibi organize olabilen başka bir yatırımcı grubu olduğunu düşünmüyorum. Bizden kurtulunması için de yapılması gereken belli. Hisse fiyatının yükselmesi. İnşallah tez vakitte yükselirde hepimiz artık normal yatırımcılar gibi oluruz.
    Bu yaziniza ben de katiliyorum...

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

7.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Bu yaziniza ben de katiliyorum...

Sayın hocam. Siz işin daha çok içinde olduğunuz için tabi ki daha fazla bilgiye sahipsiniz ve konuya daha çok hakimsiniz.
    Ben dışarıdan bakarak düz mantık söylüyorum. Ama tahta hareketlerine bir bakın lütfen. 62 hareketiyle bu lotların satışı aynı zamanla çakışıyor. Eğer ki bu lotlardaki satış kısıtı olmasaydı belkide bu yükseliş devam edecekti. Bizde satıp kurtulacaktık.
    Dava da açılsın lotlar da açılsın. Yeter ki kurtulalım artık şu hisseden. Şu hissede geçirdiğimiz sürede tıpa giren biri doktor olup çıktı biz hala burdayız.

8. Evet taktaktakatak cagri bulteni yayinlandigindan beri bu hisseye kafasini kaldirdigi an vurdular. 62 hareketinde de vurmuslar iste demek o yuzden yuzden dustu.

Sayfa 755/964 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765805855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •