Sayfa 755/1008 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765805855 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 6,033 - 6,040 arası.

Konu: Vıop LVI

1. konuşmaların tam listesi ben sıkıldım okuyamadım...

ahçı bahcıvanı bahcıvan usagı sonra hepsi bir....

öyle bişeyler dönmüş...

https://t24.com.tr/haber/fatih-terim...i-yani,1140553
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Son zamanlarda ortaya saçılanlar buzdağının görünen kısmı bile değil bence.
    Resmen ülke kara para cenneti olmuştu.
    Borsada işlem hacminin düşmesinin nedeni de bu.
    Ufak ufak kirli paracılar kaçıyorlar.
    Paraların bir kısmını da büyük ihtimal borsaya yatırmıştılar.

Bu işlerin arkasındakilere kimse dokunamaz.
    Emir büyük yerden gelmiştir büyük ihtimal.
    Tüm bu dolaplar izinsiz ve pay vermeden yapılamaz.

Belli yabancı mafya liderlerine bile operasyon çekiliyor. Daha düne kadar elini kolunu sallayarak dolaşıyordu bu haydutlar.
    Neden şimdi...?
    Muhtemelen, amaç gri listeden çıkabilmek için yapılıyor bunlar. Büyük kurumsal yabancı yatırımcıların gelmesi isteniyor.

Adamlar güzellik merkezlerinde milyonları aklamış var mı bunun ötesi.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=gOVJhVzq_as

zamanında diyecektin..

akbank, garan tahtasını ele geçirdi... adam tecavüz etmiyor

resmen zevk alıyor aqua
    dayuuu gümüş ons şortlanır mı buralardan......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

4. Bu toplanan paralar nerede değelendirilmek üzere toplandı.Arda bu konuyu bir kere bile sormamış telefonda.Siz parayı verin gerisine karışmayın şeklinde oldu herhalde.Yada aşırı derecede bilgisizler bu futbolcular finansal konularda.Seçil Erzan ın borsa geçmişi olduğu düşünüldüğünde bu paranın viop yada hisse senetleri üzerinde değerlendirilmiş olması olası.Arda bir kaç kere faize mi gitti diye soruyor demek ki faiz hassasiyeti kullanılmış.Spekülatif hisseler ve viop ilk seçenek bence.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    konuşmaların tam listesi ben sıkıldım okuyamadım...

ahçı bahcıvanı bahcıvan usagı sonra hepsi bir....

öyle bişeyler dönmüş...

https://t24.com.tr/haber/fatih-terim...i-yani,1140553
    bu ne salak saçma bir konuşma muhabbet yaw ... seçile 20 kişimi var diye bin kez soruyor seçil saçma saçma cevaplar veriyor

kadın desen 15 20 kişinin ismini bile hatırlayamıyor.. nasıl şube müdürü olmuş hayret

bu kadar fazla kazanan insanların cidden akıl yoksunu olması lazım butür işlere girmek için.

sorsan hepsi yerli ve millidir... paralara bakıyorsun hep dolar ...

inşallah maşallah...

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Bu toplanan paralar nerede değelendirilmek üzere toplandı.Arda bu konuyu bir kere bile sormamış telefonda.Siz parayı verin gerisine karışmayın şeklinde oldu herhalde.Yada aşırı derecede bilgisizler bu futbolcular finansal konularda.Seçil Erzan ın borsa geçmişi olduğu düşünüldüğünde bu paranın viop yada hisse senetleri üzerinde değerlendirilmiş olması olası.Arda bir kaç kere faize mi gitti diye soruyor demek ki faiz hassasiyeti kullanılmış.Spekülatif hisseler ve viop ilk seçenek bence.
    para bodrumada uğraşmış.. fiziki olarak yani..

eft değil

çanta şekilinde..

mehmet ağar vs çıkar buradan..

haliyle tefeci takımı...derin devlet.

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bu ne salak saçma bir konuşma muhabbet yaw ... seçile 20 kişimi var diye bin kez soruyor seçil saçma saçma cevaplar veriyor

kadın desen 15 20 kişinin ismini bile hatırlayamıyor.. nasıl şube müdürü olmuş hayret

bu kadar fazla kazanan insanların cidden akıl yoksunu olması lazım butür işlere girmek için.

sorsan hepsi yerli ve millidir... paralara bakıyorsun hep dolar ...

inşallah maşallah...

Kadın beynim durdu ya yatıyor boyuna.Çünkü verecek cevabı yok.Ne desin Arda senin paralar buhar oldu bi bardak soğuk su iç mi.Arda böyle sakin konuştuğuna bakma delirdi mi hastane basabilecek kapasitede bir adam.Seçil boyuna ya bilmiyorum beynim şişti olabilir saymadım arayacam ben seni türünden alttan alıyor.Büyük ihtimal Paralar çokdan puf.
    Bu işlerde ben girdim kazandım sende gircilik vardır.Yani büyük ihtimal ilk girenler iyi kazandılar bu kişiler Arda nın tanıdıkları.Arda ve bu ekip son vagon olmuşlar bence.Sevgili emlak.Fatih Terim in koruyucu meleğinin kim olduğunu zaten bu işlerin içindekiler bilirler.Biraz youtube araştırması bile sonuca götürür seni.

https://eksisozluk1923.com/fatih-ter...icili--6184650

bankada şunu diyor.

bizim hesaplarda paraları olsa seve seve ödeyelim ama ortada bu kişilerin hesaplarda parası yok diyor

tahminimce.. olayı kapamak için soylu ve reis devreye girer..

seçil gibiler hapise...

ve bankada en azından zarar olan kısmı karşılar bu olay perde arkasından kapatılır.

ne mal insalar var yaw.. 1 koyup 5 alacaz diye çantayla para vermek nedir.

Sayfa 755/1008 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765805855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •