Sayfa 756/948 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 6,041 - 6,048 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Burada çok değerli bilanço analizi yapanlar var rica etsek marshal adlı adi hissenin son gelen bilançosu inceleyip hissenin sayfasında kısaca yorumlayabilir mi? Herkese bol şanslar ve başarılar rahatsızlık verdiysek çok özürler
    Nasip olursa sabah seans açılmadan siz ve arkadaşlarınıza Marshall'ı yorumlayacağım.

2.  Alıntı Originally Posted by TheOne Yazıyı Oku
    Alacak zaten bir bilanço kalemi. Gelir tablosu demeye çalıştınız sanırım; ama alacakların gelir tablosuna yansıma gibi bir durumu da yok.

malı vadeli satarsın, satış gelirini anında gelir tablosuna yansıtır ücretini de bilançona alacak olarak kaydededersin. ücreti tahsil edince de alacaklardan düşüp nakit ve nakit benzerlerine koyarsın.

kur farkı gelirinin olması ihracat yaptığı anlamına gelmiyor. fx cinsinden olan herhangi bir bilanço kaleminden kaynaklanıyor olabilir bu kur farkı geliri/gideri.

ayrıca bir arkadaş söylemiş, bu ********ler malı ortakların şirketine satıyor, ihracatı burası yapıyor. ürünleri tl mi yoksa fx mi veriyorlar, ne kadar karla veriyorlar, kurlar oynadığı zaman silverline'ın diğer şirkete olan satış fiyatlarına bu artışı nasıl yansıtıyorlar vs hiçbirini bilmiyoruz. doğru dürüst yansıtmıyorlar ki brüt kar marjı bu kadar düşmüş, faaliyet karı seviyesinde bile zarar açıklamışlar.

patron iyi niyetli olmadığı sürece (ki bunların asla iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum) karı kolaylıkla silver mutfak şirketine transfer edebilirler. bu durum ortadan kalkmadıkça bu şirkete yatırım yapmak kumardır.
    verdiğiniz bilgiler için çok teşekürler dostum...öğrenecek daha çok şey var bu borsada...muhasebeci ve mali müşavir arkadaşların bilgilendirmeleri çok faydalı..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Bu nasıl bir tepki böyle ya sanki şirket bitti.

4.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Bu nasıl bir tepki böyle ya sanki şirket bitti.
    Sn Umk hisse 2,04 olmuş hala bir lotla bir kademe aşağı basmaya çalışan bir speğimiz var. Ne deyim zevk almaya bakacaz

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

5. patron iyi niyetli olmadığı sürece (ki bunların asla iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum) karı kolaylıkla silver mutfak şirketine transfer edebilirler. bu durum ortadan kalkmadıkça bu şirkete yatırım yapmak kumardır.[/QUOTE]

Çözüm birleşmedir, Ondan da birinin menfaati olması gerekki yapsınlar, öyle bir durumda olmadığına göre..... ytd

6. Evet bilanço beklentilerimize göre çok ters geldi ve kötü bir bilanço olduğu konusunda hemfikiriz ancak bu düşüşü kendi adıma fazlasıyla abartı buluyorum.

MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

7. Sn.axaray zevkin büyüğünü yaşadık sabah sabah.Bu zevke dur diyebilecek bir yiğit aranıyor?

8. Sn. Umk çok dert etme versin tabana aç karnını iyice bir doyursun toplayabildiği kadar toplasın mezara götürecek değilya bakalım kime satacak. Birde hisse %15 artıda olaydı 40 kere devre keserdi ) vurun küçük yatırımcıya

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

Sayfa 756/948 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •