O enbesilde maliyet bilinci yok
Taksim kizilkayalar iki islak hanburger ustune gobekli herif diye sadece bi dene halka kerane tatlisi.yoksa bi tepsi yer
Kesin degme yerlerden fazla damak tadi
Hem goster boylece
Halk cocugu oldugunu
Türkiye'de iktidarın başaramadığı şey büyümeyi gerçekleştirirken bir türlü enflasyonu ve usd ı kontrol altında tutamaması olarak görüyorum. 1990 larda büyüme tehlikeli bir olgu idi.. %3 ler hedeflenirken nüfus kontrolü yapılırdı...
Lakin; şuan TR de nüfus kontrolü diye bir şey maalesef yok.. Yeraltı, yerüstü, kaldırım, yollar her yer insan dolu..
Her yıl lisans mezunu olan öğrenci sayısı 1,500,000 kişi..
Bunlar her yıl iş, elektrik, gaz, su, konut ister...
Kısaca TR de büyümek kaçınılmaz...
USD korkusu yüzünden baskılanan büyüme eninde sonunda işsizliği patlatır.. AKP de nüfus kontrolü var mI?
Her neyse...
Uzun lafın kısası ülkemiz ekonomisi ithal girdi ekonomisidir.. 14 Ocak ta BIST 88,000 lerde idi.. Bugün 25 ocak aradan 11 gün geçmiş BIST 101,000 olmuş...
İşin açıkcası TR de ne 100,000 borsaya inanmalı ne 5,3 USD a...
İthal mal cenneti olan ülkemizde herşey çok çabuk özellikle ekonomi alanında, PARİS e dönüşürken bir anda kendimizi BAĞCILAR da bulabiliyoruz...
BIST te 88 den 101 e taşıyan son hareket sadece 600 milyon USD ile olmuş...
Yarın çıksa bu para bıst 88,000 olucak USD 5,75 TL olucak....
Bir emtianın sürekli düşmesini beklemiyorum.. Lakin kısa vade de BIST in 102,000 lere gelmesini çok ciddi bir yükseliş olarak gördüğümü atılacak bir TWEET yada Suriyeden gelecek bir haber de durumların tam ters olarak sert bir biçimde yer değiştirebileceğini düşünüyorum...
Suriye denilince Moskova zirvesinde Putin in yüz ifadesi sanki görüşmeden daha fazla sıkılan tarafmış gibi bir ifade oluşturdu, bende.. Yani, Putin "Arkadaş bir o yana bir bu yana dönme, şaşkın" dercesine Reis e bakıyordu.. Reis in bakışları daha samimi "haydi gel benimle ol! Uzanalım sonsuzluğa" şarkısını söyler gibiydi...
Benim anladığım Suriye Anayasasını Rusya yazacak.. ABD çekiliyor. Biz ABD ile müttefik iken şimdi Rusy ile kolkola girmek istiyrouz amiyane tabir ile Rusya bizim kolumuza girmek istemiyor...
Durum bu...
Ama malum kanallarda bir heyecan, bir heyecan.. Ya ben anlamadım durumu, yada onlar...
Kısaca; Suriye meselesi hala çok sıcak..
FED e gelince bu sene belki 2 faiz artışı gelebilir.. Göreceğiz...
BIST te banka hisselerim vardı... Onları 91,000 de almış 84,000 e inince tutmuş ve 100,000 endekste ise, sattım...
Bu arada USD 5,2457 idi sanırım değdi...
Ben kendimi kademelendirdim ilk kademe alışımı 5,32 ile yaptım.. 5,25 altına gelirse 2.ci kademeyi alacağım..
Herkese bol kazançlar dilerim...
Abi sende boyle muhum gunde analiz kastiriyon ya
Bugün serbest piyasa ekonomisine gecmistik.
24 Ocak kararlari
Aynı zamanda julius Cesar bugün öldürülmüş. Brutus un sahneye çıktığı gün
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
https://mutlakaoku.com/ingiltereye-v...j7So7Gw2s0QOqg
2016 YILINDA 490 TON TÜRKİYE ALTIN REZERVLERİNİN 450 TONUNUN İNGİLTERE YE İPOTEK OLARAK VERİLDİĞİ DOĞRUMU?
EKONOMİ BAKANI MEHMET ŞİMŞEK İN GEÇEN SENE İNGİLTERE ZİYARETİNDE BASINA AÇIKLAMA YAPARKEN AĞZINDAN KAÇIRMIŞ. BEN DAHA YENİ FARK ETTİM. DOLAR BU YÜZDEN Mİ YÜKSELDİ ACABA
Yer İmleri