Sayfa 756/1001 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,041 - 6,048 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Rusya borsasında Siberbank ve VTB %50 düşmüş.

https://tr.investing.com/indices/rtsi-components
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Kızım 5 yıl sonra bana "babacığım bu zenginliğimizin sırrı nedir?" diye sorduğunda ben de kendisine "herkes savaş var diye hisselerini satıyorken ben toplamaya başlamıştım" diye cevap vereceğim.
    inş. ama 15 güne kalmaz uzaylılar gelir yine portföy boşaltırız.

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Mal kucakta ise napsin.
    İşte olayda bu, mecbur satışları karşılıyacak
    Sipekisi malda olmuyan hisse taban taban devam eder şu konjonktürde
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Borsa böyle bi günde komple bütün kağıtlar tabana oturmuyorsa cambaza bak cambaza dır..

Uluun petun hayrola un mu satmayı düşünüyorlar..isdmr de artı da..
    garan eregl bim tcell..
    Bunlar neden tabanda deel..
    Garanti hariç hepsi sacmalik. Birisi temettü verecek temettünün ne olduğunu bilmesek yiyeceğiz. Tcell ayvayı yedi savaşın ortasında kaldi yatırımı.
    Ama Garanti bugün onay ciksa sabaha tavan gerçekten bulunmaz bir fırsat var garantide
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

5. An itibariyle en iyi bist 30 hisselerini ve dürüst yönetilen temettü şirketlerini alıma başladım 3-5 güne alımlarımı tamamlarım. bir daha da 1-2 yıl ekrana bakmam

----
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

6. Ekonomi sitelerinde hatta KAP'da açıklamalar oluyor, şu şirketi aldık, şu oteli sattık vs. Büyük para için borsa dışında alınacak satılacak çok şey buluyor. Borsa daha çok orta ve küçük para ve fonların iş yaptığı yer.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    An itibariyle en iyi bist 30 hisselerini ve dürüst yönetilen temettü şirketlerini alıma başladım 3-5 güne alımlarımı tamamlarım. bir daha da 1-2 yıl ekrana bakmam

----
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
    Dediğiniz vade için size kesinlikle katılıyorum.

8. KAP: PETKM [ ] PETKİM PETROKİMYA HOLDİNG A.Ş. Kredi Derecelendirmesi

Uluslararası derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, kendi iç düzenlemeleri gereği, 11 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirdiği Türkiye ülke notu düşüşü sonrası yaptığı değerlendirme sonucu, Şirketimizin kredi notunu "B+" olarak korumuş ancak not görünümünü ise "Durağan"dan "Negatif"e güncellemiştir.

Sayfa 756/1001 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •