Valla emlakcim kimin kazandığı hiçbir şeyi değiştirmez hepsi aynı haltın laciverti. İşin kötüsü halk da aynı.
Valla emlakcim kimin kazandığı hiçbir şeyi değiştirmez hepsi aynı haltın laciverti. İşin kötüsü halk da aynı.
Seçimden sonra şirket karlarını görecek ekonomi yönetimi. Ayrıca cari açık da olumsuz olur bu kur ile. Ben %30 kuru yukarı salacaklarini düşünüyorum o zaman borsaya girilir. Ama borçlu ve ihracatçı olmayanlar şirketler hariç diye plan yapıyorum
Türkiye ilk f-16 ları aldığında (1987) adını savaşan şahin koymuşlardı,..bu gün savaşan şahin olmadığı ortada dururken 24 mil usd buna gömmek akıl alır bir şey değil,..
ve bu sadece Kuzeye ilaveten Natonun Güneyini takviye etmekle açıklanabilir,. Kuzeyi Finlandiya ve İsveç le takviye edildi malum,
buradan devam edersek aslında F-16 yı biz almıyoruz bize veriyorlar gibi bir sonuç ortaya çıkıyor, üstüne de TL karşısında 15 kat arttığı halde 24 milyar dolar buna toka ediyoruz,..
Sayın Emlak'ın dediği gibi bu vatandaş daha fazlasını hak ediyor,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Sadece teknik analiz yaparak kazanılmaz kötü günler için yapmak lazım. Şirketin borcu varlığı sektörü, sektörün dünyadaki durumu hammadde fiyatları herşeyi dikkate alarak hisse seçimi yapmak lazım. Koç Grubu bence her daim avantajlı. Adam ülkenin en büyük sektöründe yatırım yapmış. Bugün beyaz eşya dan tut çoğu yerli üretimde tek tabanca.
mandradasutvar adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.
hava güzel..biraz kafayı yellendirelim.
![]()
buradan borsaya dönersek,
borsa yörüngede kalmanın tadını çıkaracaktır,..
iktidar ve muhalefet yörüngede hem fikirdir,..
takip edende,
enflasyonda düşüş( mevsimsel veya değil), peşi sıra faizlerde görece düşüş, not artırımları, f-16 onayı ki not artırımlarının ilk sinyali kuşkusuz bu olacaktır,
ve kentsel dönüşüm ise siyasetin yakıtı olacaktır,..kanal İstanbul ise kentsel dönüşüm içinde kaynar sırıtmaz diye düşünürüm(iktidarlı seçenekte),..
dolaysıyla önümüzdeki yerel seçimleri kim kazanırsa kazansın, kentsel dönüşümün büyüklüğü karşısında borsa bunu olumlu satın alacaktır,..
kentsel dönüşüm :
iktidar için ölene kadar iktidar, muhalefet içinse uzun süreli iktidar seçeneklerini beraberinde taşımaktadır,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Yer İmleri