Sayfa 757/1001 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,049 - 6,056 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ayvalıkta (sarımsaKLIYA 500 METRE) bi disko var her gece en az 100 ev şikayet ediyor ses izalasyonuda yok ayvalıklı bi mafya gurubu işletiyor
    2016 yılında 10.000 in üstünd ekişi büyükşehire şikayet etmiş jandarmaya ve ilçe belediyede de bunun yarısı şikayet olsa toplam 20.000 in üstünde şikayet ve disko çatır çatır çalışıypr
    Memlekette gücü yeten yetene, farkındayım da..belediyenin gücü sokak çığırtkanlarına yeter diye düşünmüştüm..

2.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Bu tip bir olay başımdan geçti ...

Sırtını iktidara dayamış bir müteahitin inşaatı tam burnumuzun dibinde, gece 02 hala kazık çakmaya devam ediyordu.

Biz çareyi; 155 i arayıp , '' kavga çıktı '' demekte bulmuştuk !
    benim belediye başkanını basmak dışında seçeneğim kalmadı,nasıl bir ülke uyduruk kanunları bile işlemiyor. yandaş betoncu bmw 5.25d ile her gün şöyle bir bakıp gidiyor nasıl olsa paralar geliyor,rezilliğide ben çekiyorum. belediye tahmin ettiğiniz gibi AKAPE li.

3. Temel elleri, kucagi odun dolu, ormandan donuyomus. Yolda arkadasi Idrise rastlamis.
    Idris sormus ..
    - Temel o elindekiler ne?
    - Odun
    - Ben sana kodum ... hihoaaaaa
    Bu laf Temele cok koymus ama bi cevap da verememis. Bu olayin intikam atesi ile
    yanip tutusurken bu sefer de o bir gun Idrisi ormandan donerken yakalamis.
    - Ula idris o elindekiler ne?
    Olaya uyanan Idris cevap vermis :
    - Balta
    - Ben sana kodum ..
    Idris baslamis gulmeye ... Eeee kafiye olmadi ki ..
    Temel cevap vermis :
    - Farketmez, olsa da koduuum, olmasa da koduum !

Memleketin durumu bundan ibaret ne yazıkki..

Hiç birşey yapamazsınız beddua dan başka..

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Temel elleri, kucagi odun dolu, ormandan donuyomus. Yolda arkadasi Idrise rastlamis.
    Idris sormus ..
    - Temel o elindekiler ne?
    - Odun
    - Ben sana kodum ... hihoaaaaa
    Bu laf Temele cok koymus ama bi cevap da verememis. Bu olayin intikam atesi ile
    yanip tutusurken bu sefer de o bir gun Idrisi ormandan donerken yakalamis.
    - Ula idris o elindekiler ne?
    Olaya uyanan Idris cevap vermis :
    - Balta
    - Ben sana kodum ..
    Idris baslamis gulmeye ... Eeee kafiye olmadi ki ..
    Temel cevap vermis :
    - Farketmez, olsa da koduuum, olmasa da koduum !

Memleketin durumu bundan ibaret ne yazıkki..

Hiç birşey yapamazsınız beddua dan başka..
    kanunu düzeni olmayan TR nin bastığı TL ninde geberip gitmesi kaçınılmazdır. sepet yine büyük mumlar yakıyor,sepet çok yakında 5.

5.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    benim belediye başkanını basmak dışında seçeneğim kalmadı,nasıl bir ülke uyduruk kanunları bile işlemiyor. yandaş betoncu bmw 5.25d ile her gün şöyle bir bakıp gidiyor nasıl olsa paralar geliyor,rezilliğide ben çekiyorum. belediye tahmin ettiğiniz gibi AKAPE li.
    https://twitter.com/dolumetrobus/sta...26941022920704
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6. bir memlekette sürekli böyle gerilim olmaz usd son bir yukseliş yapıp düştü sakinleşti sakinleşti yoksa 4 bandına oturma, 4.60ları görme ihtimali mevcut. şimdilik beklemiyorum ama her gün olay var.

7. işte bu kesim o kadar beyinsiz ki koftiden ehliyet sınavını bile geçemiyorlar. bu beceriksizler tek başına hiç bir halt yapamaz. ancak sürü haline geldiklerinde zarara neden oluyorlar. almanyada ben gayet rahat yaşarken bunlar hep şikayet eder çünkü kanunlara uymak bunlara zor gelir,ama eşşek gibi uymak zorunda kalıyorlar. bunlar kapıkuleden geçtikten sonra içlerindeki hayvanlığı sonuna kadar gösteriyorlar.

8. ''kul hakkııııı kul hakkıııı'' diye bağıran ama hırsızın arkasından ayrılınmayan bir ülkede bence usd isterse 10 tl olsun..
    kimin umurunda..
    benimde umurumda değil.
    en az 10 tl olsun
    yakışır..

Sayfa 757/1001 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz