Sayfa 757/1001 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 6,049 - 6,056 arası.

Konu: Viop - XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Sen halen şorta dönmedin mi?
    Bende shortlayacak yürek yok dayı

Asla shortlamayı düşünmüyorum bu seviyelerden

2. leşbistin leşbankası garanti. yerlerde sürünüyorr leş oğlu leş..

3.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Shortlar icin kotu bir hafta olacak
    Eline gore konusuyor diyen bik bik bik cilar shortlari kapatti mi

4.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Bende shortlayacak yürek yok dayı

Asla shortlamayı düşünmüyorum bu seviyelerden
    gözlerime inanamıyorum.
    eksi bin makası şortlayan adamdan duyduklarıma bak.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. 1118 i zorluyor. Kırarsa

6.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Gandhi döneminde Budistler ve Müslümanlar arasında savaşa varan hadiseler var. İnsanlar birbirlerini katlediyorlar.

Bir Hindu, Gandhi'yi ziyaret etmiş. Müslümanların eşini, çocuklarını, kardeşlerini öldürdüğünü, kimsesi kalmadığını söylemiş.

Müslümanlara karşı kin ve nefret dolu olduğunu, bu kin ve nefret yüzünden yemek yiyemez, su içemez, uyuyamaz halde olduğunu, ne yapması gerektiğini sormuş.

Gandhi, Müslümanların da başına daha felaket olayların geldiğini, pek çok Müslüman çocuğun kimsesiz, yardıma muhtaç kaldığını söylemiş. Hindu'nun içinde bulunduğu durumdan kurtulabilmesi için bir Müslüman çocuğu evlat edinmesini, ona merhamet göstermesini ama kesinlikle bu çocuğu bir Müslüman olarak yetiştirmesini tavsiye etmiş.
    Benim bu mesajdan anladığım kadarıyla Kent, Burva gibi hisseleri olanlar banka hisseleri alıp taşısınlar. Ve asla o hisseleri Xu030'dan çıkmaya zorlamasınlar.

7.  Alıntı Originally Posted by MaRToNiKi Yazıyı Oku
    Üst düzey bilişim uzmanı olduğum için benim tercihim Macbook Pro..
    Matriks ve Metatrader gibi programlar sadece Windows'ta çalıştığı için Macbook'u Bootcamp ile ayırıp çift işletim sistemli yaptım.
    Ayrıca MacOS içinden de (Bootcamp ile açmadan) ikinci bir Windows kurulu, MacOS ile iç içe (hibrit) çalıştığı için.
    Monitörler 4K ve 60hz ile bağlı Mac'e, ama 2560x1440 kullanıyorum. Mac'in kapağını da kaldırırsam 3 ekranlı sistem oluyor, bazen gerektiğinde öyle yapıyorum.

20 long FLAT bu arada..
    Güzel setup. Bende 2500k el emeği toplama emektar var, 4 monitör, o kadar kaliteli sistem ki kıyamıyorum ama 9 yaşına girdi seneye veya yılsonu AMD + NVIDIA 3090 yapacağım buradan kazandıklarımla PSU filan dokunmam Plat. Corsair PSU var ama işlemci anakart RAM ekran kartı değiştiririm. Baktım 25 - 30 arası maliyeti oluyor.

Laptop olarak Lenovo P1 var, o da canavar, en ufak sıkıntı olunca eve kadar gelip yapıyorlar. Hoparlör Z906. MAC bir kere aldım satana kadar lanet ettim sevmiyorum sevemeyeceğim telefonunu ayrı bilgisayarını ayrı sevmiyorum. Note 20 aldım geçen Windows uyumu süper olmuş baya memnunum. Benim de ucundan bilişim.

8. Kahve ☕ Mod Ralli style

Sayfa 757/1001 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •