Sayfa 758/1023 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 6,057 - 6,064 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Usbond 3 üzerine atmış yine..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
     Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    en son 4.10'da secbul sattıydı 4.37 oldu.
    Ben satmıyorum alarak düşürüyorum.
    Geçen hafta neden 4.33'ü geçmedi sanıyorsun
    Şimdi 4.368'den 2 usd daha aldım. Muhtemelen düşüşe geçeriz. Geçmezsek ilerisi için 10usd almak gibi çılgın projelerim var.
    Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Güzel bir hafta olması dileğiyle
    Gönlüm bu çıkışın 1. dalga olmasını istemese de ve de ağırlıklı senaryom halen düzeltme olasılığında yer edinse de, genel bakışta bu çıkışın 1. dalga olma endişesi giderek artıyor. 4.36933 üstüne çıktığında dolaresin boyut atlaması an meselesi olur. Ben de 2 birim arkasından bakıp el sallarım....
    4.36933 zurnanın zırt dediği yerde gece yarısında. Tombul işini iyi yapıyor...

Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    2 Usd destek attım. Bakalım nereye kadar düşürecem.
    hamle zamanında, ters indikatör gücünü görelim bir

Ahmetg Guest
    gecmise bakarak sunu soyleyebilirim genelde bu kadar hizli cikisin ardindan cok cabuk dusme olur ve orada uzun sure kalir

Buyuk ihtimal aylarca 4.10-4.20 bandinda kalir diyorum eger manyak bir haber cikmazsa

manyak haberde buyuk ihtimal Halkbankasi ile alakali haber olacak yada olmayacak

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    gecmise bakarak sunu soyleyebilirim genelde bu kadar hizli cikisin ardindan cok cabuk dusme olur ve orada uzun sure kalir

Buyuk ihtimal aylarca 4.10-4.20 bandinda kalir diyorum eger manyak bir haber cikmazsa

manyak haberde buyuk ihtimal Halkbankasi ile alakali haber olacak yada olmayacak
    Neden çıktığını yada neden düştüğünü bilmiyorsanız, geçmişe bakmanız size pek fayda sağlamaz..

Resim atayım dedim olmadı ...........

Bu doların ateşi düşmez..........Seçime kadar yola devam sonrasına bakarız diyor

İngiltere’nin Uluslararası İlişkiler Kraliyet Enstitüsü Chatham House.

Kürsü de Uzun adam ..........
    Gazeteci Lina Khatip yazıyor:
    “Erdoğan Türkiye’nin dış politikasını ‘girişimci’ sözüyle tanımlıyor. ‘İran’ı ve Çin’i işin içine katmalıyız. Suriye ve Yemen barışa kavuşmalı’ diyor ama Türkiye nerede duruyor tavrı nedir açıklamıyorâ€

Şimdi bu dolar ne yapsın ............

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
    Dolar 5'i bırak 6'ya bile çok rahat gidebilirmiş gibi duruyor hatta belki kısa sürede gidecek fakat yinede aşırı değerli işlem gördüğü gözardı edilmemeli. Temiz 1 tl fazlası var. Ekonomi çok kötü leş ama ekonomik duruma paralel hareket etmiyor. Baya bildiğin sığ volümlü spekülatif endeks tahtasına çevirdiler doları. Sürekli haberle hareket ediyor. Tabi bunun altyapısını hazırlayanda güven ortamını sağlayamayan ekonomi yönetimi ve dış politika kabızlıkları. Piyasa beklentisi paralelinde hiçbir iş yapılmadı uzun süredir. Belki Ohal'in zamanlaması iyi bir şekilde kaldırılması bile pozitif etki verecek iken hep geri adım attılar.

Düzelme emaresi için seçim sonrası şart oldu. Normalleşme için çok farklı bir siyasi hamleyle kimsenin beklemediği derecede normalleşme sürecine girilmesi lazım. Mesela mevcut kişi kazanırsa, diğer iki büyük adayı yardımcısı yapıp siyasetten uzak kalmalarını engelleyerek siyasi kutuplaşmanında önüne bir nevi set çekmesi lazım. 3'ü de ekonomi konusunda birbirinden kabız olmasına rağmen, birlikte ekonomi alanında atacakları her doğru adımda 3X etki yaparlar. Çokta ütopik değil aslında, bahçeliyle yanyana geldiler sonuçta.
    Ytd

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Haziranda 4.50 olacağını düşünüyordum artık çıtayı yükselttim 5tl.yi görecek 😊😊
    Biz neye dolar 5 gayme olacak deye, imza bastik?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 758/1023 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •