Sayfa 758/1002 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,057 - 6,064 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Kuzey ırağa girdik,komutan yaşar büyükanıt,kürtlere karşı temizlik harekatı yapıyoruz,büyükanıta sordular harekat ne kadar sürecek o da zaman sınırı yok tüm unsurlar temizlenene kadar devam edecek dedi.Ertesi gün amerikalı bir yetkili türkler burada kalamaz çıkmak zorundalar dedi.Adamın demecinden bir gün sonra çekildik,bizim harekat 2 günde bitti.Sonra reis rusyaya posta koymak için ukraynaya gitti askere merhaba dedi kırım işi var ortalıkta,bir baktık hatayın güneyinde ruslar bizimkileri bombalamış 50 küsur şehidimiz var,sonrası malum rusya reisi putinin kapısında beklerken görüntüledi falan.İlginç amerika ile rusya ile kapışacağız öyle mi,değişik görüşler tabi saygı duymak lazım.Tarihte amerika ile rusya ne zaman fiilen kapışmış ki bizim için kapışsınlar,hep danışıklı dövüşler.Rusya da benim bildiğim pkk nın bir ara bir numaralı destekçisiydi.
    Doktor dedik beğenmedi

Falcı diyelim belki yanıt verir:

Deniz Baykal'ı nasıl bilirsiniz?

Ha anladım lafı karıştırıp reis hakkında yazmıyayım diyorsun e haklısın,bak o konu hassas.

Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Doktor dedik beğenmedi

Falcı diyelim belki yanıt verir:

Deniz Baykal'ı nasıl bilirsiniz?
    Yahu kaç defa yazayım hiç sevmem,beş para etmez bir adam diyorum.Okuman yazman yok mu.

E kolay değil tabi ekmek parası ,yanlış bir laf ederim sonra bir ton fırça belki işten atılma korkusu falan.İşin raconu herkese hakaret et herkese istediğini yaz ama reis ve akp dedin mi cıss,olmaz orası yassak.

Az sakin olun , kim neye ne diyor belirsiz az durun ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Valla yoruldum ama ,adam sıkıntılı her lafı üç kez yazıyorum anca anlıyor ,allahını seven defansa gelsin)))))))))))

7. O daldan dala atladığın ve çorba olarak servis ettiğin zırvalığının içinde

O yanlış aşağılayıcı olaya istinaden siyasetten hesap soran Baykal'a

siyaset değil ikaz edilmesine rağmen Yaşar Büyükanıt muhalefeti aşağılayan yanıtlar vermiş ve

O Baykal da Mustafa Kemal'in Samsun'a çıktığında söylediği sözden ilham alarak o meşhur manzarai umumiye eleştirisini kan ağlayarak yapmıştır...

Bu site de o zaman da şimdi olduğu gibi Baykal saldırıya uğramıştı...

Bi susun be!

Bi ne olduğunuza karar verin be!

Yazık...

8. döt verenin ağzı yüzü dönmüş görevini ifa edemiyor
    3 yıldır devletten maaşı cukkalıyor bu mu devlet adamlığı
    hay sokayım onun adamlığına da siyasetçiliğine de..

Sayfa 758/1002 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •