Vergi ödemeyenlerin ödeyenlere tahakkümünün kalıcı olmasını pek mümkün görmüyorum.
Vergi ödemeyenlerin ödeyenlere tahakkümünün kalıcı olmasını pek mümkün görmüyorum.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
bakınız ben yoldaşı moldaşı bilmem, sağ tandanslı milliyetçi bakışa sahip bir aileden geliyorum,
yıllarca mhp ye oy verdim son 3 yıldır sn.erdoğanın kürt açılımı noktasında yaptığı hatayı itiraf etmesini takdir ettim hepsi bu, şu an türkiyeyi iç ve dış rüzgarlara karşı tutacak yegane kaptanın o olduğunu düşünüyorum şahsi fikrim,
benim yoldaşım memleketini milletini seven ve en fazla hizmet edendir
Atamızın bir sözü varya hani.."vatanını en çok seven ona en çok hizmet edendir"
benim düsturum budur meteposta ağabey, yanlış yaparlarsa bir daha vermem oyumu bu kadar basit
ben eveti 15 temmuz akşamı boğaz köprüsünde tankların altında kalan parçalanmış bedenleri görünce benimsedim, ben ortaköydeydim o gece , vatan millet düşmanlığının o korkunç yüzünü gördüm
o akşam sn.erdoğan gerçekten ve gerçekten o telefona bağlanmasaydı korkunç şeyler olurdu bu ülkede, bakın o akşam sokaklara çıkmayanlar bunu anlayamadı keşke çıksalardı anlarlardı, korkunçtu o tablo, allah bir daha böyle bir şey yaşatmasın
bir 99 depremi birde 15 temmuz bu milletin imtihanıydı
resmen türk milletine ateş ediyordu asker kılığındaki hainler ! ben bu travmayı atlatamadım gerçekten türk askeri milletine bunu yapamazdı o ilkokul mezunu feto imamı için alçalamazdı
işte bunu hazmedemedi millet
ben milletin bunu idrak etmesini istiyorum hayır diyenlerinde artık bunu idrak etmesini istiyorum
asıl rejimi değiştirmek isteyen fetoydu, sn.erdoğan niye değişirsin rejimi ??
feto bertaraf edildi bu çok iyi, bunu türk milleti başarmıştır batının göremediği yada görmek istemediği budur, yani erdoğan şu an halkın teveccühüyle buradadır istenmediği zamanda çeker gider, adam sonsuza kadar kalacak değil
erdoğan meclisin ona verdiği yetkileri millete götürdü oyladı ve %51 ile kazandı, bunu anlamak hazmetmek neden bu kadar sıkıntıdır ?
bir tercih kaybedecek diğer tercih kazanacaktır, ama evet diyen de hayır diyende bu ülkenin vatandaşıdır,
şimdi türkiyenin önü açıldı bana göre, rejim cumhuriyettir, devlet etme hükümet etme şekli de yine parlamentodur sadece başkanlık yenidir, yani bunu rahmetli özal da erbakanda alparslan türkeşde dile getirmişti ne değişti ?
yani ben abartıldığını koas çığırtkanlığı yapıldığınıı düşünüyorum açıkçası
saygılarımla iyi akşamlar
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Ya bir trolun seviyesi bu kadar düşük olur bu kadar cahil olur
Yuhh sana be okumaya bile değmeyen saçma salak yazılar bu kadar yalamalik olmaz be bilader
İnsanlar şeref için yaşar
Munafiklardansa
Haçlı gavurunu tercih ederim
HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Atatürkün TÜRK, KÜRT, LAZ vs...insanlar ile savaşarak kurduğu bu ülkede "adaleti ve huzuru" sağlamakla göreve gelmiş, mecliste ŞEREFİ, HAYSİYETİ, NAMUSU üzerine yemin etmiş bir kişinin insanları etnik gruplara bölerek, inançlara göre bölerek, siyasi düşüncelerine göre bölerek ayrıştırmasını...Atatürke "Gazi" diyerek tam adını söyleyememesini İZAH edecek bir BABAYİĞİT var mı arkadaşlar?
Ama siz bunları yine okur, başka şeylere cevap verirsiniz.
Atatürkçü olmak vatansever olmaktır, Atatürkçü olmak onun bu ülkede başlattığı harekete sahip çıkmaktır ve bu ülkede yaşayan her vatandaş buna sahip çıkmak zorundadır, çıkmıyorsa defolup gidecektir, it gibi, fare gibi, sıçan gibi başka ülkerde yaşayacaktır.
Okumayan varsa okusun Gençliğe Hitabesini ve Nutuk'u...özellikle de akp yandaşları okusun...hani siz ülkenizi düşünüyorsunuz ya, bu ülke çok güzel yerlere gidiyor ya, http://www.gercekgundem.com/siyaset/...anistana-gecti , eğer Türk milletinin ve devletinin ilerlemesi, gelişmesi adına bir tane olumsuz düşünce varsa, bir tane kendine mal ettiği şahsi düşüncesi varsa ben de bundan sonraki tüm oylarımı akp ye vereceğime yemin ederim.
Adam Atatürk resminin yanına, bakın altına demiyorum, yanına kendi resimini astı.
Adam her yerden TC leri kaldırdı, çark etti sonra.
Adam 17 tane adayı 2004 ten itibaren Yunanlılara "AB Müzakereleri için taviz" bahanesi ile verdi.
Adam sonra AB ye ihtiyacımız yoooook, onların bize ihtiyacı vaaaar diye naralar attı.
Kalkmış tüm bunları görmüyorsanız eğer ben sizin beyninizden de vatanperverliğinizden de insanlığınızdan da şüphe ederim...
Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...
Ben aslında iyi oldu diyorum.
%51 ile Hayır çıkacağına bu oranla Evet çıksın daha iyi.
Demek ki bu milletin gözünün açılıp görmesi için biraz daha müsibete ihtiyacı var. Ne yapalım.
Hadi bakalım Evet'çi arkadaşlar. Önce sizleri tebrik ediyor, sonra da meydana davet ediyorum.
Buyurun, artık bahaneniz kalmadı. Düzeltin bakalım yanlış giden ne var ne yoksa.
15 senedir yapamadıklarınızı da artık çözersiniz sanırım. Tüm yetkiler, tüm güç elinizde.
Emin olun ülkem için, toprağım için, vatanım için verilecek her karara destek veririm şahsım adına.
Ama onun haricinde bireysel günü kurtarma ve bahane arama, suçu ona buna atma manevralarına yeltenmeyin. Yok öyle maduriyet edebiyatı artık.
Hadi bakalım. Yargı da Yasama da Yürütme de emrinize amade.
Kolay gelsin.
Son düzenleme : selcukylm; 18-04-2017 saat: 16:43. Sebep: İmla hatası
yürü git seni bekliyor avrupa git jan dündarın yanına, abuk sabuk konuşuyosun şerefi merefi ne karıştırıyosun sen hazımsız
demin terbiyeden bahsedenler vardı, alın işte terbiyeniz bu kadar, küstahlığa bak hazımsızlığa bak çirkinliğe bak
sen kimsin ki senin düzeyin nedirki benim şerefimi düzeyimi sorguluyosun tahrik edicek aklınca, klavye kahramanı seni
bakın işte bu yüzden olmuyor sizden iktidar, bunu anlamıyosunuz, çünki milleti aşağılayıp denize döküyosunuz
bakın milleti denize dökemediniz kendiniz boğuldunuz
haydi gidin ahime gidin avrupaya hollandaya almanyaya,şikayet yolu açık haydi
ispat edin bakiyim
edemezseniz hazmedip saygı duyacaksınız işte o kadar
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Yer İmleri