Sayfa 759/1006 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 6,065 - 6,072 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Her ne hikmetse bizdeki dolarcıların maliyeti hergün düşüyor.Adam 3,30 diyordu,sonra 3,00 oldu.Şimdi de 2,50 yapmış...Herhalde taşıma maliyeti denen şeyi üzerine eklemeyip,düşürüyorlar...Dolarcılar kudursa da faiz de yön yukarı...Bugün bile 2-3 banka faizleri artırdı...
    http://www.bloomberght.com/haberler/...unu-aciklamali
    Mesaj açık ve net

2. Enflasyonun yaz aylarında da yükselmesi bekleniyor. Dolayısı ile faiz artışı beraberinde gelecektir. Nitekim bazı bankalar bugün faiz artırdı.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Her ne hikmetse bizdeki dolarcıların maliyeti hergün düşüyor.Adam 3,30 diyordu,sonra 3,00 oldu.Şimdi de 2,50 yapmış...Herhalde taşıma maliyeti denen şeyi üzerine eklemeyip,düşürüyorlar...Dolarcılar kudursa da faiz de yön yukarı...Bugün bile 2-3 banka faizleri artırdı...
    Benim 2.5 değil yuvarlak birşey söyledim 2.89 falandı.

Problem yok bugün 4.60 dan aldıklarımı 4.71 den okuttum. 3-400 bin tl var düşmesini bekliyorum. Cephaneyi dolduracam o vakit teb marifetlide faizdeyim günlük.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4. siz hala doların faiz arttırımı sonrasında bile (yeni faiz arttırımı) artacağını mı düşünüyorsunuz?

bence düşer...faizleri 19'a çekecek bence tcmb

Enflasyon ile ilgili yazim silinmis burda bukadar dolar muhabbeti varken .agustosun ilk haftasi enflasyonda zirve gorulur 14 e kadar cikacak.

6.  Alıntı Originally Posted by rugankundura Yazıyı Oku
    siz hala doların faiz arttırımı sonrasında bile (yeni faiz arttırımı) artacağını mı düşünüyorsunuz?

bence düşer...faizleri 19'a çekecek bence tcmb
    Temelde yatan mesele dolar ya da faiz değil. Bu iki enstrümanda istikrarı sağlayacak tek unsur şu anda durma aşamasında olan doğrudan yabancı yatırımların canlanmasıdır.

Bu da sosyal, siyasal, ekonomik,dış ilişki alanlarında hükümetin gerekli reformları yapmasını gerektiriyor. Hükümetin bunları yapmaya niyetinin olmadığı açık. İşte bu nedenle Türkiye faiz ve dövizin birlikte artıyor olacağı ekonomik bir türbülans içindedir.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

7. 25.06.2018 tcmb fonlama verileri

Miktar : 117.8 milyar TL
    Faizi : %17.75

Likidite açığında hafif te olsa bir düşüş var takip edilmeli. Kredi ve para arzı daralması ile ilgili ip uçları da verebilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    vakıf öb ile anlaştınız mı 19,30? normal şubedenmi yaptınız işlemleri
    Evet bugün Özel Bankacılık'a taşıdım hesabı. Normal şube %17.10 %17.20 ancak alabiliyoruz daha fazla veremiyoruz demişti bana. Sizin duyduğunuz %19-20'leri ancak Özel Bankacılık verebilir demişti. Ben ÖB limiti 1M sanıyordum, ama burada 250k oran paylaşımı görünce arkadaşların tavsiyesiyle bugün arayıp sordum, alt limit 500k dediler. 500k yoksa bile yine de %19 civarı oranla yardımcı oluruz, ama 500k altı ise başka yerden, 500k üstü ise başka yerden oran alacağız dediler. İki şekilde de hesabı Özel Bankacılık şubesine taşıyorlarmış. Bunun için de mevcut şube MT'sinden onay alınması gerekliymiş. Bazen şubeler arasında anlaşmazlığa neden olabiliyormuş bu taşıma işleri. Ben eski MT'yi aradım durumu izah ettim, tabi ben onaylarım dedi, aynı gün içerisinde geçiş ve işlemler tamamlandı.

Sayfa 759/1006 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •