Sayfa 759/897 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 6,065 - 6,072 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1. fiyat hareketlerindeki eski oynaklık düşünülünce Uçar"ın satmış olması bana da mantıklı geliyor. Speğimiz köpeksiz köy buldum değneksiz gezerim modunu açalı çok oldu. tahtada spek dışında güçlü bir oyuncu olsa böyle olmazdı. maalesef son 1 yılın en kötü seçimlerinden birini yapmışız, 1 yıl önce bugün sasa ya da thy bile alınsa 5x yapıyordu paramız. bu haftadan zaten bir şey beklemiyorum, önümüzdeki hafta da aynı şekilde ama sonraki haftadan umutluyum.

2. 2023 yili bizim olsun..ben bu yildan hic bisey beklemiyom.. haa bu yil bi sey cikarsa bingo derim

3.  Alıntı Originally Posted by illuminator Yazıyı Oku
    Satmis ya da satmamis cep to cep yapmis diyelim. Aslolan fiyattir. Suan almak isteyene 200 altından mali veriyorlar. Dolar bazli bakarsak yıllardır dolandığı fiyatlar. Asil trajik olan, bence, suan ki ekonomik konjonktürde turkiyenin dolar bazli insanlar emlaktan ciddi para kazandılar reel olarak. Bizimki hiç emlak muamelesi görmüyor. Bistteki sermaye düşük hisse olarak da is görmüyor. Toplanamamis belli ki.. nasipten ötesi olmuyor bazen. El mecbur bekliyoruz...
    Gazmanbaba gibi bizler gibi uc bes ky balina arasi biner kusur lotlar mal toplarsa tabikide bu hisse cakilir. Gazman kendi beyani 20 bin plus. Bende an itibari ile bin plus arti bes bin plus yapma planim var. sizlerde tahmini en az iki bin pluslar. Boyle boyle nasil gidecek bu hisse. Zaten lot sayisi sig hisse. Kim nasil goturcek. Kafasina vuralim diyemi gotursun.

Spek olsam son dakkaya kadar bekletirdim. Biz eskiler haric zaten alan satan yok.

4. herkes burda şurdan aldın burdan aldım diye yazıyor amaç ne ben çözemedim. .... spek veya tahtacıya nispetmi

5. Psikolojik sorunlar yaşıyoruz ondandır belki.
    Kafayı üşüttük tirlatmaya az kaldi sevgili spekim nerde...

6. Bu iş limonu sıkmaya benzedi ama limonun suyu bitince sikmassin yenisini alırsın artık kademe atlasak diyorum.
    Yok ben illa sıkarım hala suyu çıkıyor diyorsan o zaman Senin bildiğin gibi olsun.
    Suyu bilen sensin ben değil. Ben horozum yumurta tavuk denklemini bilmem sever geçerim.
    [emoji16]

7. Yanlış yöne gidiyorsun alooo sapıttın yine sen hayırdır yeşili sevdin bugün

8. sayın spek şimdi bu tahtadan birileri malmı alıyor..öylemi inanalım istiyorsun yada birileri malmı satıyor

Sayfa 759/897 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •