Sayfa 759/1024 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 6,065 - 6,072 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    %5'e dayanmış zaten dolar faizi %7'nin nesine şaşırıyorsunuz ki? FED bi kere daha faiz arttırsın zaten oraya geleceğiz.
    Dolar faizi 7 gelmesine sasirmiyorum.tl faizi düşecek demesine şaşırıyorum.tl ile dolar faizi esitlenecek.1 Allah'ın kulu kalır mı TL de
     Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bir yandaş soytarının deyimiyle: Çorap yeme Mehter YE! (Benim lafım değil haa, herif bunu domates üzerinden halka söyledi)

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Dolar faizi 7 gelmesine sasirmiyorum.tl faizi düşecek demesine şaşırıyorum.tl ile dolar faizi esitlenecek.1 Allah'ın kulu kalır mı TL de

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sıkıntı yok herkes dolarda zaten.

Ahmetg Guest
    Belki daha once sorulmustur ama

diyelimki dolaresimi getirdim ING ye %4 civarindan gomdum

devlet garantisi 100K TL ye idi

Peki hanim es dost adinada acsak ?

yani bunun yolu nedir buyuk meblag icin?

Yada yatir 500K dolari sonra BDDK sitesinden ING hakkindaki rasyolari rakamlarimi takip edelim dakka basi?

4.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku

Yada yatir 500K dolari sonra BDDK sitesinden ING hakkindaki rasyolari rakamlarimi takip edelim dakka basi?
    Eş dost adına açıcaksınız yada başka bankalara yayacaksınız paranızı 100-100 eş değerliğinde.

2. Olarak ing bank ın rasyonuda ıvırına zıvırına bakmaya gerek yok en sağlam bankalardan biridir.

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku

Sen eşe dosta felan hesap açarak güya uyanıklık yapacan. O eş dost dediğin kişilerin garantisi var mı ? En iyisi sen dolarlarını ABD de tut.

6. 12 temmuz salı gününden itibaren faizlerde bant değişimi gerçekleşmesini kuvvetle muhtemel görüyorum. Artık öncü bankalarda 16 lar verilmeye başlayabilir. başlamalı.

7.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Araba fiyati sole passat 100 bin devletin bindirmesi 150 bin.............

Bu adam bir şey diyor ama doğru mu bilemiyorum:
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

8.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    12 temmuz salı gününden itibaren faizlerde bant değişimi gerçekleşmesini kuvvetle muhtemel görüyorum. Artık öncü bankalarda 16 lar verilmeye başlayabilir. başlamalı.
    Faizleri 13'lerden 15'lere taşıyan yegane 2 şey KGF ve kur nedeniyle fırlayan enflasyondu. KGF bitti sayılır. Enflasyon düştü diyemeyiz ama artık daha ileri götürecek yeni gelişme yok. Ben de tam tersine artık %16'ları görmemizin ancak politik ve coğrafi risklere bağlı olduğunu, piyasanın normal akışında görülmesinin zor olacağını tahmin ediyorum. Tek tük istisnai oranlar anlamında değil de, 1 milyonu olan herkesin alabileceği oran anlamında diyorum bunu.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

Sayfa 759/1024 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •