Dolar faizi 7 gelmesine sasirmiyorum.tl faizi düşecek demesine şaşırıyorum.tl ile dolar faizi esitlenecek.1 Allah'ın kulu kalır mı TL de
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar faizi 7 gelmesine sasirmiyorum.tl faizi düşecek demesine şaşırıyorum.tl ile dolar faizi esitlenecek.1 Allah'ın kulu kalır mı TL de
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belki daha once sorulmustur ama
diyelimki dolaresimi getirdim ING ye %4 civarindan gomdum
devlet garantisi 100K TL ye idi
Peki hanim es dost adinada acsak ?
yani bunun yolu nedir buyuk meblag icin?
Yada yatir 500K dolari sonra BDDK sitesinden ING hakkindaki rasyolari rakamlarimi takip edelim dakka basi?
12 temmuz salı gününden itibaren faizlerde bant değişimi gerçekleşmesini kuvvetle muhtemel görüyorum. Artık öncü bankalarda 16 lar verilmeye başlayabilir. başlamalı.
Faizleri 13'lerden 15'lere taşıyan yegane 2 şey KGF ve kur nedeniyle fırlayan enflasyondu. KGF bitti sayılır. Enflasyon düştü diyemeyiz ama artık daha ileri götürecek yeni gelişme yok. Ben de tam tersine artık %16'ları görmemizin ancak politik ve coğrafi risklere bağlı olduğunu, piyasanın normal akışında görülmesinin zor olacağını tahmin ediyorum. Tek tük istisnai oranlar anlamında değil de, 1 milyonu olan herkesin alabileceği oran anlamında diyorum bunu.
Forum kuralları 'nı okudunuz mu?
1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...
Kurallara AYKIRIDIR.
Yer İmleri