Şunu da şuraya bırakayım. Sinovacla ilgili ilginç bir yazı https://eksisozluk.com/entry/121606648
Originally Posted by Webster O nasil bir fantezi vebam ? 😀😀😀😀😀 Üstad Cem Yılmaz aklıma geldi 😁😁🤗
Originally Posted by boschyatirim Sarjordeki mermilerden hariç evde olanlardan sıkacaz. Boşta param var. en iyi valörsüz fon şu anda, PPZ O da bu ay (mart) 15,500 TL verdi. burgan BPP si 15,70 veriyor. Buradaki önemli fark şu , burgan devamlı bu yüzdeyi verirken, garanti iken PPZ de bu istikrar yok PPZ OCAK ta 14,93 ŞUBAT ta 14,41 verdi. Anlatmak istedğim buydu
Originally Posted by trust06 webster üstat portföye biraz daha tte ekledim ne dersiniz ? Originally Posted by Webster Harika ustadim suan alinabilecek en mantikli fon gibi Aklli insanin hali baska oluyor Tte haftalik rekor kirdi
Originally Posted by Webster Aklli insanin hali baska oluyor Tte haftalik rekor kirdi göre göre almadik Armada’ları datagate’leri ellerimiz gırılaydıııı gollerimiz gopeydiiii :dovun: :dizleridov:
asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir
Originally Posted by Fuat Soylu göre göre almadik Armada’ları datagate’leri ellerimiz gırılaydıııı gollerimiz gopeydiiii :dovun: :dizleridov: gec kalmis sayilmayiz fuatim
Kervan yolda dizilirmi duzulurmu
Originally Posted by Webster Kervan yolda dizilirmi duzulurmu Eskiden dizilirdi, şu an düzüyorlar.
Forum Rules
Yer İmleri