Sayfa 759/1004 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,065 - 6,072 arası.

Konu: Viop - XXX

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Daniel LACALLE ,
    GameStop olayının arkasında Gizli bir gücün olduğunun araştırılması gerekli der.
    Bu hissede 198 milyon adet hissenin günlük işlem görmesi,KY için imkansızmış..

Katılıyorum..
    Diyelim ki ben bir fon yöneticisiyim ve diğer bir fonun X enstrümanında short poz aldığını gördüm. 3. diğer bir fonun (çapulcular [emoji56]) short pozlara karşı long açtığını gördüm ve hesaplarımı yaptım. Destek verirsem short pozların batacağını hesaplarsam, sizce ne yaparım?

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    hisse short/long çok tehlikeli...dün gece onu düşündüm...şimdi pay vadelide işlem yapan arkadaşlar var...valla iyi cesaret...düşünsenize GARAN shortladınız sonra gün sonu veya hafta sonu GARAN ile ilgili inanılmaz olumlu bir haber düştü gelişme oldu v.s....peş peşe 3 tavan çekse...kol gibi batık...veya tam tersi X bir hisse çok olumsuz bir haber düştü siz LONG sunuz ama sonra 3 taban çekse soluksuz yine batık...akıl işi değil pay vadeli...

endeks vadeli yeterde artar...

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    hisse short/long çok tehlikeli...dün gece onu düşündüm...şimdi pay vadelide işlem yapan arkadaşlar var...valla iyi cesaret...düşünsenize GARAN shortladınız sonra gün sonu veya hafta sonu GARAN ile ilgili inanılmaz olumlu bir haber düştü gelişme oldu v.s....peş peşe 3 tavan çekse...kol gibi batık...veya tam tersi X bir hisse çok olumsuz bir haber düştü siz LONG sunuz ama sonra 3 taban çekse soluksuz yine batık...akıl işi değil pay vadeli...

endeks vadeli yeterde artar...
    FROTO 2.ay vadeli aldım LONG maliyet 151.70..
    kapanışta %-7 gösterdi.. zarar katladı.. Evet riskli /

PAzartesi 161 bekliyorum....

4.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    batmaz....siz burada küçük yatırımcı aklıyla bile bu hesapları yapıyorsanız onlar haydi haydi yapmıştır hesabını...
    Jp morgan kim ya.. 2008 de fed olmasa 50 kere batmıştı.. Bugün fed masadan çekilsin abd de bankaların alayı batar

Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Jp morgan kim ya.. 2008 de fed olmasa 50 kere batmıştı.. Bugün fed masadan çekilsin abd de bankaların alayı batar
    işte konu o amerika bankalarını hep korur,halkının refahı için,demirbankmı sandın sen amerikan bankalarını

6.  Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    işte konu o amerika bankalarını hep korur,halkının refahı için,demirbankmı sandın sen amerikan bankalarını
    Ne yapacakta koruyacak insanlara gümüş alımını mı yasaklayacak..

7. bence bu olayı küçümsememek lazım .2008 de vw de %400 yapmadılar mı bu açık sıkıştırma olayıyla? bizim ülkemizde de benzer hareketler olmadı mı daha basit şekliyle küçük hisselerde. tamam küçük hisselere bakınca hisselerin toplanmış olması lazım bi grup elinde. veya gamestop olayına bakınca normalden daha fazla açık pozisyon açılmış vsvs. ama gamestopda, sayıları çok fazla da olsa sadece belli bir grup ,belli bir platformdan yaptı ve çok büyük reklam oldu. şimdi gümüşte yapılırsa, bütün dünyadan herkes bu dalgaya katılabilir. gamestop gibi olmasa da beklenmedik sonuçlar doğurabilir.

fon yöneticeleri çok zekidir ,onlar düşünemez mi mantığına da karşıyım. belki bizim piyasalardaki traderlarımızdan bile onlardan çok daha zeki olanları vardır. ama onların eli çok güçlü ,çok büyük parayla isteği hareketi yapabiliyorlardı. bu hareket işte bu gücün kırılma noktası gibi birşey oldu insanların gözünde.

o fon, şu banka batmaz mantığına da karşıyım ; 2008 de lehman ı batırmadılar mı ? diğerlerini bir şekilde kurtardılar ama bu sefer de gözden çıkarılan, hata yapan,güçsüz kalan 1-2 kurumun , batmasına müsade edebilirler.

izlemesi, okuması güzel zevkli olaylar oluyor piyasada. çekirdeğimizi aldık izliyoruz. nereye gidecek bakalım bu olayların sonu.
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Biz burada gümüş vs konuşuyoruz ama asıl tehlike gıda fiyatlarında. Ekonominin bıçak sırtı olduğu şu günlerde bir de gıda fiyatları artmaya devam eder, navlun ve petrol fiyatları da buralarda veya daha yukarılarda gezmeye devam ederse, bugünlerde sayıları oldukça artan çöpten yiyecek arayanların sayılarında tam bir patlama olur.
    Ama bunlar önemli değil, biz yazlık ve kışlık saray yapmaya devam edelim [emoji35][emoji35][emoji35]

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 759/1004 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •