Bu adam ayrı bir boyut benden bu kadar arkadaşlar.Ah rumenige ah kıymetini bilemedik,seviye vardı,bilgi vardı,tartışma adabı vardı,bizim topikten sorumlu trol sendin nerelere gittin,bizi bu çapsızlarla muhatap olmak zorunda bıraktın.
Bu adam ayrı bir boyut benden bu kadar arkadaşlar.Ah rumenige ah kıymetini bilemedik,seviye vardı,bilgi vardı,tartışma adabı vardı,bizim topikten sorumlu trol sendin nerelere gittin,bizi bu çapsızlarla muhatap olmak zorunda bıraktın.
Allem kallem reis hakkında tek kelime yazamadı gözümden kaçtı sanılmasın.E haklı ekmek parası tabi.Konuyu allem kallem dağıttı.Tuzağa gelmeyin baykal işi tuzak.
Yazdıkların ortada
muhakeme durumun vahim
Tanrı hastalarını verdiğin kararlardan korusun...
Gel vazgeç şu hkmlikten
Ol falcı
Kimse Can'ından malından olmasın...
Hem bu işte acayip para var malum
Yevmiye ne yaaa...)))
E çapı bu işte ona izin verilen cevap tarzı bu,ne yapsın emirkulu normaldir.Başka bir şey yazamaz kendi fikrini belirtemez falan.E böyle adamla ben ne tartışayım ,zaten anlayışı da kıt aynı soruyu üç kez soruyor.Ben sıkıldım yatmaya gidiyorum arkadaşlar.Herkese iyi geceler.
759 Sayfa gelmiyor, nizamı vardı yoksa?
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Güncel reel USD grafiklerine bakmak için aşağıya tıklayın lütfen
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=50793
2018 sonrası dönemin düşük değerleri içindeyiz gibi görünüyor
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
Milli eğitim bakanı değişmiş yine gece oldu!
Yer İmleri