Artan

440,00 10 18:10
15,51 10 18:10
11,13 9.98 18:10
44,08 9.98 18:10
73,85 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

119,80 -9.99 18:10
16,16 -9.97 18:10
260,25 -9.95 18:10
16,60 -7.52 18:10
23,50 -6.82 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.479.451.159,50 18:10
9.018.106.905,20 18:10
7.681.754.458,40 18:10
6.820.525.759,68 18:10
6.778.770.036,81 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 76/632 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 5553 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Yurtdışı Borsalarında Hisse Senedi İşlemleri

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,700
    Once usul usul bikmadan usanmadan dolarlari hava guzel iken biriktirecegiz...
    Sonra da uygun bir yerden MMM'in etf'inden alacagiz..
    Bu kadar basit.
    Basit olan guzeldir..
    Fazla karisik, komplike seylere gerek yok..
    Ben ETF sevmem diyenler icinde CDS ler 400-500 araligina gelince bir turbulans durumunda ki bunlardan 5-7 senede sikca yasariz, tum parayi uzun vadeli bir eurobonda gomecegiz.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bu kadar basit.
    Basit olan guzeldir..
    Ben ETF sevmem diyenler icinde CDS ler 400-500 araligina gelince bir turbulans durumunda ki bunlardan 5-7 senede sikca yasariz, tum parayi uzun vadeli bir eurobonda gomecegiz.

Syg,
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Aynen öyle. Tebrikler dudu hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bu kadar basit.
    Basit olan guzeldir..

Syg,
    Dudu hocam selamlar.bu fikriniz bana da çok cazip geliyor.özellikle eurobondların vergilendirmesini de araştırdım.eurobond seçimi yaparken neye dikkat etmemiz gerekir sizce?kupon faizinin mi yüksek olması önemlidir?şimdiden teşekkür ederim
    sevgi ve selamlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,700
     Alıntı Originally Posted by maracana35 Yazıyı Oku
    Dudu hocam selamlar.bu fikriniz bana da çok cazip geliyor.özellikle eurobondların vergilendirmesini de araştırdım.eurobond seçimi yaparken neye dikkat etmemiz gerekir sizce?kupon faizinin mi yüksek olması önemlidir?şimdiden teşekkür ederim
    sevgi ve selamlar
    Bunun icin ayri bir baslik var.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...83#post2894483

Cok faydali basindan sonuna okumaniz lazim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
    Anlatmaya gerek yok
    Beyin, görseli daha iyi algılar..

“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

7. Herkese Merhaba,
    Öncelikle Sn. Tradeshark , Sn. Dudu , Sn Richardbozkurt olmak üzere bilgisini paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Ben de sizler gibi US borsalarından işlem yapacağım uygun kanal için baya bir süre kafa patlattım, sonunda TD Ameritrade ile bu işi gerçekleştirmek istedim, tüm evraklar, passport fotokopileri , bank state ler vs. hepsini topladım..hem de x2 olarak.. yani eşimle ****t account açmak istedik, tüm evrakları dışarıda ücretle fax ladık, fakat sonuç tam bir fiyasko oldu.. karşı taraftan evrakların bulunamadığı bilgisi geldi, yani kayboldu.. değişik kişiler aracılığı ile bulunamadığı söylendi. sonra dosya upload ile evrakları yolladım, hala bir ses yok.zaten artık dönüş olsa da TD ameritrade'e güvenim hic kalmadı. Şu an sadece iyiki para yatırmadım diye içimden geçiriyorum.

Bugün İşcep (işyatırım platformu) aracılığı ile Eaton dividend fund (EVT) dan bir miktar aldım, bir miktarda Vanguard VTI alcaktım ki ETF lerin platform üstünden alınamadığını gördüm, işyatırımı aradığımda ETF leri ancak portföy danışmanlarının 100-200 000 USD üstü portföy sahibi kalbur müşterilere alınabildiği cevabını aldım..Buna çok şaşırdım. QNB ve Garantide durum nasıl merak ediyorum açıkçası.

Alıntı Originally Posted by vortex Yazıyı Oku
    Herkese Merhaba,
    Öncelikle Sn. Tradeshark , Sn. Dudu , Sn Richardbozkurt olmak üzere bilgisini paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Ben de sizler gibi US borsalarından işlem yapacağım uygun kanal için baya bir süre kafa patlattım, sonunda TD Ameritrade ile bu işi gerçekleştirmek istedim, tüm evraklar, passport fotokopileri , bank state ler vs. hepsini topladım..hem de x2 olarak.. yani eşimle ****t account açmak istedik, tüm evrakları dışarıda ücretle fax ladık, fakat sonuç tam bir fiyasko oldu.. karşı taraftan evrakların bulunamadığı bilgisi geldi, yani kayboldu.. değişik kişiler aracılığı ile bulunamadığı söylendi. sonra dosya upload ile evrakları yolladım, hala bir ses yok.zaten artık dönüş olsa da TD ameritrade'e güvenim hic kalmadı. Şu an sadece iyiki para yatırmadım diye içimden geçiriyorum.

Bugün İşcep (işyatırım platformu) aracılığı ile Eaton dividend fund (EVT) dan bir miktar aldım, bir miktarda Vanguard VTI alcaktım ki ETF lerin platform üstünden alınamadığını gördüm, işyatırımı aradığımda ETF leri ancak portföy danışmanlarının 100-200 000 USD üstü portföy sahibi kalbur müşterilere alınabildiği cevabını aldım..Buna çok şaşırdım. QNB ve Garantide durum nasıl merak ediyorum açıkçası.
    qnb alt limit bin dolar hesap açmak için.
    iş yatırım 10 bin dolar alt yatırım.
    garanti alt limit bin dolar.
    komisyon bu üç kurumda 25 dolar.
    işcepten açılıp devam edilen yurtdışı piyasalarda alt limit yok.
    ünlü ve gedik hesap alt limiti yok. ve komisyon 10 dolar. ama geçmiş sayfada yazdım ben güvenemedim.
    td ameritrade geçmiş sayfalarda yazdık çok şikayet var. uğraşılmaya değmez.

Sayfa 76/632 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •