Artan

57,00 49.45 18:10
32,56 10 18:10
5,28 10 18:10
78,65 10 18:10
42,24 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 18:10
146,70 -9.94 18:10
19,40 -9.94 18:10
10,69 -9.94 18:10
323,50 -9.76 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.605.207.559,09 18:10
8.186.928.980,50 18:10
8.168.381.873,70 18:10
6.502.315.631,32 18:10
6.415.017.036,70 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 76/990 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 601 - 608 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    ben 4 yılı geçti sanırım tek hisse otokardayım. yanlış yapmışım 4 sene boyunca biriktir ve şuanda maliyetin altında olsun. düzenli temettü versede miktar olarak düşük temettü veren bi şirket. bu yıl temettüde zor gibi. bilançoda çok kötü geldi. şirketi incelediğimizde kötü diyemiyorum. argesi test merkezi ürün çeşitliliği hem savunma hem otomotiv sektöründe oluşu bae rabdan ve bükreş otobüs siparişleri vs. fakat 3-4 yıllık bu otokar serüvenim benim için büyük bir hayalkırıklığı oldu. pişmanmıyım evet. keşke farklı bi hisse alsaymışım diyorum. fakat sinirlerim gerildikçe hisse düştükçe alım yapıyorum. batarsamda param pulda olsa satmamaya karar verdim.

2.  Alıntı Originally Posted by Otokar Yazıyı Oku
    ben 4 yılı geçti sanırım tek hisse otokardayım. yanlış yapmışım 4 sene boyunca biriktir ve şuanda maliyetin altında olsun. düzenli temettü versede miktar olarak düşük temettü veren bi şirket. bu yıl temettüde zor gibi. bilançoda çok kötü geldi. şirketi incelediğimizde kötü diyemiyorum. argesi test merkezi ürün çeşitliliği hem savunma hem otomotiv sektöründe oluşu bae rabdan ve bükreş otobüs siparişleri vs. fakat 3-4 yıllık bu otokar serüvenim benim için büyük bir hayalkırıklığı oldu. pişmanmıyım evet. keşke farklı bi hisse alsaymışım diyorum. fakat sinirlerim gerildikçe hisse düştükçe alım yapıyorum. batarsamda param pulda olsa satmamaya karar verdim.
    İşinize karışmak haddim deil elbet ancak paranizi bölüp iki üç sağlam şirkete bağlayıp öyle yapsaydiniz iyi olmazmiydi inşallah sizinde maliyetiniz cok yüksek deildir

SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by scurty Yazıyı Oku
    İşinize karışmak haddim deil elbet ancak paranizi bölüp iki üç sağlam şirkete bağlayıp öyle yapsaydiniz iyi olmazmiydi inşallah sizinde maliyetiniz cok yüksek deildir

SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    valla haklısında en başta parayı 3-4 e bölsek iyiydi. bu kadar düştükten sonrada zaten giren girdi. ben alıma devam ediyorum. eğer bir hissenin çok yükseleceğini inanılmaz rakamlara geleceğini düşünüyosanız satın, aynı şekilde çok düşeceğini bu düşüşün bitmeyeceğini düşünüyosanız da alın diye okumuştum bi borsa kitabında. 147-60 hareketini gün gün yaşadım. 47 dolardan 10 dolara gelişini. bundan sonra düşeceksede düşsün çok umursamıyorum. zaten eriyeceği kadar eridi para.

4. hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. http://www.defenceturk.net/tulpar-ha...smeyi-bekliyor
    İşte yeni bir beklenti daha.en az 2 ihracat müşterisi için hazırlanan tulpar diyor haberde.suudi arabistan için taretten seri üretim yapmış belçikalı.tulpara uyumluymuş.o kısmı pek anlamdım.

Alıntı Originally Posted by ugunes Yazıyı Oku
    http://www.defenceturk.net/tulpar-ha...smeyi-bekliyor
    İşte yeni bir beklenti daha.en az 2 ihracat müşterisi için hazırlanan tulpar diyor haberde.suudi arabistan için taretten seri üretim yapmış belçikalı.tulpara uyumluymuş.o kısmı pek anlamdım.
    bugünkü çıkışın nedeni bumu yoksa..fiyatı görünce aslında şaşırmadım..

grafikde bir şeyler vardı..kısada..

yukarıdaki haberde diyorki;

tulpara belçikalı firmanın tareti takıldı..

üretimi yapan belçikalı ama tareti üreten..

sonuçda nihai ürün tulpar..

otokar tulpara belçikalı firmanın taretini takmış..

ihtimal alıcının isteği o yönde olmalı..

tabi benim anladığım bu..

Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku
    bugünkü çıkışın nedeni bumu yoksa..fiyatı görünce aslında şaşırmadım..

grafikde bir şeyler vardı..kısada..

yukarıdaki haberde diyorki;

tulpara belçikalı firmanın tareti takıldı..

üretimi yapan belçikalı ama tareti üreten..

sonuçda nihai ürün tulpar..

otokar tulpara belçikalı firmanın taretini takmış..

ihtimal alıcının isteği o yönde olmalı..

tabi benim anladığım bu..

60 dk lık..

şimdilik çift dip hareketi tamamlandı..

hedefe geldi

haa bu dahada yukarı gitmez demek değil..

gidebilirde..

benimki sadece grafikdeki bir formasyonun belirtilmesidir..

tabi bence..

8. Sayın hissedaşım birazda bu beklentiyle umutlanalım

Haberde potansiyel müşteri demiyor, benim anladığım 2 müşteri ile görüşülüp, onlar için geliştirilmiş ve testleri bitmiş sözleşme imzalanması bekleniyor.

Çok mu iyimser yorumladım

Sayfa 76/990 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •