Sayfa 76/196 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon
Arama sonucu : 1561 madde; 601 - 608 arası.

Konu: RAYSG - Ray Sigorta

1.  Alıntı Originally Posted by Dow16 Yazıyı Oku
    .evet sn beyazsayfa;

.bu açıklamanızı açarmısınız acaba.....teşekkürler

.''sektörde de fazla bir ağırlığı yok''..........şu kısmına biz cevap verelim.....sn genel müdür Koray Erdoğan beyin 22,03,2017 tarihli matrix'tede geçen ve şirketin haberler kısmını açrsanız görebileceğiniz açıklamasında pazar hedeflerinin % 4,7 olduğu ifadesi varki....bu rakam hiçte azımsanacak bir yüzde değil diye tahmin ediyorum.....
    doğrudur usta öyle bir hedef var,ancak sigortacılık sektörünün en güzel dönemini (en azından son yıllardaki) bu kadar az karla geçirmiş olması,koyduğu hedefler için de inandırıcılığını yitiriyor biraz,piyasanın iyi olduğu bir dönemi daha güzel değerlendirmiş olması gerekiyordu becerememişler
    hisse bende de var,bilançodan çok umutlu olduğum için portföyümün yarısını buna bağlamıştım,ancak kısa vadede sıkıntı yaşatacak gibi görünüyor,şahsen daha güzel bir kar rakamı bekliyordum hayal kırıklığı oldu

2.  Alıntı Originally Posted by Dow16 Yazıyı Oku
    .evet sn beyazsayfa;

.bu açıklamanızı açarmısınız acaba.....teşekkürler

.''sektörde de fazla bir ağırlığı yok''..........şu kısmına biz cevap verelim.....sn genel müdür Koray Erdoğan beyin 22,03,2017 tarihli matrix'tede geçen ve şirketin haberler kısmını açrsanız görebileceğiniz açıklamasında pazar hedeflerinin % 4,7 olduğu ifadesi varki....bu rakam hiçte azımsanacak bir yüzde değil diye tahmin ediyorum.....
    % 95 patronda olan bir hisse ,Doğan'dan hisse başı 2 dolar ödeyerek alipta,çöp seviyesinde bırakmaz .tek fiyat gibi kör bir sistemde bu kadar hisseyi toplayanların,bu hisseleri pazarlayabilmeleri için bildikleri bir haber mutlaka vardır.

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by different Yazıyı Oku
    doğrudur usta öyle bir hedef var,ancak sigortacılık sektörünün en güzel dönemini (en azından son yıllardaki) bu kadar az karla geçirmiş olması,koyduğu hedefler için de inandırıcılığını yitiriyor biraz,piyasanın iyi olduğu bir dönemi daha güzel değerlendirmiş olması gerekiyordu becerememişler
    hisse bende de var,bilançodan çok umutlu olduğum için portföyümün yarısını buna bağlamıştım,ancak kısa vadede sıkıntı yaşatacak gibi görünüyor,şahsen daha güzel bir kar rakamı bekliyordum hayal kırıklığı oldu
    .hayal kırıklığı doğrudur,katılırım,fakat çok önemli bir şartla......mevcut fiyatında bırakın kar etmeyi zarar etmesi bile içinde.......bu bilanço önündeki hedeflere gidişin gecikmesi anlamında ise mevcut verilerle evet orada en azında bir dönem kayma var gibi.....

4.  Alıntı Originally Posted by Dow16 Yazıyı Oku
    .hayal kırıklığı doğrudur,katılırım,fakat çok önemli bir şartla......mevcut fiyatında bırakın kar etmeyi zarar etmesi bile içinde.......bu bilanço önündeki hedeflere gidişin gecikmesi anlamında ise mevcut verilerle evet orada en azında bir dönem kayma var gibi.....
    Gec olsun güc olmasin. insallah 2017ye damgasini vuracak hisselerden karlılıği artiyor C grubundan çıkış beklentisi bileyeterli.C den cikis beklentisiyle Denizbank Kaplamin ve kalkinmabank yüzde 300e yakin primler yaptiği unutulmamalı YTD.

5. VIG oldukca buyuk bir sigorta sirketi ve elde ettigi karin bir bolumunu duzenli dagitan bir sirket gorunumunde. Gecmis yillar zararlarindan oturu 2017 yili sinirda ama 2018 sonundan itibaren temettu dagitim sansi yuksek. Beyazsayfa'nin dedigi yeniden degerlendirme sonucuna bagli belki 2017'yede damlar.

Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku
    % 95 patronda olan bir hisse ,Doğan'dan hisse başı 2 dolar ödeyerek alipta,çöp seviyesinde bırakmaz .tek fiyat gibi kör bir sistemde bu kadar hisseyi toplayanların,bu hisseleri pazarlayabilmeleri için bildikleri bir haber mutlaka vardır.

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by zagorveciko Yazıyı Oku
    VIG oldukca buyuk bir sigorta sirketi ve elde ettigi karin bir bolumunu duzenli dagitan bir sirket gorunumunde. Gecmis yillar zararlarindan oturu 2017 yili sinirda ama 2018 sonundan itibaren temettu dagitim sansi yuksek. Beyazsayfa'nin dedigi yeniden degerlendirme sonucuna bagli belki 2017'yede damlar.
    .evet temettü ile ilgili genel kurulda resmi ortamda şunu ifade ettim,kayıtlarada girdi.....geçmiş yıllara ait yedek akçeler vardı 29,630 milyon tl.....yönetim isterse bu rakamı geçmiş yıllar zararından düşebilir diye tekliftede bulundum....ayrıca bu kalemin Aksigortada bu sene 83 milyon tl olduğunu ve geçmiş yıllar zararlarına sayılarak temettü ödemenin önünün açıldığını örnek olarak hatırlattım....zamanı gelsin gene hatırlatmaya devam ederiz....

Alıntı Originally Posted by Dow16 Yazıyı Oku
    .2,482,867...milyon tl vergi karşılığı ayırmış......vergi oranları % 50 olduda haberimizmi olmadı......beyler karşılık ayırmışlar 5,107,561.tl...böyleliklede ödenmiş vergisi düşülmüş karımız 10,382,431...tl olmasına rağmen neden 5,274,870.tl açıklarlar anlamak mümkün değil.....
    demek ki firmada çok yüksek K.K.E.G mevcut. o yüzden vergi karşılığı yüksektir.

8.  Alıntı Originally Posted by basari69 Yazıyı Oku
    C grubundan çıkış bile yeterli beklentiyken karlılığı artan bir firma.Tahtadaki gruplar dalga geçiyor.aynı durum kalkınmada vardı 2.5 lirayken başka gruplar geldi ve ellerinden aldı.4 lirada soluğu aldı.burdada benzer bir durum bekliyorum.marbaş meksa gedik kurumlarından trade eden büyük yatırımcılar alırlar elinizden hisseleri nazlanmayın atın 2 üstüne artık.ytd
    Ağır abi geldi .Satın kurtulun .Bu ne ya hisseye baskı kurmalar .200 bin aldı amca kalanınıda yazın alsın elinizden sizde rahatlayım bizde.başka c den çıkacak böyle karlı firma varmı.yapamıyorsanız tahtayı verin herkes rahatlasın.yazın hepsini bak nasıl alacak amca.ytd

Sayfa 76/196 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •