Sayfa 76/202 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon
Arama sonucu : 1616 madde; 601 - 608 arası.

Konu: PRKAB - Türk Prysmian Kablo

1.  Alıntı Originally Posted by SR-71 Yazıyı Oku
    yarın 3.06 kritik, üstünde kapanış süper olur..
    (bugün 2.95 civarından biraz çıkmış olsam da..)
    benim kritik rakamım da görüldü..
    hacim lazım ama böyle bir endeks gününde ne beklenir ki..

2. İnşallah bu sefer tekrar geri gelmez ytd

3. Kardeşim uzaylı gibi kod adınız var ne ayaksiniz ,ayar olduk lan size satacaksan sat ,alacak san al hic bi fikir yok abuk sabuk konuşma kastamonu dan ne bulursak getirelim yeminle sizden mantıklı konuşur

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Kardeşim uzaylı gibi kod adınız var ne ayaksiniz ,ayar olduk lan size satacaksan sat ,alacak san al hic bi fikir yok abuk sabuk konuşma kastamonu dan ne bulursak getirelim yeminle sizden mantıklı konuşur
    sn. desidero, sizin atarınız isyanınız kime neye ne için anlaşılmıyor...

5.  Alıntı Originally Posted by SR-71 Yazıyı Oku
    sn. desidero, sizin atarınız isyanınız kime neye ne için anlaşılmıyor...
    şöyle acikliyim , 3,15 hacimli olarak gelindi 3 kez ama kapanış 2,94 demek ki gün içinde tabloyu okuyamıyorsunuz ,ihale ile ilgili net lesmede yok boşuna kafa karıştırma yani demem o dur sen 2.95 ten ciktin ben 3.05ten çıkarsam daha iyi olur demeye benzer

6.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    şöyle acikliyim , 3,15 hacimli olarak gelindi 3 kez ama kapanış 2,94 demek ki gün içinde tabloyu okuyamıyorsunuz ,ihale ile ilgili net lesmede yok boşuna kafa karıştırma yani demem o dur sen 2.95 ten ciktin ben 3.05ten çıkarsam daha iyi olur demeye benzer
    mesajlarıma bakarsan 3.06 görüldüğünde "hacim lazım ama böyle bir endeks gününde ne beklenir ki.." yazmıştım. hacim dediğim anlık parlamadan ibaret değil o kadar anlarsınız. Sonuçta dediklerim oldu mu, ben kazandım mı.. siz de kazanırsınız inşallah.

7.  Alıntı Originally Posted by SR-71 Yazıyı Oku
    mesajlarıma bakarsan 3.06 görüldüğünde "hacim lazım ama böyle bir endeks gününde ne beklenir ki.." yazmıştım. hacim dediğim anlık parlamadan ibaret değil o kadar anlarsınız. Sonuçta dediklerim oldu mu, ben kazandım mı.. siz de kazanırsınız inşallah.
    inşallah herkes kazansın , 14 mly hacim az değil neden 3 üstü kapatamadık o zaman bu nedir ? bir de bu kod lu isim nedir abi sen de de diğer arkadasta da mr1k1t2783 falan filan bu nasıl isimler hadi senin ki adının baş harfleri ve doğum tarihin olsun

8. Daha öğreneceğiniz çok şey olduğunu söyleyip geri çekiliyorum

Sayfa 76/202 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •