Sayfa 76/90 İlkİlk ... 2666747576777886 ... SonSon
Arama sonucu : 717 madde; 601 - 608 arası.

Konu: ISKPL - Işık Plastik Sanayi ve Dış Ticaret Pazarlama A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Ekonomix Yazıyı Oku
    Bir türlü çıkamadığım bir hisse ne zaman düşse bir sonraki sefer cikacam diyorum yine bekliyorum öyle bir güven veriyor bana. İnşallah hafta sonu faturanın ayrıntıları da açıklanır da millete güven verip yeni bir tavan serisi başlatmış olur kendine umutlarım ve kişisel görüşlerim bu yönde
    Cümleten hayırlı akşamlar.
    Dostum haberı iyi okumak lazım..

Haberde seralarda buğu tutmayı önleyen TÜBİTAK onaylı yenı bır ürün geliştirdiklerini ve bunun seralarda verimi arttırmasından bahsediliyor...

TÜBİTAK onaylı olması çok önemli..

Belkide ilerde Türkiyede ki bırçok seralarda bu ürün kullanılacak.. Abd den gelecek olan sipariş miktarının pek önemi yok benım için..

Bir başka husus şirket izahnameye bağlı kalıyor ve gönderdiği haberlerde ızahnamaye atıfta bulunuyor.. Buda şirket hakkında güzel ipucular verıyor bana..

Gerisi pıyasaya kalmış..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2. ...!!!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

3. Eyvallâh.
    Işığı kapattım.
    Boll kazançlar.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

4.  Alıntı Originally Posted by trakyalı Yazıyı Oku
    Eyvallâh.
    Işığı kapattım.
    Boll kazançlar.
    Bizde ışıklar hep açık... !!!!

5. bugun bunada yüklü girdim lot az cok cazip perşembeye yönetim kurulu var bedeliz falan diyorlar arkadaşlarımdan ışıkplstik lafini duymaktan bıktım rtalp gibi olacak böyle giderse nasip olursa bu kadar dillendiki ama bir türlü gaza basamıyor

6.  Alıntı Originally Posted by tahtakurdu Yazıyı Oku
    bugun bunada yüklü girdim lot az cok cazip perşembeye yönetim kurulu var bedeliz falan diyorlar arkadaşlarımdan ışıkplstik lafini duymaktan bıktım rtalp gibi olacak böyle giderse nasip olursa bu kadar dillendiki ama bir türlü gaza basamıyor
    Yahu ne bedelsizi Allah akıl fikir versin. Daha araştırmamışsın bıle ayın 31 genel kurul. Bedelsiz verse ne olur 11 mılyon senedı olan hısse de..
    Rtalb nere ıskpl nere.. Aralarında nasıl bir bağ kurmuş arkadaşların nasıl ve neden Rtalb olacakmış.. Ikı aydır borsa da olan şirket bedelsiz veriyorsa ne diyeyim ben elimdeki sinek vızıltısı kadar senedı hemen yarın satıp gideyim. Gıtsın buyumeye çalışsınlar yok bedellı yok bedeelsızle uğraşmasınlar..zaten yeterınce senedı var pıyasada bokunu çıkarmasınlar.

Ya da hisseleri mi karıştırdın kardeş Trılc falan demesin arkadaşların bak o Rtalb olacak gıbı ...

Bu fıyatlardan yüklü girdiğine göre bayağı bir bılgın var demektir şirket hakkında ..

7. En son Krvgd sıfır bılmem kaç kuruş temettü ve yuzde 28 gıbı bedelsiz vereceğim dedi hısse halen daha toparlayamadı kendini, eğer şirket sahipleri akıllı ise ne kar payı verir ne de yuzde bilmem kaç bedelsiz olayına girer girerse zaten ben burada olmam gıtsın kum da oynasınlar. Bu şirketin buyume zamanı bedelsizle veya kuruşlu temettülerle uğraşma zamanı değil.. Umarım ki böyle hatalara düşmezler..

8. 2defa kar aldım ama bugun kar bile verse satmadim, piyasada lotu az. trilc düşerse katliam yapar bizimi artarsa arkasından uzun uzun baktırır yatirim tavsiyesi değildir

Sayfa 76/90 İlkİlk ... 2666747576777886 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •