Sayfa 76/104 İlkİlk ... 2666747576777886 ... SonSon
Arama sonucu : 825 madde; 601 - 608 arası.

Konu: YEOTK - YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş.

1. vay vay vay vay,,tam çakal bunlar
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2. sen saat 17.20 ye kadar dökmek ıçın uğraş sonra on dakıkada kılıt...vay vay..

artık yenı bır sayfa açmalısın yeo..denızden 450 bın lot almış agalar..tek kurumdan ..!!usd bazlı dırencte geçildi...:!!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    sen saat 17.20 ye kadar dökmek ıçın uğraş sonra on dakıkada kılıt...vay vay..

artık yenı bır sayfa açmalısın yeo..denızden 450 bın lot almış agalar..tek kurumdan ..!!usd bazlı dırencte geçildi...:!!!
    Mal kıymetli anlaşılan dostum.

4. Eupwr ı traşlayıp geldim bugün hayırlısı diyelim..

5.  Alıntı Originally Posted by Rapmatic Yazıyı Oku
    Eupwr ı traşlayıp geldim bugün hayırlısı diyelim..
    Hayırlısı olsun,öyle bir hareket çektiki sanki bilançonun kokusunu almışlar gibi hayırlısı bakalım geleceği parlak olacak gibi,ytd.

6. https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...tD2QODxsw&s=19

M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

8. integralin ,767 mılyon net kar beklentisi varmış yıl sonu için,eğer şirket bu kar rakamına ulaşırsa bugun için,,767 mılyon/ 96 mılyon sermaye:hisse başı 8 tl kar yapar şirket,, 109/8 : 13fk ,, bu kar beklentısı gerçekleşırse 13 fk dan işlem görüyor demektır yeo..hayırlısı..

Sayfa 76/104 İlkİlk ... 2666747576777886 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •