Sayfa 76/1002 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. TEFAS'ın haftalık en çok kazandıranlar grafiklerinde ppfler hariç hepsi ekside. En kötü de HSYF'lar. e%10.5 erimişler. Herhalde tüm kategorilerin ekside olması TEFAS tarihinde ilk olmalı. Bu arada herkesin kızdığı OBP haftalık bazda %0.93 kazandırmış. Bir diğer kazandıran da Mükafat Fon Sepeti Fonu. Kazandıran hiçbir hisse fon yok. Inveo değişken fon sahipleri de haftanın çooook nadir kazananları.

Beğenmediğimiz borçlanma fonları bile eksi gelmiş

2. bu dövize endeksli mevduat muhabbeti 1967'de uygulanmış, aynı şekilde döviz düşmüş, faiz karşıtı mütedeyyin vatandaş ucuz dolara hücum edince hazine iflas noktasına gelmiş ve sistem kaldırılınca dolar 3'e katlamış. ders varmı var, alınıyormu? hayır. koca abd ingiltere çuvalladığı tarihte denenmiş saçma yollara başvuruyormu? hayır. bi bunlar kurnaz, bi bunlar oyunları bozan akıllı ya: ) oysa aynı hatayı üst üste yapan birine ne denir? onu da size bırakayım. benim canımı asıl sıkan ise bloomda 50 yıllık tecrübemle konuşuyorum diyen sakal ağartmış ekonomistlerin hükümet böyle birşeye kalkışabilir geçmişte oldu yine olabilir hazırlıklı olun diye kimseyi uyarmaması. faiz artırmaktan başka hiçbir yol olamaz imkansız diye bağırıp durdular. ne işe yaradı 50 senelik tecrübe? ben bunu duysam bilsem vallahi long viop yüklenmezdim böyle.

3. Yarında zarar yazacak fonlardan bu gün satış veren varmıdır acaba zarar kes gibi. Ama inanıyorum bunlarda geçecek Kâra tekrar geçeceğiz inşallah

4.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    bu dövize endeksli mevduat muhabbeti 1967'de uygulanmış, aynı şekilde döviz düşmüş, faiz karşıtı mütedeyyin vatandaş ucuz dolara hücum edince hazine iflas noktasına gelmiş ve sistem kaldırılınca dolar 3'e katlamış. ders varmı var, alınıyormu? hayır. koca abd ingiltere çuvalladığı tarihte denenmiş saçma yollara başvuruyormu? hayır. bi bunlar kurnaz, bi bunlar oyunları bozan akıllı ya: ) oysa aynı hatayı üst üste yapan birine ne denir? onu da size bırakayım. benim canımı asıl sıkan ise bloomda 50 yıllık tecrübemle konuşuyorum diyen sakal ağartmış ekonomistlerin hükümet böyle birşeye kalkışabilir geçmişte oldu yine olabilir hazırlıklı olun diye kimseyi uyarmaması. faiz artırmaktan başka hiçbir yol olamaz imkansız diye bağırıp durdular. ne işe yaradı 50 senelik tecrübe? ben bunu duysam bilsem vallahi long viop yüklenmezdim böyle.
    İşin uzmanlarını dinlemeyi bırakalı çok oldu.Bir tek Işık Ökte'yi dinliyordum, senin dediğin gibi bu enstrümandan hiç bahsetmedi.Ağlaşıp duruyordu sadece.Onu da bıraktım.Çok ilginç gerçekten.Galiba Babacan 16 Aralık'ta böyle şeyler duyuyorum diye twit atmış .Olaydan sonra gördüm.Muhaliflerden de duymadım hiç.

5.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Bugunku oranlara akil ermiyor ustad
    Kira fonu -2500 bunu nasil yapti icinde %40 DT var ve dun DT oranlari dustu
    Yabanci.yerli,degisken.hisse anlarimda
    Kira fonunun bukadar zarar yazmasina
    Bisey diyemiyorum.
    Full tokatlandik bugun.
    Ne olduysa dolarin dusmesiyle oldu
    Dolarin dususu pff,kvba,öst haric tum fonlari vurdu.

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    KİRA FONLARI YFV ve ZPG %8, 9 oranında döviz taşıyordu bir ara da zpg'de altın vardı, ayrıca selec thyo gibi hisselerden de az az almışlardı,

Ustadlar bakin simdi
    Fonlar boylesi zamanlarda 10 duser sonra bist vs duzelince kanirta kanirta cikar
    Ben yuklu miktarda hisseye daldim
    Boylesi zarar anca bu sekilde cikar diye dusundum. Hisse adi vermeden bist30 hisselerine bir bakin derim
    Dort gundur taban olanlara
    Ytd

SAW ustadim yakarsa dunyayi garipler yakar
    76 yi devirirsek cig olur akariz kara kizda

8.  Alıntı Originally Posted by byroltr Yazıyı Oku
    İşin uzmanlarını dinlemeyi bırakalı çok oldu.Bir tek Işık Ökte'yi dinliyordum, senin dediğin gibi bu enstrümandan hiç bahsetmedi.Ağlaşıp duruyordu sadece.Onu da bıraktım.Çok ilginç gerçekten.Galiba Babacan 16 Aralık'ta böyle şeyler duyuyorum diye twit atmış .Olaydan sonra gördüm.Muhaliflerden de duymadım hiç.
    aynen hocam. inanırmısın yıllardır ilk kez gün boyu hiç ekonomi kanalı açmadım, içimden gelmedi. benim bildiğimi gördüğümü bana okuyacaksan niye takip edeyimki ben seni. dinliyorum bazıları yeni sisteme övgüye bile başladı. bakan varank bugün gördünüzmü 5 para etmez ekonomistleri dut yemiş bülbüle döndüler böyle morarırsınız mealinde saydırdı. hakediyorsunuz abi. şimdi bu olayın geçmişte yaşandığını ve işe yaramayacağını anlatmayarak bir kat daha hakediyorsunuz. bunların iktidarının sebebi biraz da çöp muhalefettir, çakma okumuş kesimdir.

Sayfa 76/1002 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •