Bu forumda yazanların önemli bir kısmı en azindan o/v yatırımcılar. Bu sebepten k/v ler ara sıra topladıktan sonra "bir cacık olmaz" diye satanlar fiyatları yataya sarıyor. Ama bir kurumsal yatırımcı da geldimi de fiyati yukseliyor. Bu bilanço degerleri, ortalama kar marjı ve bu marji koruyacak yeni jenerik ilaç piyasaya çıkarma potansiyeli ile ihracaat pazarlari olan bir firmanın parlak istikbali olacaktır. Ben şu fiyatlarla alimlarimda 30K Lot limitime eriştim.Bekledigim 2023 turbulansinda yine bu F/K değerlerine düşerse 100K lot ile 2023 sonrası bekledigim iyimser havayı yakalayinca kademeli satışlara başlayacağım. YTD,kendi kurgumdur.
Selamlar
şirketin en önemli büyüme hikayelerinden biri onkoloji anladığım kadarıyla, faaliyet raporuna göre geçen seneye göre daha az solid onkoloji üretimi gerçekleşmiş. kapasite 1.4m görünüyor (kutu adeti olarak). 2021 üretim ise 1.18m olmuş.Mevcut kko nun %85 ile çalıştığını düşünürsek yeni gelecek kapasite doğrudan ciddi bir etki yaratmayabilir gibi geldi bana ? Aynı şey veteriner ilacı içinde olmuş orası da adetsel olarak düşüş yaşamış. Bu iki önemli koldaki adetsel düşüşün pandemi ile olan ilgisi de çok azdır bence. Forumdaki harika bilgili arkadaşlar bu konuda yorum yaparsa sevinirim.
Doktorum naptın doktorum
Akrep doktorum
32 tl den aldığın 25 bin lot duruyor mu?
Burdan niye böyle paylaşıyorsun 😊 onu da anlamak güç lakin
Nedir son durum?
Buralar yine ilaç ruhsatlarından geçilmiyore
Ruhsatlar paylaşıldıkça hisse düşüyor
Konuştur Teknik mekanik analizini de şenlesin ortalık
Naptık? Dük olmadık mı halen?
Mavi kırmızıyı kesti mi?
Rsi imiz ne alemde?
Indikatörler, fibonaciler, harmonik diyaframlar..
Hisse bizi enflasyona ezdirdi dediydim de beni linç ettiler burda, vay efenim
Son 3 yılda 7 kat arttı bilmem ne
Kontrolmatik diye bi hisse 1.5 yıl olmadan 20 kat artmış. F/K ve PD/DD yazmaya yürek ister. 130 milyon kar la, şirketin piyasa değeri 5.3 milyara çıkarmışlar
Demek ki isteyince uçuluyormuş)))
Bunun kar ı 1 milyar ı geçmiş te
Hangimize faydası dokundu ???
Şimdi yazarlar, o zaman o hisseyi alsaydın diye..yersen kirşen..
Yatırım tavsiyesi değildir
Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir
Naçizane Fikirlerimdir
Bende nerelerdeydin diye merak ediyordum.
Geldi haftalık şairimiz.
Tek bir hisseye gömülürsen , piyasada ralli olurken burada kalırsın. Portföyünde bir de Koç şirketi yoksa , en az 5 e ayırmadıysan portföyünü ağlarsın. Ben deva özelinde burada paylarımı tutmaya devam edeceğim , hatta kilit vurdum lotlara ..
Saygılarımla
Yarın sabah aracı kurumlardan biri bununla ilgili Sabah raporu yazarsa hiç şaşırmam
Burada yazılan birçok yazı sanki aynı klavyeden çıkıyor gibi cümle yapıları birbirine çok benziyor son üç beş sayfayı okuyan bunu anlar
Hisse aleyninde bir şey söyleyene hemen 3â€5 kişi cephe alıp “gitsene gitsene†burası hisseyi övenlere ait gibi bir tavır takınılıyor
Şimdi bugün ki düşüşün üzerine etken maddeler ruhsatlar havada uçuşur
Burada değişik bir durum var
Buradaki değişik durum forum sakinlerinin profilinden kaynaklandığını düşünmek zor olmasa gerek. Ruhsatları, çalışmaları, ilaç etken malzemeleri ve bunları pazar payları profesyonel bir biçimde paylaşılıyor. Bu paylaşımlar yapılırken hedef fiyat da telaffuz edilmiyor. Yani pazarlama olduğunu da savunamazsınız. Şirketi şu an bir fon elinde tutuyor ve ileride satılacağı yetkili ağızlardan zamanında ifade edilmiş. Bu hikayeye inanan, ciro/kar rakamlarının düzenli bir şekilde artış kaydettiğini görebilecek herhangi bir vatandaşın fiyat konusunda şirkete zaman tanımış olduğunu düşünebilirsiniz. Finansalları bu kadar iyileşmişken fiyatı yerinde sayan bir hisseyi ne yapayım diyorsanız forumdan ayrılmanız faydanıza olacaktır.
Yer İmleri