Sayfa 76/194 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon
Arama sonucu : 1549 madde; 601 - 608 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --akkim in halka arzı mı yaklaştı acaba??
    ............Matrah.................Tahakkuk eden vergi
    akkim=1.639.275.236,66-----72.190.438,06------2023
    2023 de 1.567 milyar kar açıklamış.......2022 de 1.3 milyar....
    halka arz edilecek olgunluğa gelmiş...
    2023 de 7.273 milyar; 2022 de 5.904 milyar ciro...300-350 milyon dolar...
    net kar marjı %22 lerde....
    --halka arzda şov yapar...komşuda pişer, bize de düşer...
    --beklemeye ve artırmaya devam (yazılar kendimedir)...
    İştirakleri arasında Akcoat ve Dinox bulunan Şirket, inorganik büyüme fırsatlarına verdiği önem doğrultusunda 2021’in ilk aylarında ülkemizin ve dünyanın en büyük karboksimetil selüloz üreticilerinden USK Kimya’yı bünyesine katmıştır. Yılın son çeyreğinde ise Akkim Silikon Kimya Şirketini kurarak Yalova tesislerinde yüksek teknoloji ürünleri olan silikon polimerleri üretimine başlamıştır. Yatırım onayı alınan ve 2024 ilk yarısında devreye alınacak Türkiye’nin ilk epoksi reçine üretim tesisi ile stratejik önemi yüksek, tamamen ithal edilen bir ürünün de üretimine başlanacaktır.
    https://akkim.com.tr/kurumsal/grubumuz/

--AKKİM, iştirakleri-bağlı ortaklıkları ile birlikte 500 milyon dolar ciro yu geçmiştir....halka arzı da gündemde...uygun zamanlamayı kolluyorlardır...

--epoksi reçine işi, dowaksa-aksa akriliğe büyük katkı sağlayacaktır...

--borsada, bir yandan ciddi temettü alırken, orta ve uzun vadeli büyüme beklentisi olan pek şirketimiz yok...

--teknikte günlükte RSI da dipten dönüş, stoch RSI da dipte yatay....bolinger bandının ortasına yaklaşma var...
    --9.80 kuvvetli destek...aşağısı GAP boşluğunun kapanışı 9.42...endekste kuvvetli geri çekilmelerde buralara inme ihtimali mevcut...
    --gap ve boşluk ayni anlamda...sehven yazmışım...gapın kapanışı olacak...

Dördüncü, "Ak-kim'in cirosu 500 milyon dolara ulaştığında halka açacağız." dedi.
    https://www.borsagundem.net/haber/ak...cilacak-251906

konsolide FAVÖK ü 125 milyon demişler...%25 ise 500 milyon dolar ciro..solo da net karı %20-22 olduğuna göre %25 FAVÖK olabilir...

AKCOAT= 2023 net satışı 3, 217 milyar.. yaklaşık 139 milyon dolar...

USK kimya yı 63 milyon dolar vermişler...en az 40 milyon dolar cirosu vardır...

.................temmuz ihracatı dolar
    ..................2024.......2023
    --tekstil......=799.........694 %15
    --halı.........=230.........187 %23
    --hazırgiyim=1.663...1.550 %7.3

5. Arkadaşlar,
    Bankanın bedelsiz sermaye artışından, bedelsiz sermaye artışı komisyon bedeli adı altında aldığı bedel nedeniyle ilgili banka ile yolumu ayırıyorum.
    MKK bedelsiz sermaye artışı ile ilgili işlemleri bedelsiz karşılıyor iken, banka kendi iç işleyişim böyle diyerek komisyom alabilir mi?
    Üstelik binde bir mertebesinde.
    Ben bunun yasal dayanağının olmadığını düşünüyorum.
    Belki yatırım sözleşmesinde üstü kapalı bunu aklileştirecek bir şeyler çiziktirmiş olabilirler, lakin
    Başka bankanın almadığı bu komisyonu bu banka icat etmiş görünüyor.
    Bu konuda bilgisi olan arkadaş yardımcı olabilir mi.
    Teşekkür ederim
    Kendi süreçlerimdir ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by Kompozit Yazıyı Oku
    Arkadaşlar,
    Bankanın bedelsiz sermaye artışından, bedelsiz sermaye artışı komisyon bedeli adı altında aldığı bedel nedeniyle ilgili banka ile yolumu ayırıyorum.
    MKK bedelsiz sermaye artışı ile ilgili işlemleri bedelsiz karşılıyor iken, banka kendi iç işleyişim böyle diyerek komisyom alabilir mi?
    Üstelik binde bir mertebesinde.
    Ben bunun yasal dayanağının olmadığını düşünüyorum.
    Belki yatırım sözleşmesinde üstü kapalı bunu aklileştirecek bir şeyler çiziktirmiş olabilirler, lakin
    Başka bankanın almadığı bu komisyonu bu banka icat etmiş görünüyor.
    Bu konuda bilgisi olan arkadaş yardımcı olabilir mi.
    Teşekkür ederim
    Kendi süreçlerimdir ytd.
    hangi banka acaba

7. Yapı
    Bankanın yapılanmadı lazım bence

Alıntı Originally Posted by Kompozit Yazıyı Oku
    Yapı
    Bankanın yapılanmadı lazım bence
    --geçenlerde para çekmek için ATM lerin bir arada olduğu bir lokasyonda AK, YAPI VE GARANTİ nin önünde in cin top oynarken, finansbank, TEB (finansbank ile ortak çalışıyor, ek ücret almıyor); uzun bir kuyruk vardı.

--hesabımı benden habersiz ve yasal olmayan şekilde tırtıkladıklarından, yukarıdaki üçü ile ilişkimi 15-20-yıldan beri bitirdim..ne zaman yabancılar ile ortak oldular, karekterleri değişti...

Sayfa 76/194 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •