Sayfa 76/721 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 5764 madde; 601 - 608 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sahte içki ayırımını nasıl yapacağız etil alkol öldürmez metil alkol öldürür, adam etil alkol satıyor ağırlaştırılmış müebbeti nasıl vereceğiz?
    Alkol üreticisi etil de metil alkol de üretir ve satar , bu adiler aynı şişe kapak vb ruhsatsız içki üretimi yapıyor içki üretimi için ruhsat almadan kaçak çslışsn yer ister etil ister metil alkol kullansın suçlu zaten. Adam evinde kendine üretiyor ve yanlış alkolden ölüyorsa zaten satış amaçlı olmadığı için kendi bilir.

Sorun üretip satışa sürenlerde ,birebir aynı şişe kapak ürettirip veya restoranlar dan şişe toplayıp bu işi yapan a acımayacaksın. Adan raftan vermemiş ya işte onu düzeceksin.Zira bugün etil yarın metil kullanır. Şarap zaten fermente ürün alkol satın alınarak yapılmıyor. Bira da öyle, Mesele Rakı ve rakı benzeri içki lerde..

Bu içkileri alan da suçlu zira üretime destek oluyor.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Bari etil, metil demeyin şunlara karışıyor, adam gebertmeyen alkol deyin bari, bu vakada 18 kişi mortingen.

Haaa... Mortingen olmayanlarda, ya kördür ya da kötürümdür.
    Yalan söylüyor kimya firmaları bu yanlışı asla yapmaz ben bir ara 1 litre etil alkol satın almıştım dezenfekte amaçlı pahalıdır, onun için cahil olduğundan karıştırayım ucuza gelsin demiştir. .
    Kimya firmalarında yasak madde de satın alamazsın sadece izin verilen firmalara verildiği ölçüde satış olur ben kasten sordum bilmiyormuş gibi yapmıştım yıllar önce başka bir madde adam sen bunun yasak olduğunu bilmiyor musun dedi.

Bir de söylev dinledim. Bu ******** metil olsa ne olur ha metil ha etil demiştir. Satın alırken. İstismar eden kimya şirketi de çıkarsa onun da ocağına incir ağacı dikersin.

3. Zaten pek dışarda yemem de son gıda sahtekarlıklarından sonra dışarıda bir şey yiyip içmeye korkar oldum

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

G. Amed abime, küçücük havucumu layık gördünüz, ben olsa en kalınından patlıcan verirdim.
    Amet abime bir aparat önerdik geldiğimiz duruma bak. Siz bunu et şeklinde olanını da bulursunuz hatta maaş aldığı yerde adresi varsa oraya gönderirsiniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,394
    İçkiden ölenler bilinenler ya bilinmeyenler ?,Alkollü içeceklerde fermantasyon önemlidir,elde yapımı bile tehlikelidir,çevremdede yapıyorlardı,ama onlar damıtma şeklinde yapıyorlardı,baskın yediler boş verdiler,bildik güvenilir yerlerden etil alkol alanlarda yapıyordu,yine onlarda sorun yoktu,sadece fermantasyon olayı yoktu,içine katılan katkılarlan tat veriliyordu,artık onlarda bıraktı,bütün bu ölenlerin sebebi iktidardan kaynaklanıyor,başka ülkelerde olsa ümüğünü sıkardı halk,bizde korkak korkutulmuş halk olduğu sürece borazanını öttürmeye devam ederler taki tökezleyene kadar,şu sıralar tökezleme aşamasındalar,can havlinden sağa sola saldırıyorlar,millet içerek ölüyor,satanlar zevki sefa içinde yaşamaya devam ediyor,içmesinler diye katlamalı zam yaparsan olacağı budur !!!

6. Bim de 1 lt sızma zeytinyağı 185 TL Bim in yaptırdı ürünlerde tağşiş hiç görmedim. Çok sıkı onlarda. İlgilenen arkadaşlara duyurulur

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bim de 1 lt sızma zeytinyağı 185 TL Bim in yaptırdı ürünlerde tağşiş hiç görmedim. Çok sıkı onlarda. İlgilenen arkadaşlara duyurulur
    Benim aldığım erken hasat. Litresi 487,50 TL
    BİM’dekinden emin olamadım.

8. Bimde ki 185 TL olan sızma zeytinyağı alhatoglu üretici firma Trendyol n11 Hepsiburada puanı 5 Yıldız yorumları da olumlu bilginiz olsun

Sayfa 76/721 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •