Originally Posted by
temel analiz 1
ÜYK, A.K nın oğludur...Doktordur... Çok zeki biri olduğu söylenir...
Çok zeki, akıllı biri olduğu, MİPAZ a yatırım yapmasından belli...
Belki benim bu forumda MİPAZ hakkında yazdıklarımı da okumuştur...Araştırmış, belki başka detaylara ulaşmıştır, kim bilir...
Asla kimseye tavsiye etmiyorum, sorumluluk almak asla istemem... Bildiğiniz gibi. 15 Temmuz FaceTime ve CNNBASKINI, DOĞAN ın
O gece Erdoğan ın yanında durması nedeniyle, 0.60 lardan girdim, Belediyenin 630.000 m2 pay almasına rağmen, Nazım İmar Planı beklentimi karşılamadığı, yatay imar öngördüğü için 2.50 lerden çıktım...Ve burada da yazdım...
Ta kii, 19 Nisan 2019 tarihli Mahkeme kararına dek...Mahkeme kararına dayanak olan, BİLİRKİŞİ, GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANI RAPORU ve MİPAZ AVUKATLARININ, kıytırık yeşil alan için istedikleri m2 tazmin bedelinin GEREKÇELERİ... Bunların detaylarına henüz ulaşamadım, ama tahmin edebilmek için kolay...
1.40 lardan tekrar aldım ve burada gerekçeleriyle anlattım...
ÜYk, bence hayatının en doğru kararını vermiştir...
-İdari Yargıdaki, imar dosyasının yeniden değerlendirilmek için Belediyeye geri gönderilmesi,
-590+faiz eklenecek mahkemenin lehe sonuçlanması,
-GYO nun gündeme gelmesi
-Trump Tower gibi Arsayı da satın alması,
-Arsanın başkasına satılması
-Yatırım Bankası girişimi ile Arsamızın bir şekilde ilişkilendirilmesi, yani yatırımına bu arsadan başlanması veya bu arsa için yatırım bankası adımının atılmış olması...
Bunlardan biri veya birkaçının gerçekleşmesi ihtimali....Bu durumda neler olabileceği...
Beni nasıl MİPAZ a hapsetti ise, ÜYK yı da bu ihtimaller MİPAZ a çekmiş olabilir...
Benim yatırdığım devede kulak, ÜYK şimdiden 15-16 trilyon yatırdı...
Allah yolunu açık etsin...Allah O na kolaylık versin...Umarım bizleri üzmeden yoluna devam eder...
Asla yatırım tavsiyesi değildir...Kötü savaş ortamına rağmen, 15 gün önceye göre %30 a yakın yukarıdadır...
Yazdıklarım sadece mevcut ortaklar ile dertleşmedir...Yukardaki ihtimallerin hiçbiri gerçekleşmeyebilir...
Yer İmleri