Sayfa 760/855 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770810 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 6,073 - 6,080 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by celikahmet72 Yazıyı Oku
    Birincisi; Karakaya’ya spk hiçbirşey demedi
    Ortada ceza yok.
    Temmuz ayında yeni uygulamaya başlanan imkb otomatik sistemi yüzünden işlemlerin durdurulduğunu düşünüyorum.

İkincisi; bahsettiğin doğandaki kişi Ali Karakaya
    Kendisi; megaspekülatör denen kişi; petkimi petkim yapıp 4.00 den 13.00 yapmıştı hey gidi günler

Üçüncüsü; bu ümit yaşar karakaya; sanırım oğlu yada akrabası. İnternette araştırdığım kadarı ile Karkim’den dolayı Ali Karakaya sorulmuş kendisine ve ‘babam’ demiş

Dördüncüsü; GÜVENME dediğin adam hisseyi 1.47’den 2.00 yapmış; üzerine ülke savaşa girmiş; borsa 106.000’den 97.000 olmuş ama mipaz tahtasında MAĞDUR yada ZARAR eden tek kişi; sizin gibi YILLARDIR BURAYI SÖMÜRÜP MALI KAPTIRAN ZAVALLILAR.

İnsanları karalamayın; dürüst olun

ÜYK, A.K nın oğludur...Doktordur... Çok zeki biri olduğu söylenir...

Çok zeki, akıllı biri olduğu, MİPAZ a yatırım yapmasından belli...

Belki benim bu forumda MİPAZ hakkında yazdıklarımı da okumuştur...Araştırmış, belki başka detaylara ulaşmıştır, kim bilir...

Asla kimseye tavsiye etmiyorum, sorumluluk almak asla istemem... Bildiğiniz gibi. 15 Temmuz FaceTime ve CNNBASKINI, DOĞAN ın
    O gece Erdoğan ın yanında durması nedeniyle, 0.60 lardan girdim, Belediyenin 630.000 m2 pay almasına rağmen, Nazım İmar Planı beklentimi karşılamadığı, yatay imar öngördüğü için 2.50 lerden çıktım...Ve burada da yazdım...

Ta kii, 19 Nisan 2019 tarihli Mahkeme kararına dek...Mahkeme kararına dayanak olan, BİLİRKİŞİ, GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANI RAPORU ve MİPAZ AVUKATLARININ, kıytırık yeşil alan için istedikleri m2 tazmin bedelinin GEREKÇELERİ... Bunların detaylarına henüz ulaşamadım, ama tahmin edebilmek için kolay...

1.40 lardan tekrar aldım ve burada gerekçeleriyle anlattım...

ÜYk, bence hayatının en doğru kararını vermiştir...
    -İdari Yargıdaki, imar dosyasının yeniden değerlendirilmek için Belediyeye geri gönderilmesi,
    -590+faiz eklenecek mahkemenin lehe sonuçlanması,
    -GYO nun gündeme gelmesi
    -Trump Tower gibi Arsayı da satın alması,
    -Arsanın başkasına satılması
    -Yatırım Bankası girişimi ile Arsamızın bir şekilde ilişkilendirilmesi, yani yatırımına bu arsadan başlanması veya bu arsa için yatırım bankası adımının atılmış olması...

Bunlardan biri veya birkaçının gerçekleşmesi ihtimali....Bu durumda neler olabileceği...

Beni nasıl MİPAZ a hapsetti ise, ÜYK yı da bu ihtimaller MİPAZ a çekmiş olabilir...

Benim yatırdığım devede kulak, ÜYK şimdiden 15-16 trilyon yatırdı...

Allah yolunu açık etsin...Allah O na kolaylık versin...Umarım bizleri üzmeden yoluna devam eder...

Asla yatırım tavsiyesi değildir...Kötü savaş ortamına rağmen, 15 gün önceye göre %30 a yakın yukarıdadır...
    Yazdıklarım sadece mevcut ortaklar ile dertleşmedir...Yukardaki ihtimallerin hiçbiri gerçekleşmeyebilir...

2. Mipazin sahibi olsam 4 calisanimdan biri yapardim seni suanki 4 calisan bosbeles maas aliyor senelerce senin kadarda ugrasmiyor bence;)
     Alıntı Originally Posted by temel analiz 1 Yazıyı Oku
    ÜYK, A.K nın oğludur...Doktordur... Çok zeki biri olduğu söylenir...

Çok zeki, akıllı biri olduğu, MİPAZ a yatırım yapmasından belli...

Belki benim bu forumda MİPAZ hakkında yazdıklarımı da okumuştur...Araştırmış, belki başka detaylara ulaşmıştır, kim bilir...

Asla kimseye tavsiye etmiyorum, sorumluluk almak asla istemem... Bildiğiniz gibi. 15 Temmuz FaceTime ve CNNBASKINI, DOĞAN ın
    O gece Erdoğan ın yanında durması nedeniyle, 0.60 lardan girdim, Belediyenin 630.000 m2 pay almasına rağmen, Nazım İmar Planı beklentimi karşılamadığı, yatay imar öngördüğü için 2.50 lerden çıktım...Ve burada da yazdım...

Ta kii, 19 Nisan 2019 tarihli Mahkeme kararına dek...Mahkeme kararına dayanak olan, BİLİRKİŞİ, GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANI RAPORU ve MİPAZ AVUKATLARININ, kıytırık yeşil alan için istedikleri m2 tazmin bedelinin GEREKÇELERİ... Bunların detaylarına henüz ulaşamadım, ama tahmin edebilmek için kolay...

1.40 lardan tekrar aldım ve burada gerekçeleriyle anlattım...

ÜYk, bence hayatının en doğru kararını vermiştir...
    -İdari Yargıdaki, imar dosyasının yeniden değerlendirilmek için Belediyeye geri gönderilmesi,
    -590+faiz eklenecek mahkemenin lehe sonuçlanması,
    -GYO nun gündeme gelmesi
    -Trump Tower gibi Arsayı da satın alması,
    -Arsanın başkasına satılması
    -Yatırım Bankası girişimi ile Arsamızın bir şekilde ilişkilendirilmesi, yani yatırımına bu arsadan başlanması veya bu arsa için yatırım bankası adımının atılmış olması...

Bunlardan biri veya birkaçının gerçekleşmesi ihtimali....Bu durumda neler olabileceği...

Beni nasıl MİPAZ a hapsetti ise, ÜYK yı da bu ihtimaller MİPAZ a çekmiş olabilir...

Benim yatırdığım devede kulak, ÜYK şimdiden 15-16 trilyon yatırdı...

Allah yolunu açık etsin...Allah O na kolaylık versin...Umarım bizleri üzmeden yoluna devam eder...

Asla yatırım tavsiyesi değildir...Kötü savaş ortamına rağmen, 15 gün önceye göre %30 a yakın yukarıdadır...
    Yazdıklarım sadece mevcut ortaklar ile dertleşmedir...Yukardaki ihtimallerin hiçbiri gerçekleşmeyebilir...
    GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by twiztaz Yazıyı Oku
    Mipazin sahibi olsam 4 calisanimdan biri yapardim seni suanki 4 calisan bosbeles maas aliyor senelerce senin kadarda ugrasmiyor bence;)

Her şey hoş güzelde maşaallah dede nazar mazar değmesin yani.

Alıntı Originally Posted by twiztaz Yazıyı Oku
    Mipazin sahibi olsam 4 calisanimdan biri yapardim seni suanki 4 calisan bosbeles maas aliyor senelerce senin kadarda ugrasmiyor bence;)

Sn twiztaz adam şirketin hissedarı yani hissesi oranında ortağı..çalışanı veya memuru değil. Elbette ortağı olduğu şirketin müsbet veya menfi yönlerini, beklentilerini ortaklarıyla paylaşması,dertleşmesi gayet doğal..çalışanı benzetmeniz şık olmamış.
    Asla Yatırım Tavsiyesi Olamaz.

Arkadaşlar kaç kişi mipaz ın en büyük beklentisi olan araziyi görmeye gitti,yerinde inceledi,çevreden bilirkişilerden bilgi edindi ve bu topikte paylaştı. Kaçımız malum dava dosyalarına ulaşmaya çalıştık..kaç kişi şirketin yatırım ilişkileri yetkilisini arayıp dava ve süreçler hakkında bilgi edinmeye çalışıyor. Bizler tüm iç ve dış risklere rağmen hikayesine güvendiğimiz hisselere yatırım yapmış küçük yatırımcılarız. Kimimiz varını yoğunu koymuş,kimimiz bir çok hayellerini buralara bağlamış kısaca parasını riske atmış kişileriz. Lütfen emeğe saygı gösterelim. Kendi ayağımıza sıkmayalım.. akıllı olalım..herkese bol ve bereketli kazançlar dilerim.
    Asla Yatırım Tavsiyesi Olamaz.

6. Niye hallka acik sirkette calismak eziklikmi nesi şık olmamis kocun ceo sumusunuz siz olese sahsen burda ne iisiniz olur yani okadar buyuk yerde calisip bole biyere yatirim yapsamda forumlarda cirit atmam ayrica biryerde calisip o yerin memuru olmak kotu biseymi neyine masallah dicem 2011 den beri mipazi takip ederim ben dusunurum kafamda kurarim o arkadas yazilara dökmüs herseye bedevaci olmayin sizde. ben hersene mipazin 60 sayfalik finansal raporundan tutun mahkemesine kadar hepsini okurum harfi harfine kaciniz okudunuz? Ben bunun suanki arazilerinin mahkemesini 3 yil bekledigim zaman oldu 50 kurustada gordum3 tl dede gordum yeri geldi iicinde oldum yeri geldim olmadim mipaza okadarda yabani degiliz
     Alıntı Originally Posted by CIvata Yazıyı Oku
    Sn twiztaz adam şirketin hissedarı yani hissesi oranında ortağı..çalışanı veya memuru değil. Elbette ortağı olduğu şirketin müsbet veya menfi yönlerini, beklentilerini ortaklarıyla paylaşması,dertleşmesi gayet doğal..çalışanı benzetmeniz şık olmamış.

7. Değerli ortağım Civata,
    Hassasiyetin için çok çok teşekkürler...Ancak Değerli ortağımız Twiztaz'ın da iyi niyetinden şüphem yok.O'da uzun zamandır burada ve çok emek veriyor, senin gibi..

Siz hatırlatınca aklıma geldi, anlatayım:

15 Temmuz sonrası, 0,60 lardan Mipaza daldıkça satış yiyor, fırsat diye alıyorum, tekrar tekrar basıyorlar...Uzun süre 0.70 leri geçemedi..
    Dedimki kendi kendime, ulan gidip bu araziyi bir göreyim, dağ başında falan mı, çok mu şehirden uzak...Ankara'dan çıktım yola, bir arkadaşımla... İstanbul'a vardık.Pendik Kurtdoğmuş tapusuna kayıtlıya, gittim Kurtdoğmuş Köyüne... Giderken moralim bozuldu..İstanbul şehir yerleşkesinden 20-25 km gittik, in cin top oynuyor..Yanımdaki arkadaşa dedim ki, adamlar bizim gibi alıcıyı buldu, fırsat bu fırsat veriyor kucağımıza... Sittin sene bi bok olmaz burada...
    Köye vardık, merkezde bir kahvehane var, camiye yakın.Bahçede oturanlar ile selamlaştık...
    -Amca bu köyde Doğanların bir büyük arazisi varmış, ne tarafta acaba?
    -Muhtar içerde, ona sorun...

İçeri girdik muhtar ile tanıştık...Annesi hemşerim çıktı.
    -Buralara kadar boşuna gelmişsin, çok uzak, ama sizi götüreyim...

Geldik mi Sultanbeyli'ye...Kuzey Marmara Sultanbeyli Gişesi yeni açılmış, Otoyol ve Gişe nin Sultanbeyli tarafında kocaman bir arazi...
    Muhtar:
    -Dayı, şurdan başlıyor, Yukardaki Sultanbeyli Devlet Hastanesinin yanına kadar uzanıyor, üst köşesi..Tapusu bize kayıtlı, ama işte Sultanbeyli nin bitişiği...
    -Gel sana bir sarılayım Kardeşim... Neyin var neyin yok, git Mipaza yatır...

Arazinin üzerinde araba ile tur attık, tam bitişiğindeki Lise ve ilk okulların adlarını ezberledik...Civardaki emlakçılarla konuştuk...

O zamanlarda Otoyol için "hızlı kamulaştırma " yapılıyordu... Hele bir yakın köylerin muhtarları ile konuşalım, dedim..Yeşil alan, imarsız, tarlalar için kamulaştırma yazıları gelmiş, köylülerin eline... M2 si 600-800 1000 tl civar...Köylüler bayram ediyor...

Ben arsa uzmanıyım, mali müşavirim, ama imar mevzuatını çok iyi bilirim:
    İmar uygulamalarında değişmeyen bir kural vardır: "Hep daha ileri ve iyi yönde adımlar atılır, şehre yakın bir araziniz varsa, her geçen yıl biraz daha lehe gelişme olur, asla geri vites yoktur"
    Neden: Çünki
    -şehirler göç alır(hele İstanbul)
    -Nüfus artar
    -Sanayileşme artar
    -Konut ihtiyacı artar
    -Her seçim öncesi Belediyeler oy almak için imar koşullarını iyileştirir, ve saire...

Araziler ARSA olur önce... Sonra konutlarla, dükkanlarla dolar...

Adana'dan başlayın, Mersin, Batman, Samsun, Konya, Çorum, Trabzon, Bursa, Kocaeli, Ankara, İstanbul, İzmir,Çeşme, Bodrum, Alanya...
    1990-2010 arasında herbiri en az iki kat genişlemiştir, büyümüştür... Buraların çoğu zenginleri çevre köylerin büyük tarla sahibidirler...

Mutlu akü örneği... Kartal gelişti, Akfırat a taşındı, Akfırat da gelişti, Kastamonu ya taşındı... Fabrikalarından 100 yılda edemeyecekleri karı, fabrika arazilerinden kazandılar...
    Bir zamanlar FAKO İlaç vardı, 4. Levent'te... Şirketi 30 milyon dolara devretti, arsayı 400 milyon dolara...

Eczacıların Kartaldaki 350 dönüm deniz yanı fabrikaları..Bence 1 milyar dolar... Eskiden üzerinde Eczacıyapı vardı... Borsadan çıkardılar, fabrikayı taşıdılar..Arsa halka açık olmayan Ecz Holding üzerinde...Bu gizli değer, Eczacıların piyasa değerinin 3 katı..

Neyse:

Bizim arazimizde arsa oldu, ama 630.000 m2 imar karşılığı Belediyeye kalacak, bunun karşılığında da mal sahibinin konut, ticaret gibi imar koşulları sağlanacak...5.000 lik dediğimiz Nazım İmar Planı çıktı, ama arazinin %30 u bize, belediyeye kalacak, siz ise bir
    iki katı geçmeyen, günü birlik tesisler, arberatium gibi kıytırık şeyler yapabilirsiniz, dediler...
    Tamamen İmar Kanunlarına, iyi niyet kurallarına aykırı idi....Önce Belediyeye itiraz edildi, sonrada İdare Mahkemesine....

Bu mahkemeyi Mipazın kazanamaması mümkün değil...Belediyeye "Mevzuata uy, mal sahibinin hakkını koru" yeniden doğru dürüst imar ver, denecektir...Kanun varsa, adalet varsa ve Medyadan çıkınca mahkeme kazanmaya başlayınca...

MİPAZ için çok önemlidir...Uçurur... 2.000 apartman yerinde konut+ticaret imarı.....İnşallah...

Diğer beklentiler, bunun yanında minnacık kalır... Yeşil alandan 100 trilyon gelse, Yılsonu değer artışı 1 katrilyon olsa...Ne kiii, konut+ticaret imarının yanında, çocuk oyuncağı...

Gene hayallere daldım, uçuyorum...Siz bana bakmayım...

Asla yatırım tavsiyesi değildir... Masal anlatıyorum...

8. iğer beklentiler, bunun yanında minnacık kalır... Yeşil alandan 100 trilyon gelse, Yılsonu değer artışı 1 katrilyon olsa...Ne kiii, konut+ticaret imarının yanında, çocuk oyuncağı...

kıymetli temel analiz 1 ; bu ihtimaller gerçekleşmesi halinde kafanızda bir hedef fiyat varmıdır?? teşekkürler.

Sayfa 760/855 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •