Bu zamanda yazmak biraz abes olabilir. Kötü hissediyorum ama birşeyler karalamak istedim.
Öncelikle belirtmeliyim ki yatırımcılara Allah sabır versin.
Şimdi gelelim diğer konuya;
Devir enerji devri. Enerjiler aldı başını gitti. %200 karlara ulaştılar. GES+Üretim+Dağıtım ekipmanları vs. aklınıza ne geliyorsa barajıydı,generetörüydü,iletim hattıydı, trafosuydu vs. aklınıza gelecek bir sürü üretim firması bunun yanında bu işleri yapan taahhüt firmaları aldı başını gitti. Zaten trend ve yatırımcı akını o tarafa. Katar, Suud paralarıda o tarafa teşviklerde kullanılacak. Neyse enerjiye giden trene binenler kazandı.
Şimdi bu tarafa döndüğümüzde 2030 da milyar dolarlık pastadan pay almasını beklediğimiz KRONT var.
Beğenmediğim bir yönetim var... Operasyon çocuğu bir spek var.... Milleti dolandırmaya ant içmiş insanlar var hissede...
Olm ne aşağılık insanlarsınız... OÇ desen OÇ ler utanır sizi görse...
Size yatırım yapan bu kadar insanın kanını emdiniz... Faydalandınız.... Ağzımıza mıçtınız... Daha eski zirvesini göremedi bu kadar beklenti içinde olan şirket.
Size sövüyorlar ya az ediyorlar. Kızgın demirlerle g.tünüzü dağlasalar az bile..
Şirket iş alıyor mu almıyor mu? Ne yapıyorsunuz bilen yok..
Hisse yerlerde sürünüyor.... Endeks 7000 küsür olmuş daha millet zararını çıkartamadı sn.aqduklarım..
İçim var ya öle doluki zaten hani burda %10 nunu yazmadım....
Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
Yer İmleri