Sayfa 760/1000 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770810860 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,073 - 6,080 arası.

Konu: Viop LX

1. faiz kararından sonra başlarlar..şuan tamamen saygıdan duruyor..bize değil yanlış anlama bize yok..saygı yukarıya doğru..

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Böyle ğider se Cuma'ya selâ, pamuğuda salih abi tıkıcK

2.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    faiz kararından sonra başlarlar..şuan tamamen saygıdan duruyor..
    İzocm noldu hocam, duruyormu!
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Böyle ğider se Cuma'ya selâ, pamuğuda salih abi tıkıcK
    Biz üstümüzdeki garadumanı dağıtmaya çalışıyoruz sen ise gapgara duman takviyesi yapıyin icci abi sendemi benim nickime göz diktin, ölüyü osbir aralığa kadar tutsanız ölürmüsünüz, yeniyılda tıkayın pambiki
    Cisim geliyeahhh
    Şelale geliyeahhh
    Hamdım Piştim Yandım

4. aboww..izocom (20 tl civarıydı sanırım)zamanında çmbt ve marşall da demiştim ..20 katlardan bahsetmiştim..1-2 yıl vade demiştim..15 tl cmbt ve 25-30 arası sanırım marshall boya idi..fazlasıyla yaptılar..ama izocam çalmayı tercih etti..güzel çaldı..eee vatandaşa saygı yok işbirliği yapanlarda utanma yok

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    İzocm noldu hocam, duruyorum!

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Biz üstümüzdeki garadumanı dağıtmaya çalışıyoruz sen ise gapgara duman takviyesi yapıyin icci abi sendemi benim nickime göz diktin, ölüyü osbir aralığa kadar tutsanız ölürmüsünüz, yeniyılda tıkayın pambiki
    Cisim geliyeahhh
    Şelale geliyeahhh
    Sarı gacıyı erken sattın dimi, gerçi bende sat dediydim
    Nereye düşebilir ki, ortalıkta paralı fonda yok, sen ben hizmetçi uşak bide salih abi, idare edecüğ
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. nasıl çmbtn mrshll ya da bu tarz kağıtlarda bariz şekilde dönemsel hareketler oluyorsa borsamızda böyle.1980 den bu yana 1998 -2008 -2024 ..üç yapıda benzer..teknik açıdan kriz yapıları aynı..olur olmazı zaman gösterir..

7.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Sarı gacıyı erken sattın dimi, gerçi bende sat dediydim
    Nereye düşebilir ki, ortalıkta paralı fonda yok, sen ben hizmetçi uşak bide salih abi, idare edecüğ
    Sarı gacıda tam oynak cıktı, monocolumu nedir
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    aboww..izocom (20 tl civarıydı sanırım)zamanında çmbt ve marşall da demiştim ..20 katlardan bahsetmiştim..1-2 yıl vade demiştim..15 tl cmbt ve 25-30 arası sanırım marshall boya idi..fazlasıyla yaptılar..ama izocam çalmayı tercih etti..güzel çaldı..eee vatandaşa saygı yok işbirliği yapanlarda utanma yok
    Ben biraz araştırdtm, yapılan hava yoluna kurban ğittik hocM izcmda, marşalı tıklamayan parmak hala cezalı bende

Sayfa 760/1000 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770810860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •