Sayfa 761/830 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811 ... SonSon
Arama sonucu : 6638 madde; 6,081 - 6,088 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1. Bizim traktör yazdan oldukça ön yüklemeli bir hareket yaptığında mütevellit bunun hazmı ile meşgul. Gerek değerlemeler gerekse beklentileri masaya koyarsak mevcut fiyatlarını baz aldığımızda çok daha yüksek potansiyele sahip şirketlerin olduğunu görürüz.

Halka açıldığından bu güne kadar hissedarıyım, Allah ömür verdikçede olacağım. Benim gibi sıfır maliyetliler için fiyatın hiç bir önemi yok ancak yeni girecekler için başka cazip fırsatlar daha çok göze batıyor olacak ki çok ahım şahım bir ilgi yok hissemize. Ben bunu üstte saydığım sebeplerden ötürü çok normal karşılıyorum.
    Az insan çok huzur

Alıntı Originally Posted by ric Yazıyı Oku
    Bizim traktör yazdan oldukça ön yüklemeli bir hareket yaptığında mütevellit bunun hazmı ile meşgul. Gerek değerlemeler gerekse beklentileri masaya koyarsak mevcut fiyatlarını baz aldığımızda çok daha yüksek potansiyele sahip şirketlerin olduğunu görürüz.

Halka açıldığından bu güne kadar hissedarıyım, Allah ömür verdikçede olacağım. Benim gibi sıfır maliyetliler için fiyatın hiç bir önemi yok ancak yeni girecekler için başka cazip fırsatlar daha çok göze batıyor olacak ki çok ahım şahım bir ilgi yok hissemize. Ben bunu üstte saydığım sebeplerden ötürü çok normal karşılıyorum.
    Ne mutlu size saygı duyulur benim en uzun beklediğim hisse 3,5 yıl Soda borsada yok artık diğer hissem İsmen hissesi 2 yıl eski hisselerim.
    Fakat tek hisse olmayacağı konusundan haklısınız başka fırsatlar var herkes kısmetini yer lakin zirve fiyatından düşüş yaşamış ve yüksek enflasyon var bence portföylerde taşınmasının bir sakıncası yok çoğu hissenin yeni zirve yaptığını yazmakta fayda var.

3.  Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Emin misin?
    Muma bak istersen hacimli çaktılar.

SM-G780F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hacimli çakanlar döner dolaşır hacimli alımla yola devam ederler, merak etme. Karşındaki hisse Türk Traktör.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

4. Bofa'dan alımlara devam.
    Dün satıcı olan Yatırım Finans alım tarafına geçmiş
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

5. Boşverin bofayı mofayı, bunların alayı çakal. Allahtan arada sillemizi yiyorlar da ruhumuz huzur buluyor

Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Bofa'dan alımlara devam.
    Dün satıcı olan Yatırım Finans alım tarafına geçmiş
    Takastan anladığım satanların diğer kısmının malı toplanmış bence güzel takas.

7.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Takastan anladığım satanların malı toplanmış bence güzel takas.
    Aynen öyle. Yükselen endekste zaman zaman bunları görmeye alıştık artık. Birileri dökülecek, kalanlarla ve trene yeni binenlerle yola devam edilecek. Bofa kaç gündür alım tarafında zaten, ama bugün resmen tahtayı sömürmüş. Ayrıca RSI indikatörünün de aylık bazda 75,11 (aşırı alım bölgesi) 'e ulaştığını da görmek lazım.

Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Aynen öyle. Yükselen endekste zaman zaman bunları görmeye alıştık artık. Birileri dökülecek, kalanlarla ve trene yeni binenlerle yola devam edilecek. Bofa kaç gündür alım tarafında zaten, ama bugün resmen tahtayı sömürmüş. Ayrıca RSI indikatörünün de aylık bazda 75,11 (aşırı alım bölgesi) 'e ulaştığını da görmek lazım.
    Aşırı alım bölgesi yüksek risklidir doğru fakat zirvesine uzak durumda o yüzden bana riskli gelmiyor yüksek enflasyonda traktör yeni zirvesini yapamadı diğerlerinin gerisinde kaldı bence doğru zaman doğru hissedeyiz kısmet ytd.

Sayfa 761/830 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •