Sayfa 761/952 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 6,081 - 6,088 arası.

Konu: Viop-XXXI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Günaydın herkese,
    Gözüm üzerinde...
    Dam üstünde un eliyor...
    Tenhada kıstırıp,çöğdürüp dombul dombul memeleri elliyecem..
    Yünselen gamahayı yukarı kesti...
    İzlemeye devam..
    GÖZLEMCİ AYU...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

spot vob a makas neredeyse sıfır....gelde bunlara güven...

GARAN_ 9.03 direnç geçilmesi ile yeni hamle gelir.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

spot vs vob makas mevzusu : bu da az bilinen şeylerden birisi.. manasız efsaneler üretiliyor..

işlemler oluyor mu? demek ki piyasa dert etmiyor bunu.. mesela alıcı için mükemmel fırsat kaldıraçlı biçimde sıfır maliyetle spot endeks alıyor gibi oluyor.. satıcı için belki problem ama kesin düşecek diyen için yine iyi en azından karşısında poz açacak adam buluyor..

netice: no problem.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    spot vs vob makas mevzusu : bu da az bilinen şeylerden birisi.. manasız efsaneler üretiliyor..

işlemler oluyor mu? demek ki piyasa dert etmiyor bunu.. mesela alıcı için mükemmel fırsat kaldıraçlı biçimde sıfır maliyetle spot endeks alıyor gibi oluyor.. satıcı için belki problem ama kesin düşecek diyen için yine iyi en azından karşısında poz açacak adam buluyor..

netice: no problem.
    Ben gibi için ise,
    Ne pohk yicek bu pala, gene sıfırladı, basacak mı aşağı yoksa avlanıyor mu, aşağı gösterip yukarı mı atacak, ulen pala senin ben", durumu

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

6. dunku poz margın ıcın 2.3e kadar 164.165 aralıgında tutar.....oyıuna ondan sonra gırcem
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

7.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    dunku poz margın ıcın 2.3e kadar 164.165 aralıgında tutar.....oyıuna ondan sonra gırcem
    bı kere de sasırt arkadaş.....ama ezberledık artık
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

8. Neyi ezberlediniz fich in sorunlu kredilerle ilgili açıklamayımı biliyordunuz.
    oyun indir bindir trede ile dönüyor, indir bindirin olduğu yerde bu hareketler normal .
    ABD tahvilleri 155 üzerine çıkıyor , dolar oynuyor bu oynaklıkta normal .

Sayfa 761/952 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •