Sayfa 762/1223 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 6,089 - 6,096 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

gerçeklerin ortya çıkmasında ve olayların kötüleşmeden önlenebilmesi için medya da özgürlük çok önemli..

ülkede son yıllarda sistematik olarak medya köleleştirildi, özgür haber yapması engellendi..

bu nedenle bir çok gerçek halktan gizleniyor, olduğu gibi yazılmıyor.. mr recep erdoğan ve ekibine soru sorulamıyor.. evet.. resmen adam gibi soru sorulamıyor.. böyle olunca insanlar onların çizdiği pembe tablolarla başbaşa kalıyor.. yıllardır.. artık yeni bir gerçeklik ortaya çıkmış durumda.. ekonomi berbat durumda ama biatçi bir seçmen kitlesi "almanya nın bizi kıskandığına" ya da "yol yabdılar" veciz ifadesinde özdeşleşen şekilde "çok işler yaptıklarını" sanıyorlar..

oysa hepsi tek bir soruya bakar.. "ülkeyi 17. büyük ekonomi yaptık", "milli geliri 3 kat arttırdık", veya "15 sene önce fırın buzdolabı mı vardı" şeklindeki abuk ifadelere soru sorabilen bir medya mensubu olsaydı..

ama basının bir çok kalemi gazetecilik değil propaganda aklayıcılığı yaptılar.. 1984 ün oluşmasında yerli orwell 'lere yardımcı oldular..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Açlıktan ölümler başlar yakında. 4 trilyonu ne yaptınız siz yaaa, kim ne dümen çevirdi acaba.
    Allah devlete millete zeval vermesin!

zavallı biatçi trol, durmadan madara oluyorsun.

hitap tarzımda hiç bir problem yok..sen seçim döneminde "meral" ve "muharrem" diye hitap ediyordun.. unuttun mu..

eğer olduğunu düşünüyorsan zırlama, git şikayet et.. gerçek yüzünü yine ortaya çıkar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

açar açmaz..-2.000 yemeyelim..kafamıza

namazında niyazında olan işyeri sahibi ve akpli bir tanıdığım ile biraz sohbet ettim.
    - nasıl işler dedim.
    -2017 biraz sıkıntılı durgun geçti
    - eee dedim şimdi peki
    - 2018 aynen devam ediyor ve biraz daha kötü dedi.
    - neden dedim yani ohal kalktı dedim
    - kararname dedi
    - başkan dedim
    - damat dedi
    - ama siz seçtiniz dedim
    - Allah belamı versin dedi.
    - eee dedim şimdi ne olacak peki
    -İnşaallah böyle devam eder ( en kötüsü anlamında ) temennim bu yönde ve sürekli dua ediyorum sende et dedi bana.
    -
    - iyide dua ile adamı siz başa getirmediniz ki dua ile ülkeyi kurtarasın.
    - yok dedi sen dua et ben ediyorum.
    - bende gülümsedim. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim.

dün seans kapanışına yakın bazı hisselerin endekse göre daha iyi performans göstereceğine oynadığımı yazmıştım..yönden bağımsız.. bir günde %1-2 gibi bir rakam aylık hedeflerime ulaşmamda yeterli.. bugun bu öngörü meyvesini verebilir.. seansın gidişatına bakacağız..

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    açar açmaz..-2.000 yemeyelim..kafamıza
    az lotla yukarı ve basmaya devam et... hadi bakalım..yanılalım bugün...

Sayfa 762/1223 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •