Artan

108,90 10 10:05
145,40 9.41 10:05
65,00 8.33 09:55
41,48 8.02 09:55
40,96 7.39 10:05
Artan Hisseler

Azalan

79,45 -8.99 10:05
342,75 -7.99 10:05
27,48 -7.16 10:05
15,80 -7.06 10:00
11,22 -5.48 10:01
Azalan Hisseler

İşlem

1.529.353.382,59 10:05
666.657.041,75 10:05
556.170.593,80 10:05
501.575.601,90 10:05
486.163.233,31 10:05
Tüm Hisseler
Sayfa 762/929 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 6,089 - 6,096 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Burada paylaşılan her oran aynı değerde değil.
    Atıp tutan da var.
    Paylaşan kişiyi biraz tanırsanız paylaştığı şeylere güvenip güvenemeyeceğinizi rahatlıkla anlarsınız.
    Ben malum şahsın paylaştığı hiçbir orana inanmıyorum.
    Yüksek oran paylaşırsam insanlar bankaları zorlarlar ve faizler yükselir şeklindeki komik bir düşünce ile hareket ettiğine inanıyorum
    Ben de bazı oranları uçuk buluyorum amaçok da ucuk değil, 0.25 fazla oluyor. Ben max zorlama ile bu denilenin 0.25 düşüğünü alabiliyorum bazen.

Geçen haftalarda 14.75 lerden bağlamıştım ama bu hafta max 14.50 odea bağladı. Ben mesela bunun üstünde oranlara şüphe ile bakarım , atmasyon gibi görürüm.

2.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Atıp tutan da var.
    Paylaşan kişiyi biraz tanırsanız paylaştığı şeylere güvenip güvenemeyeceğinizi rahatlıkla anlarsınız.
    abla demokrasi mitingine niye katılmadın, üzdün beni.
    şaka maka ablam yukarıdaki konuda haklı.
    bazı atmasyonları ben de gördüm.
    tabi para miktarı da fark eder.
    en kızdığım husus adam belki 10 milyonu var iyi oran alıyor miktarı yazmıyor hava basıp gidiyor.
    sonra ben de dahil birçok kişi bankaya sorduğunda şaka gibi cevaplar alıyor.
    kardeş yaz miktarı biz de bize uyar mı anlayalım.
    ha miktarı yazmayacaksan oranın da önemi yok.
    şu bile yeter 10 milyon üstü mesela.
    direkt oranı geçeriz.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    abla demokrasi mitingine niye katılmadın, üzdün beni.
    şaka maka ablam yukarıdaki konuda haklı.
    bazı atmasyonları ben de gördüm.
    tabi para miktarı da fark eder.
    en kızdığım husus adam belki 10 milyonu var iyi oran alıyor miktarı yazmıyor hava basıp gidiyor.
    sonra ben de dahil birçok kişi bankaya sorduğunda şaka gibi cevaplar alıyor.
    kardeş yaz miktarı biz de bize uyar mı anlayalım.
    ha miktarı yazmayacaksan oranın da önemi yok.
    şu bile yeter 10 milyon üstü mesela.
    direkt oranı geçeriz.
    14.60 temdit aldım diyen birisi vardı haziran sonu sorduğumda aynı bankaya yeni giriş 13.25 verdi .bu bankanın bugüne kadar doğru dürüst faiz verdigini görmedim belliki reklam yapıyor yada milyonluk hesap var sorunca 150kya aldım diyor .korkuyorsanız hiç yazmayin .

Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Atıp tutan da var.
    Ben malum şahsın paylaştığı hiçbir orana inanmıyorum.
    Yüksek oran paylaşırsam insanlar bankaları zorlarlar ve faizler yükselir şeklindeki komik bir düşünce ile hareket ettiğine inanıyorum

Sayin mehtapkarayol benim yazdigim yazida atmasyon veya ucuk bir oran yok ki 5000 dolara 1.6 oran verdiklerini yazmisim bunun icin atip tutmaya degecek bir dolarim yok lutfen yazdigim yaziyi tekrardan okurmusunuz bana verilen oran ucuk mu allah askina

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Ben sizi kasdetmedim. Üzerine alınması gerekenler alınıyordur zaten siz rahat olun.

Alıntı Originally Posted by gsaslan27 Yazıyı Oku
    Sayin mehtapkarayol benim yazdigim yazida atmasyon veya ucuk bir oran yok ki 5000 dolara 1.6 oran verdiklerini yazmisim bunun icin atip tutmaya degecek bir dolarim yok lutfen yazdigim yaziyi tekrardan okurmusunuz bana verilen oran ucuk mu allah askina

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Ne kadar kızsam, küssem de ! mevduat sahiplerinin büyük çoğunluğunun hüsnüniyetli kişiler olduğunu bildiğimden bir uyarı yapmayı vazife saydım. Bazı kişiler -marifetmiş gibi - müşteri temsilcilerine bu topiği öğretmişler. Belki inanmayacaksınız ( yakında duyarsınız ) ama şu anda bu topik ( hatta dolar, konut gibi ) ciddi takip altında. İşte bu nedenle ben size 2 ay önce bazı şeyler yazmıştım.
    Bankaları kötüleyici, rekabet şartlarını zorlayıcı vb. yazılar yazmak suçtur. Basın yoluyla işlenmiş suç kapsamına girer. banka ismi kullanmamanızı, yazılarınızı çok özenle yazmanızı tavsiye edebilirim. Elimden gelen budur.

7. Arkadaşlar TL anaparam ing bank e turuncu günlük vadelide, bugün maaşım yattı bunuda haftasonu da olsa değerlendirebilirmiyim diye düşündüm, mh ini aradım ing-e turuncunun sadece mesai günleri ve mesai saatlerinde (09-17) para giriş çıkışına izin verip nemalandırıldığını, yani haftasonu bir mebla eklensede bunun nemalandırılamayacağını söylediler, sonra vakıfbanktaki halden anlayan hesabım geldi aklıma oranın mh ini aradım ve vakıfbankta her gün 9-17 saatleri arasında para ekleme çıkarma işleminin yapılabileceğini ve günlük nemalandırılmanın olduğunu öğrendim, tabi bankamatik hariç kanallardan yapılan işlemlerde geçerli bu, mobil şube, internet şubesi ve telefon bankacılığında. Başka bankalar varmı bu şekilde haftasonu ve tatil günleri de eklenen paraya günlük nema-faiz veren bilmiyorum açıkçası bunu öğrenince paylaşayım dedim, keyifli haftasonları.

8.  Alıntı Originally Posted by Poyraz Yazıyı Oku
    Arkadaşlar TL anaparam ing bank e turuncu günlük vadelide, bugün maaşım yattı bunuda haftasonu da olsa değerlendirebilirmiyim diye düşündüm, mh ini aradım ing-e turuncunun sadece mesai günleri ve mesai saatlerinde (09-17) para giriş çıkışına izin verip nemalandırıldığını, yani haftasonu bir mebla eklensede bunun nemalandırılamayacağını söylediler, sonra vakıfbanktaki halden anlayan hesabım geldi aklıma oranın mh ini aradım ve vakıfbankta her gün 9-17 saatleri arasında para ekleme çıkarma işleminin yapılabileceğini ve günlük nemalandırılmanın olduğunu öğrendim, tabi bankamatik hariç kanallardan yapılan işlemlerde geçerli bu, mobil şube, internet şubesi ve telefon bankacılığında. Başka bankalar varmı bu şekilde haftasonu ve tatil günleri de eklenen paraya günlük nema-faiz veren bilmiyorum açıkçası bunu öğrenince paylaşayım dedim, keyifli haftasonları.
    Ceptecep mobil bankacılıkta saat 17:00 ye kadar hesaba giren paraya gecelik faiz veriyor. Cumartesi günü girse dahi.

Sayfa 762/929 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •