Originally Posted by Fuat Soylu hadi beee Harunlu üstadým Satmadýnýz inþallah?? satmaz olurmuyum sattým üstadým sürünmeye devam
Originally Posted by harunlu satmaz olurmuyum sattým üstadým sürünmeye devam Tuh indikatorde isik yakmis aslinda Ustadim cikacaginizi soyleseniz yuklu girerdik 😀
Originally Posted by Webster Tuh indikatorde isik yakmis aslinda Ustadim cikacaginizi soyleseniz yuklu girerdik 😀 Üstadým satýp alttan alýrým olayý bana kaybettirdi ama bunlara yüklü girmiyorum vakbn ve despc yüklü girdiðim hisseler. birazda dün 1180 lerde kolonya ekledim
Originally Posted by harunlu Üstadým satýp alttan alýrým olayý bana kaybettirdi ama bunlara yüklü girmiyorum vakbn ve despc yüklü girdiðim hisseler. birazda dün 1180 lerde kolonya ekledim Harunlu ustadim allah yardimciniz olsun Bence ekrana bakmayin uzun sure
Originally Posted by Webster Harunlu ustadim allah yardimciniz olsun Bence ekrana bakmayin uzun sure Tþk üstadým sizinde Allah yardýmcýnýz olsun beklemekten baþka çare yok
Originally Posted by harunlu Tþk üstadým sizinde Allah yardýmcýnýz olsun beklemekten baþka çare yok Konya’yý ben de satmayacaðým tutalým üstad ve neler olacaðýný görelim. Her ne kadar üstad bizi yalnýz býraksa da oramýza buramýza boþuna kolonya sürmedik 😀😀😀
Originally Posted by harunlu Tþk üstadým sizinde Allah yardýmcýnýz olsun beklemekten baþka çare yok Vakbn çok ucuz. Özellikle 12 Nisan'ý, bir ihtimal de 15 Nisan'ý bekleyin. ytd...
Originally Posted by cow_boz Vakbn çok ucuz. Özellikle 12 Nisan'ý, bir ihtimal de 15 Nisan'ý bekleyin. ytd... eyvallah üstad
Forum Rules
Yer Ýmleri