Sayfa 762/1004 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 6,089 - 6,096 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. Foreks Haber
    @ForeksTurkey
    ·
    1 sa
    THY: Bangladeş, Brezilya, Güney Afrika, Hindistan, Nepal ve Sri Lanka’dan gelen yolcuların Türkiye’ye girişi yeni karar alınana kadar yasaklandı. Fakat bu kişilerin Türkiye üzerinden transit seyahat gerçekleştirmelerinde bir engel yoktur, bu ülkelerden uçuşlarımız devam ediyor

2. Dow pozitif güçlü olacak, onu görünce yukarı alır diye düşünüyorum, ama geçen yükselişte mali alan pastalara bakınca satmış gözükmekte.

3. BBC News Türkçe
    @bbcturkce
    ·
    1 sa
    #Altındağ'da ne oldu?

Battalgazi Mahallesi Muhtarı: "2 yaralı genç bulunuyor. Birinin durumu iyi... Diğerinin yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor. Saldırganlar Suriyeliydi. Mahallede hem Türklerin hem de Suriyelilerin dükkanları tedbir amaçlı kapalı"

Ankarada oturanlar bu olay anlatıldığı gibimi

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    mb da bilmiyorki ne karar alacağını...

harem ağası modunda...

herşey tek elden yönetiliyor...
    bugün abd'de enflasyon açıklanıyor. son bir umut onu görelim demiş olabilirler. reis de bu akşam tv'ye çıkacak.
    audentes Fortuna iuvat

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    vadelide 1542-1543 ilk savunma bölgesi..
    tabi kırıp aşağıda 1528 değmek de isteyebilir
    şimdilik tuttu buralar.. tepki yapabilirse en çok 1550 civarı soluğunun kesilmesi lazım- aksi takdirde bizim shortların akıbeti nice olur

6. kardeşim reis en geç üç günde bir ekrana çıkıyor, bunlardan birinin tcmb aylık toplantısının öncesine denk gelmesinden daha doğal ne olabilir ? yok manidarmış da, yok reis konuşacak diye düşüyormuş da, falan filan.. ne kıt zekalı tiplersiniz

reisin konuşacağı tek önemli şey- ne olacak bu mülteci işleri ?

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    şimdilik tuttu buralar.. tepki yapabilirse en çok 1550 civarı soluğunun kesilmesi lazım- aksi takdirde bizim shortların akıbeti nice olur
    Aslan Garam,
    Andır galsın savunması...
    Spread edeyim dedim 75 eski pivanla zor gurtardım...
    Komisyon momisyon 150.175 eski pivan gitti...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    oyunagelen çok üzüldü diye 1 tane ceton attım 1541 lönk. Aşağı saldıkça piramid yaparız salarsa. Kimse üzülmesin burada bedava para dağıtıyorlar her gün bugün benim param sana yarın senin paran bana.
    Hakkaten burda hergün para dağıtıyorlar.
    bi siftah ta ben edicem, kesin ütülürüm ama kaşıntı hasıl oldu
    Oyunagelen abi için bi ceton lönk te 1537 den benden gelsin makinaya
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 762/1004 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •