Sayfa 762/1005 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,089 - 6,096 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    RTE kazanırsa,bence en riskli gurup İŞBNK gurubudur...Meclisin 10 dakikasına bakar...Hop.... bir bakmışsın kamu hissesi olmuş..

DB de zaten 2-3 kere bu işi yapalım demişti...Yani bu konuda mutabakatları var..

Ülkemde öyle şeyler yapılıyor ki: bu çocuk oyuncağı..
    Bir şey olmaz. Bak KOZAL'a
    kağıt 40 tl den 5 tlye düştü. Bölündü 1 tl oldu. Oralardan nerelere geldi.
    Fetö'nün para kasasıydı.

Bence halka açıklıklar %50 üstünde olmalı ve isteyen şirketleri ele geçirilebilmeli.
    A grubu B grubu C grubu nedir bu ya. Saçmalık.

Herkes imtiyazsız olmalı borsada.

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    TV ye çıkan tüm ekonomistlerde-portfoy yön. vs...hepsinde ciddi moral kaybı var.Ben de orta vadeli yorumda zorlanıyorum..
    ben 2. turunda aynı şekilde tamamlanmasının ardından yerli speklerin kendini tekrar özgür hissederek seçtikleri hisseler ve sektörlerde operasyonlarına başlayacağını düşünüyorum.Aynı bankalarda yapılan operasyon gibi yeni operasyonlar görürüz. Endeksi ise endeks mühendisliği ile belli yerlerde tutarlar.
    Halka arzlar da tam gaz devam eder.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. İşc kamuya geçerse halkb gibi borsada sürünür ama devletin çok faydasına dokanır
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    6 ay sonra reis bankaya el koyarsa görürsün...

bu 5 yılda yapacaklarını hayal bile edemiyorum...

en aklına gelmeyecek kanına dokunacak şeyler olacak...
    İlk aklıma gelen. Misal İmamoğlu'nu uçursalar ne olacak?

'Ama biz onu sandıktan çıkarmıştık halk irademiz mevzuu yaaa! ' diye istanbullular başta maraza mı çıkacak?
    Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Ben de orta vadeli yorumda zorlanıyorum..
    Çok normal ABKA.
    Şu anda ekonomi kadrosu belli değil.
    Elimizde tek veri var. Reis mitinglerde ben olduğum sürece faize karşıyım tarzında söylemleri olmuştu.
    Bu söyleme göre şekillenecekse politika bu şu anki durumun 3 aşşa 5 yukarı devamı olur.

6. 200 ortlama civarı tepki verdi..

7. İşin sırrı budur. İmtiyaz mevzusu. Adamın yüzde on hissesi var, dışarıda yüzde yirmi belki daha fazla ama yönetim onda oy hakkı daha yüksek. İstediği gibi at kosturuyor. Gerizekalı bürokratlar iyi niyetli olsalar halka açık şirkette imtiyazı kaldırsın bak yan kağıtlar leş kağıtlar yani ky nin opuldugu çoğu kagitlardaki depremi görürsünüz. Çoğu şirket anında ya el değiştirir ya da patronlar geri alım yapar.
     Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Bir şey olmaz. Bak KOZAL'a
    kağıt 40 tl den 5 tlye düştü. Bölündü 1 tl oldu. Oralardan nerelere geldi.
    Fetö'nün para kasasıydı.

Bence halka açıklıklar %50 üstünde olmalı ve isteyen şirketleri ele geçirilebilmeli.
    A grubu B grubu C grubu nedir bu ya. Saçmalık.

Herkes imtiyazsız olmalı borsada.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Isc de 2 taban daha gorunuyor. Bu hisse de dusus surdukce borsa cikmaz. Yalniz ne para eridi borsada

Sayfa 762/1005 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •