Merhaba, son takası göndermeniz mümkün mü???
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acaba bu ortaklık, kendisine ortak almak mı ? Yoksa başkasına ortak olmak mı ? Bana sanki ikincisi gibi geldi. Geçenlerde birine ortak olmaktan vazgeçmiş ve ondan sonra da yükseliş başlamıştı sanırım. Burda sanki ortak olcakmış gibi geldi bana. Onun için ben yarın için olumsuz diye düşünüyorum. Peki 45 milyon lot işlem olup da yerinde saymasının manası nedir ?
SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Durup dururken baskasina ortak olmak icinmi - stratejik ortak bulmak icin araci firma ile sozlesme imzalanmis haberi nasil okuyorsunuz yahu...ne diyor sirkerketimizin sektordeki konumunu güçlendirmek yurt ici ve disinda buyumek icin ortak bulunmasi adina imzalanmis.nyse yarin gorecegiz ak mi kara mi...
M.K.A.
Vallaha arkadaşlar, dediğim gibi haber çok güzel, ama dediğim gibi GEDİGİN HİSSE CİKMASİ beni düşündürüyor. Ayrıca Günlük Para Çıkışı 1.5 milyon TL. Bu da negatif. Hissenin yatay hareketinde para çıkışı varsa olumsuz, hissede mal çıkışı/dağıtım sürüyor olabilir. Sizi bilmem ama ben haberin olumlu ama takas ve para çıkışının olumsuz olduğunu düşünüyorum. Umarım TAVAN TAVAN gider.
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DGKLB günlük
https://hizliresim.com/lqyoal
Yer İmleri