Sayfa 763/967 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 6,097 - 6,104 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1.  Alıntı Originally Posted by borsajani Yazıyı Oku
    ARKADASLAR ASIRI OLUMLU BIR HABER BENCE YARIN COK YUKSEK ACILIS BEKLIYORUM

Şirketimiz'in
    sektördeki konumunu güçlendirmek ve büyüme stratejisi kapsamında yurtiçi ve
    yurtdışındaki büyüme opsiyonlarının, stratejik alternatiflerin
    değerlendirilmesi ve stratejik ortak bulma konularında danışmanlık hizmeti almak üzere Ernst Young
    Kurumsal Finansman Danışmanlık A.Ş. ile 18.12.2018 tarihinde bir danışmanlık
    sözleşmesi imzalanmıştır.

Konu ile
    ilgili gelişmeler, kamuoyu ile Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden
    paylaşılacaktır.
    Uzun zamandır beklenen bir haber,

dibin görülmesi sonrası yukarı doğru ivmelenme bu haberle daha da hızlanabilir

fitil ateşlendi, yol uzun.

bekleyen arkadaşlara hayırlı olsun..

yatırım tavsiyesi değildir..

2.  Alıntı Originally Posted by MMGG Yazıyı Oku
    Öğlen gedik 2 milyon alıcı iken 1.2 milyon satıcı konumuna geçmiş , yani 3.2 milyon lot satmış. Üzerine bu haber geldi. Normalde bu haberle tavan olması lazım, ama şu gedigin satışı düşündürücü...[emoji848][emoji848][emoji848] SON TAKAS DURUMUNU GONDEREBİLİR MİSİNİZ???

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben bunu oyun olarak dusunuyorum cunku mali tek kurumdan blok alişlar yazan diger kurumlara devrettiler inşallah bu haberle beraber hisse tavan acar ...

3.  Alıntı Originally Posted by ramis Yazıyı Oku
    Pasta

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Merhaba, son takası göndermeniz mümkün mü???

4. Acaba bu ortaklık, kendisine ortak almak mı ? Yoksa başkasına ortak olmak mı ? Bana sanki ikincisi gibi geldi. Geçenlerde birine ortak olmaktan vazgeçmiş ve ondan sonra da yükseliş başlamıştı sanırım. Burda sanki ortak olcakmış gibi geldi bana. Onun için ben yarın için olumsuz diye düşünüyorum. Peki 45 milyon lot işlem olup da yerinde saymasının manası nedir ?

SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Durup dururken baskasina ortak olmak icinmi - stratejik ortak bulmak icin araci firma ile sozlesme imzalanmis haberi nasil okuyorsunuz yahu...ne diyor sirkerketimizin sektordeki konumunu güçlendirmek yurt ici ve disinda buyumek icin ortak bulunmasi adina imzalanmis.nyse yarin gorecegiz ak mi kara mi...

M.K.A.

6.  Alıntı Originally Posted by borsajani Yazıyı Oku
    Ben bunu oyun olarak dusunuyorum cunku mali tek kurumdan blok alişlar yazan diger kurumlara devrettiler inşallah bu haberle beraber hisse tavan acar ...
    Vallaha arkadaşlar, dediğim gibi haber çok güzel, ama dediğim gibi GEDİGİN HİSSE CİKMASİ beni düşündürüyor. Ayrıca Günlük Para Çıkışı 1.5 milyon TL. Bu da negatif. Hissenin yatay hareketinde para çıkışı varsa olumsuz, hissede mal çıkışı/dağıtım sürüyor olabilir. Sizi bilmem ama ben haberin olumlu ama takas ve para çıkışının olumsuz olduğunu düşünüyorum. Umarım TAVAN TAVAN gider.

8.  Alıntı Originally Posted by MMGG Yazıyı Oku
    Vallaha arkadaşlar, dediğim gibi haber çok güzel, ama dediğim gibi GEDİGİN HİSSE CİKMASİ beni düşündürüyor. Ayrıca Günlük Para Çıkışı 1.5 milyon TL. Bu da negatif. Hissenin yatay hareketinde para çıkışı varsa olumsuz, hissede mal çıkışı/dağıtım sürüyor olabilir. Sizi bilmem ama ben haberin olumlu ama takas ve para çıkışının olumsuz olduğunu düşünüyorum. Umarım TAVAN TAVAN gider.

Bosver murat sabah belli olacak hersey[emoji3]

M.K.A.

Sayfa 763/967 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •