Sayfa 763/1012 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 6,097 - 6,104 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

2. merhaba

arkadaslar bu asgari ucret yukselisi sizce universitede arastirma yapan ogrencileri de etkileye bilirmi? yani onlarin da artarmi ucretleri?

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Konkordato başvuruları ekonomi yönetimi tarafından zorlaştırılarak yeni başvurular azaltılmaya çalışılıyor. Başvuru için bağımsız denetim raporu isteniyor artık. Baktılar ki sayı hızlı artacak bu şekilde bir önlem aldılar. Artık konkordato süreci yerine daha çok iflas görebiliriz. İflas sürecinde olmayıp avantajlı buldukları için konkordatoya başvurmak isteyenler de bence artık kolay kolay başvuramayacaklar.
    enteresan bir hal aldı bu iş ben birinden borç isteyeceğim aldığım borcu faydasız işlere harcayacağım sonra borç veren suçluymuş gibi bedeli o ödesin diyeceğim ne güzel dünya yav

4. arkadaslardan halkbank ve ya sekerbankta hesabi olan varmi bir sey soracaktim ozel mesajda
    tesekkurler onceden

5.  Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    Benim NoorCM'deki VİOP hesabımdaki bakiyeye gecelik %23 civarı faiz işliyor Takasbank üzerinden. Bakiyeyi aracı kurum üzerinden görebildiğim gibi E-Devlet aracılığıyla Takasbank'a girerek Takasbank üzerinden de görebiliyorum. VİOP'ta yaptığım alım satım işlemleri dışında yerine göre bankada boşta kalan bakiyeyi de aracı kuruma gönderiyorum gecelik faiz alsın diye. İstediğim miktarda yatırma ve çekme yapabiliyorum. Alt limit yok. EFT ücreti yok. Alt limit olmadan %23 gecelik faiz gayet iyi bence. Bankalarda çoğu gecelik hesapta belli bir miktarın altına faiz işlemiyor. Vakıfbank Arı vardı alt limit olmayan boşta para bırakmayan, sonra o da düşük miktarlara çok düşük faiz vermeye başladı. Aylık bağladığım vadelilerin dışında kenarda dursun lazım olur vade bozmak gerekmesin diye beklettiğim boşta kalan tutarları artık aracı kurumda tutuyorum ben. Bildiğim kadarıyla aracı kurum batsa veya faaliyetini sonlandırsa bile aracı kurumdaki bakiye Takasbank güvencesinde oluyor ve TMSF'deki gibi 100.000 TL sınırı da yok.
    Peki neden hala aylık vadeli yapıyorsunuz? Ben baktığımda Takasbank'ın vadelileri neredeyse bankalardan daha iyi ve tamamı devlet güvencesinde. Neden burada vadeli araştırıyoruz?

Detaylı yanıtınız için teşekkürler.

6.  Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    Benim NoorCM'deki VİOP hesabımdaki bakiyeye gecelik %23 civarı faiz işliyor Takasbank üzerinden. Bakiyeyi aracı kurum üzerinden görebildiğim gibi E-Devlet aracılığıyla Takasbank'a girerek Takasbank üzerinden de görebiliyorum. VİOP'ta yaptığım alım satım işlemleri dışında yerine göre bankada boşta kalan bakiyeyi de aracı kuruma gönderiyorum gecelik faiz alsın diye. İstediğim miktarda yatırma ve çekme yapabiliyorum. Alt limit yok. EFT ücreti yok. Alt limit olmadan %23 gecelik faiz gayet iyi bence. Bankalarda çoğu gecelik hesapta belli bir miktarın altına faiz işlemiyor. Vakıfbank Arı vardı alt limit olmayan boşta para bırakmayan, sonra o da düşük miktarlara çok düşük faiz vermeye başladı. Aylık bağladığım vadelilerin dışında kenarda dursun lazım olur vade bozmak gerekmesin diye beklettiğim boşta kalan tutarları artık aracı kurumda tutuyorum ben. Bildiğim kadarıyla aracı kurum batsa veya faaliyetini sonlandırsa bile aracı kurumdaki bakiye Takasbank güvencesinde oluyor ve TMSF'deki gibi 100.000 TL sınırı da yok.
    Min.23 ,max ise 24.60 gecelik faiz veriyor diyor takasbank sayfasında .Bu neye göre değişiyor acaba ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    arkadaslardan halkbank ve ya sekerbankta hesabi olan varmi bir sey soracaktim ozel mesajda
    tesekkurler onceden
    Sor kardesim .Halkbankda var hesabım

8.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Min.23 ,max ise 24.60 gecelik faiz veriyor diyor takasbank sayfasında .Bu neye göre değişiyor acaba ?

Anlık olarakdır. Borsa gibi.

Sayfa 763/1012 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •