Sayfa 763/1004 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 6,097 - 6,104 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Mehmet, önlem yok aksiyon yok, yem dedikleri sitturi oktan bir program var.

40 da olur 50 de..
    Dayı sen bunu tanımıyor musun ? Ömrümüz bu algı yalanlariyla geçti olacağı yazıyorum.

R

2. brezilya dünya lideri değil...
    töbe töbe...

yahu...
    boyuna göre bakım masraf...
    büyük besliyorsan, büyük maliyeti olur..
    dünyanın en büyüklerine bakmak kolay mı..

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Tekrar ediyorum.
    17,13 seviyesindeki zirve 2022 yıl sonuna kadar bir daha görüşmeyecek diye düşünüyorum.
    Pazartesi anlık olarak bu seviyelere gelsek de, önce biraz yataya sarıp, sonra kademeli olarak düşmesini bekliyorum.
    Borsa da düzeltmesine devam edecektir.
    Zor bir dönem .
    Burada sorulması gereken sayarsak ne olur satmazsak ne olur,hükümet ve bürokratlar tarafindan bu son yapılanlar insanları korku ve paniğe sürükledi.gelecekte bizi ne bekliyor. Doğru tahmin yapan parasıni korur ve parasına para katar.

4.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Dayı sen bunu tanımıyor musun ? Ömrümüz bu algı yalanlariyla geçti olacağı yazıyorum.

R
    memetabi.. 60dolar hayli olan nebati 700 usd maaş verir mi ?

5. Belirsizliğin biraz azalması lazım, kaybolan güvenin geri gelmesi lazım öngörü yapabilmek için...

Bütün iktisat ilmine, para teorisine aykırı gidilirse, neyle neyi toplayıp neyden çıkaracaksın da hesap yapacaksın.

Gerçekleşen enflasyon kaç bilinmiyor, gelecek yılın enflasyonu kaç bilinmiyor, bu eksi kasa nasıl dolacak bilinmiyor, bu kur krizi reel sektörü nasıl ne kadar vuracak bilinmiyor, FED ne zaman ne kadar faiz arttıracak bilinmiyor, emtia fiyatları bu sene nasıl olacak bilinmiyor...

Belirsizlik varsa, nolur, millet saldırır oraya buraya işte, altına, dolara, eve, arabaya, TL'de kalmayayım da ne olursa olsun diyor. Ee bunlar iyice şişerse nolur, iner tabi de, şişmenin balonun ölçeği mi var....

Devalüasyon yaptılar, düğmesini açık unuttular. Dalgalı kur rejiminde piyasa karar verecek, üstelik faizi arttırmadan, hadi bakalım..

Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Yaklaşık 700 olurdu.

Ama USD hiç satın alma gücünü kaybetmedi varsayılır,
    Türk şirketleri üretim gücünü hiç arttırmadı olarak bakılırsa...
    2001 yılında 20 bin dolara istanbulda ev almıştım 2014 de 110 bin dolara kadar çıktı şimdi 65 hadi 70 bin dolar eder,bir de kiralar var elbet.Demek kağıt alsaydım o tarihte ve aynı dibe gitsek 20 bin dolarım gene 20 bin dolar olacak.Borsa aslında boş iş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,031
     Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    Zekide çok iyi söylerdi.

Sayfa 763/1004 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları