Sayfa 764/967 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 6,105 - 6,112 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Bu alicidaki diğerleri 1.5 milyon adet kimler almış. Dağılmış mı çok acaba ?

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by KOCHAK Yazıyı Oku
    Bosver murat sabah belli olacak hersey[emoji3]

M.K.A.
    Tahminim yukarı açıp geri dusmesi. İnşallah tavan tavan gider Herşeyin Hayırlısı[emoji41][emoji41][emoji41]

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by klink Yazıyı Oku
    Acaba bu ortaklık, kendisine ortak almak mı ? Yoksa başkasına ortak olmak mı ? Bana sanki ikincisi gibi geldi. Geçenlerde birine ortak olmaktan vazgeçmiş ve ondan sonra da yükseliş başlamıştı sanırım. Burda sanki ortak olcakmış gibi geldi bana. Onun için ben yarın için olumsuz diye düşünüyorum. Peki 45 milyon lot işlem olup da yerinde saymasının manası nedir ?

SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Düşündüğünüz gibi değil,

şirkete ortak alarak sermayeyi güçlendirmek istiyorlar,

bu yorum için erken diyenler olabilir ama bulunması durumunda muhtemelen tahsisli sermaye artırımı yapılarak şirkete ortak alınır ve şu an şirketi en çok zorlayan konu olan euro cinsi borçlardan kurtulunur diye düşünüyorum.

Olası böyle bir borçsuz senaryoda şirketin yaratacağı favök ve efk rakamları geçen yılki oranları rahatlıkla geçecektir ki buda kelebeği hak ettiği yerlere aşamalı olarak taşıyacaktır..

yatırım tavsiyesi değildir..

4.  Alıntı Originally Posted by klink Yazıyı Oku
    Acaba bu ortaklık, kendisine ortak almak mı ? Yoksa başkasına ortak olmak mı ? Bana sanki ikincisi gibi geldi. Geçenlerde birine ortak olmaktan vazgeçmiş ve ondan sonra da yükseliş başlamıştı sanırım. Burda sanki ortak olcakmış gibi geldi bana. Onun için ben yarın için olumsuz diye düşünüyorum. Peki 45 milyon lot işlem olup da yerinde saymasının manası nedir ?

Yarın için olumsuz mu görüyorsun 😂😂😂
    İlahi çocuk 😂

DGKLB diger alıcılar
    https://hizliresim.com/JZ455o

6. Ayrica ortak bulana kadar beklenti devam eder

M.K.A.

7.  Alıntı Originally Posted by MMF 1 Yazıyı Oku
    Düşündüğünüz gibi değil,

şirkete ortak alarak sermayeyi güçlendirmek istiyorlar,

bu yorum için erken diyenler olabilir ama bulunması durumunda muhtemelen tahsisli sermaye artırımı yapılarak şirkete ortak alınır ve şu an şirketi en çok zorlayan konu olan euro cinsi borçlardan kurtulunur diye düşünüyorum.

Olası böyle bir borçsuz senaryoda şirketin yaratacağı favök ve efk rakamları geçen yılki oranları rahatlıkla geçecektir ki buda kelebeği hak ettiği yerlere aşamalı olarak taşıyacaktır..

yatırım tavsiyesi değildir..
    Düşündükleri bu ise, yani ortak alacaksa, hisse tadından yenmez ozaman. Soru şu: (eğer ortak alacaksa) haberi 18.09 da yollarken, karanlık odadan niye 3-5 kademe yukardan açmadı ? öyle yapsaydı yarın tavana yakın açmaz mıydı ?

8.  Alıntı Originally Posted by Future1905 Yazıyı Oku
    Yarın için olumsuz mu görüyorsun [emoji23][emoji23][emoji23]
    İlahi çocuk [emoji23]
    Benimkine olumsuz demeyelim de, temkinli olalım desek daha iyi olur. Tavan kelimelerini ağzımızdan bukadar kolay çıkarmayalım. Aksi durumda başkalarının zarar etmesine sebep olabiliriz. Neyse, inşallah tavan olur da herkez kazanır. Ben treni 1.02 de kaçırdım malesef. İnşallah birdaha da oraları görmez.

Sayfa 764/967 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •